Projekt: STEEL MOD by GAME_CUBE - mini aktualizace 29.února
Moderátor: L4mka
- ChouLu
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- GAME_CUBE
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- PUNXov
- Nováček

cau joza. mam doma 2x LED neon cca 20cm, modre, i s modulem na stale blikani, blikani dle senzoru hluku..stav jak novy... bych ti to nechal i s modrym ventilatorem Arctcic cooling
muzu ti dohodit k tomu gratis i tahokov stribrny(je sic trosku od šmíru ale vycistit to jde), taky se mi v krabici vali LED effect do LPT portu-8x zluta dioda..za vse by stacilo tak 200
jen ty neony stoji nove 290,- http://www.v3tuning.cz/info/osvetleni-i ... ED-9-5855/
koukni kdyztak na muj "web" www.r0mik.osoba.cz na kontakty, tu se nezdrzuju (klikl jsem tu jen ze zvedavosti nahodne, ted prasím auto, svuj "tuning" pc jsem prodal.. jinak case jde pomalu ale jistym tempem...snad to dokoncis kdyzs to zacal
koukni kdyztak na muj "web" www.r0mik.osoba.cz na kontakty, tu se nezdrzuju (klikl jsem tu jen ze zvedavosti nahodne, ted prasím auto, svuj "tuning" pc jsem prodal.. jinak case jde pomalu ale jistym tempem...snad to dokoncis kdyzs to zacal
CPU: P4 2,66Ghz FSB 800Mhz HT, MB: Asus P4P800-VM, RAM: 3x256MB DDR 400Mhz ,HDD: Seagate Barracuda 160Gb Sata 7200.7, DVD-RW: Sony DRU-710A, VGA: Ati Radeon 9600XT 128MB, TV CARD: Hauppage HVR-1300, CASE: Silverstone Cascala, PSU: Fortron 300W, MOUSE & KEYBOARD: Logitech cordless desktop MX, MOUSE PAD: Quick Steel mini, REMOTE CONTROLER: Microsoft MCE, REPRO: Genius 5.1 HT, HEADPHONES: Koss The Plug, EXTERNAL HDD: LC-Power EH-35BS+Seagate 80Gb 7200.9 SATA, MONITOR: HP LP1965
- GAME_CUBE
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
PUNXov : čeeest roman
diky za nabidku ale budu to podsvětlovat bilou katodou a ledkama a větrakam modra je už ohrana
tahokov se mi tam nehodi jelikož tam bude perfomovaný plech ale i tak diky .. mno začal sem to dělat asi kolem unora myslim
akurat tedka ja moc práce tak na to nemam čas ale jo tohle se dokonči 
- GAME_CUBE
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Projekt: STEEL MOD by GAME_CUBE - mini aktualizace 29.února
Takžeee ... bude pokračování ... dodam fotky
))))