Výběr notebooku.

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
Drago99
Nováček
Nováček

Výběr notebooku.

Příspěvek od Drago99 »

Především Vám chci poděkovat za dobré rady při stavbě mého new pc a za rady a tipy na casemodding mého bratra. Koupil jsem si pc (8800GTS 512mb Sli, Quad 65nm, DDR2 4GB, nforce 780i sli atd.) Zbyly mi ještě nějaké finance a tak bych chtěl herní notebook tak do 30 000-35 000 strop výdrž tak aspoň 2hod a značka nerozhoduje kapacita hdd tak 120 až 250Gb ale 120 stačí i 80 by stačilo. Hlavně potřebuji co nejvyšší výkon abych si tam mohl zahrát cs:source cs 1.6 a třeba i COD4 samozřejmě ne na vegy high definition a nebo i na tom rozběhat nfs:pro street, crysis. Když nic do této ceny nebude opravdu my stačí to cs:source, cs 1.6 (ano bohuzel je to pravda jsem cs závislák a mé momentální bydliště je kolej ) Dále potřebuju ethernovou zástrčku a integrovanou wifi kartu, grafickou kartu nvidia a intel procesor, ram aspoň 2Gb 3 by byly lepší chci tam mít naistalované os nejlépe xp vista samozřejmě nevadí ale bojím se nedostatku výkonu, display lesklý a povrchová úprava jakákoliv notebook bude stále doma(na koleji) občas s ním někam vyrazím ale zástrčka do sítě se vždy najde. Děkuji Vám za všechny tipy.
Drago99
Nováček
Nováček

Příspěvek od Drago99 »

Ještě jedná poznámka nyní se dělím s notebookem s mým kámošem na pokoji ale už musím už chce jít na net :lol:
Drago99
Nováček
Nováček

Příspěvek od Drago99 »

Chief4
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Chief4 »

tak vbi je dobrá volba když chceš max výkon bude tě to stát o dost míň než u značkovejch. jinak si ho můžeš i sám sestavit na stránkách vbi ale to asi víš
Drago99
Nováček
Nováček

Příspěvek od Drago99 »

JO právě proto se miu líbí já spíše potřebuji ohlasy na tuto značku. Chci aby ten notebook vydžel celé moje studium tudíž aspoň 5let. A těch 5 let mám namysly brouzdání na internetu hry vypalování. Ta značka vbi se my zalíbila ale fakt se bojím ze po reklamacní lhute pujde do kyticek.
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“