Výběr notebooku.
Moderátor: Don
- Drago99
- Nováček
-
Výběr notebooku.
Především Vám chci poděkovat za dobré rady při stavbě mého new pc a za rady a tipy na casemodding mého bratra. Koupil jsem si pc (8800GTS 512mb Sli, Quad 65nm, DDR2 4GB, nforce 780i sli atd.) Zbyly mi ještě nějaké finance a tak bych chtěl herní notebook tak do 30 000-35 000 strop výdrž tak aspoň 2hod a značka nerozhoduje kapacita hdd tak 120 až 250Gb ale 120 stačí i 80 by stačilo. Hlavně potřebuji co nejvyšší výkon abych si tam mohl zahrát cs:source cs 1.6 a třeba i COD4 samozřejmě ne na vegy high definition a nebo i na tom rozběhat nfs:pro street, crysis. Když nic do této ceny nebude opravdu my stačí to cs:source, cs 1.6 (ano bohuzel je to pravda jsem cs závislák a mé momentální bydliště je kolej ) Dále potřebuju ethernovou zástrčku a integrovanou wifi kartu, grafickou kartu nvidia a intel procesor, ram aspoň 2Gb 3 by byly lepší chci tam mít naistalované os nejlépe xp vista samozřejmě nevadí ale bojím se nedostatku výkonu, display lesklý a povrchová úprava jakákoliv notebook bude stále doma(na koleji) občas s ním někam vyrazím ale zástrčka do sítě se vždy najde. Děkuji Vám za všechny tipy.
- Drago99
- Nováček
-
- Drago99
- Nováček
-
http://notebooky.itek.cz/notebooky-vbi- ... y-1440x900 nad tímto jsem přemýšlel
- Chief4
- Začátečník
- Drago99
- Nováček
-