plug and play extension pro bios

Vše kolem ovladačů k deskám či integrovaným komponentám, včetně BIOSů a jejich úprav.

Moderátor: Eddward

Odpovědět
madman83
Nováček
Nováček

plug and play extension pro bios

Příspěvek od madman83 »

ahoj..chtel jsem se zeptat..mam windows vista a pokazdym spusteni mi to pise, ze to postrada plug and play extension pro bios, snazil jsem se to nekde najit, ale neuspesne..vzdy jsem stahnul jen nejaky dokument..mohl by mi nekdo prosim poradit..dekuji
rostaxx
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: plug and play extension pro bios

Příspěvek od rostaxx »

madman83 píše:ahoj..chtel jsem se zeptat..mam windows vista a pokazdym spusteni mi to pise, ze to postrada plug and play extension pro bios, snazil jsem se to nekde najit, ale neuspesne..vzdy jsem stahnul jen nejaky dokument..mohl by mi nekdo prosim poradit..dekuji
Mne jde plug and půay zapnout v biosu ale bylo to viple tak sem to tak nechal.je treba to zapnout ?
madman83
Nováček
Nováček

Příspěvek od madman83 »

mohl by mi nekdo poradne vysvetlit, co mam delat prosim..dekuji
Fifi
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Fifi »

Jedná se o jednoduchý softwarový přepínač v BIOSu. Vzhledem k tomu, že jsi neuvedl typ desky a verzi BIOSu napovím, že se bude nacházet v advanced settings, třeba v záložce PCI PnP. Hodnota se může jmenovat Plug and Play OS support, nebo nějak podobně. Je třeba ji přepnout ze stavu disabled na stav enabled.
rostaxx
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rostaxx »

Fifi píše:Jedná se o jednoduchý softwarový přepínač v BIOSu. Vzhledem k tomu, že jsi neuvedl typ desky a verzi BIOSu napovím, že se bude nacházet v advanced settings, třeba v záložce PCI PnP. Hodnota se může jmenovat Plug and Play OS support, nebo nějak podobně. Je třeba ji přepnout ze stavu disabled na stav enabled.
Je treba to fakt zapnout ? Nebo to je jedno...
Fifi
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Fifi »

Pokud jsi nespozoroval žádný problém je jedno jestli bude tato funkce zapnuta. Závisí to na typu operačního sytému, který používáš. Osobně tuto funkci nevyužívám.
rostaxx
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rostaxx »

Fifi píše:Pokud jsi nespozoroval žádný problém je jedno jestli bude tato funkce zapnuta. Závisí to na typu operačního sytému, který používáš. Osobně tuto funkci nevyužívám.
no mam vistu premium ...
Odpovědět

Zpět na „Ovladače a BIOSy“