TV signál z 3650

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

JMACH_JIM
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od JMACH_JIM »

nedostal jsem nic, uz checkuju www Saphire pro seznam konektoru na karte. jsou tam dva DVI a to co nazyvam "S-Video". Dodavatel HTPC mi napsal že potřebuju S-Video kabel pro přenos signalu do CRT TV
Intel Q6600, Gigabyte P35-DQ6, 4GB RAM, HDD 2x750GB (samostaně) + 1x320GB (systémový), 8800 GT 512MB, Sound Blaster X-Fi, monitor 24'' HP2465, Win Vista 32bit
JMACH_JIM
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od JMACH_JIM »

takze je tam TVO - coz dekoduju jako TV-out (http://www.sapphiretech.com/ce/products ... =229&grp=3)

kdyz budu na chvíli předpokládat že to není S-Video kabel, co by to mohlo být?
Intel Q6600, Gigabyte P35-DQ6, 4GB RAM, HDD 2x750GB (samostaně) + 1x320GB (systémový), 8800 GT 512MB, Sound Blaster X-Fi, monitor 24'' HP2465, Win Vista 32bit
Pavlis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Pavlis »

JMACH_JIM píše:nedostal jsem nic, uz checkuju www Saphire pro seznam konektoru na karte. jsou tam dva DVI a to co nazyvam "S-Video". Dodavatel HTPC mi napsal že potřebuju S-Video kabel pro přenos signalu do CRT TV
hmm tak to bude problem. tady na tomto obr.
http://www.hothardware.com/articleimage ... g_4852.jpg
vidis - zlute je redukce na composite video a ten cernej s trema kabelama je prave to Componentni RGB video to nejkvalitnejsi a rek bych ze kamen urazu bude prave v tomhle. sezen si tyhle kabely k te sve grafice, protoze vyrobci grafik moc nedodrzuji S-Video standart a pak kdyz tam pichnes s-video kabel tak nemas jistotu ze na prislusne piny se dostane to co ma (zde barva a jas) nekdy je i vicekolik do ktereho ani S-Video kabel nestrcis
jankop
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jankop »

Ta karta by měla umět Component, S-Video i Compozite. Ověř, jestli televize dovede RGB, použij dodávanou redukci, pořiď SCART pro Component(RGB).
JMACH_JIM
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od JMACH_JIM »

pokud dobře rozumím, tak mi radíš abych koupil SCART redukci, která má na druhé straně 3 cinche. tu dal do TV. na straně PC mám vést obraz z DVI nebo S-Videa konektoru?

nemám přímo koupit kabeláž ukončenou SCART?
Pavlis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Pavlis »

jankop píše:Ta karta by měla umět Component, S-Video i Compozite. Ověř, jestli televize dovede RGB, použij dodávanou redukci, pořiď SCART pro Component(RGB).
nejde o to ze by neumela rezimy lze prepinat softw., ale jde o to ze jen vyrobce vi co na jakej pin pousti a pak jen jejich redukce udela spravnej mix pripadne. a uz nekolikrat jsem se presvedcil sam ze S-Video standart jim nic nerika, a to hlavne z duvodu ze v TV-Out konectoru je component video
Pavlis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Pavlis »

JMACH_JIM píše:pokud dobře rozumím, tak mi radíš abych koupil SCART redukci, která má na druhé straně 3 cinche. tu dal do TV. na straně PC mám vést obraz z DVI nebo S-Videa konektoru?

nemám přímo koupit kabeláž ukončenou SCART?
jedina pomoc je ze si sezenes nejakou tu redukci primo od vyrobce. pozaduj ji po prodejci. a pokud sezenes obe co jsem postoval na tom obrazku tak kvalitnejsi je ta component (3cinche) a pak bys k tomu musel koupit prislusnou scart redukci(nebo vyrobit)
JMACH_JIM
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od JMACH_JIM »

sakra ten prispevek s odkazem na redukci jsem prehlidnul - to mam, jen jsem netusil ze to patri ke graficky karte (dostal jsem kompletni comp, vse bylo v jedny krabici). takze redukci mam.

ted teda shanim kabel kde na jedny strane jsou 3 cinch a druhy 1 SCART. je to tak?

uz budu cist peclive...
Pavlis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Pavlis »

JMACH_JIM píše:sakra ten prispevek s odkazem na redukci jsem prehlidnul - to mam, jen jsem netusil ze to patri ke graficky karte (dostal jsem kompletni comp, vse bylo v jedny krabici). takze redukci mam.

ted teda shanim kabel kde na jedny strane jsou 3 cinch a druhy 1 SCART. je to tak?
ano, sice nevim jestli se to da koupit, ale snad jo ja si to vyrobil z UTP kabelu . A nebo pokud mas i tu zlutou redukci tak muzes zkusit tu na tu ti staci obyc 1 cinch-cinch kabel a redukce na scart s Composite videem, ale tu asi mas do ni jsi asi pravdepodobne strkal ten s-video kabel
Sinpa
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sinpa »

Co se týče toho bílého pruhu na obrazovce, tak zkus z tv vytáhnout kabel od antény ;-)
AMD RYZEN 5 5600/Noctua NH-U12P, ASUS TUF B450-PRO GAMING, Patriot Viper 4 Series 16GB KIT DDR4 3200Mhz CL16, Sapphire Pulse Radeon RX 9070, Corsair RM750x, Samsung 970 EVO 500GB, Samsung 860 EVO 500GB, Intel SSD 530 120GB, WD AV Green Power 2TB, Chieftec Mesh LCX-01SL-SL-B silver, FiiO E10k OLYMPUS 2, EDIFIER R1280T WOOD
JMACH_JIM
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od JMACH_JIM »

Sinpa píše:Co se týče toho bílého pruhu na obrazovce, tak zkus z tv vytáhnout kabel od antény ;-)
to mám pokaždé při sledování něčeho z HTPC vytahovat z TV anténní kabel? Možná jako poslední možnost :(
Sinpa
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sinpa »

Ne, stačí tam napájet odpor ...
Dzin píše:
DAveDOG píše:2 Dzin: Dík. Jen pro upřesnění. Kolik má ten odpor mít a kam jej napájet?
Je třeba vyzkoušet já tam mám kondenzátor keramickej 0,1micro 250V.Musíš ho dát na zem!Ne na vodič ten musí být nepřerušen! A je to třeba vyzkoušet! Co nejblíže zásuvky u antény co ti vede ze zdi.
Je jedno jestli to bude svitkový kondenzátor nebo keramický.
Důležitý je aby byl 150-250V a 0,1micro+- musíš vyzkoušet jak velký to rušení je!
http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php? ... +nap%E1jet
AMD RYZEN 5 5600/Noctua NH-U12P, ASUS TUF B450-PRO GAMING, Patriot Viper 4 Series 16GB KIT DDR4 3200Mhz CL16, Sapphire Pulse Radeon RX 9070, Corsair RM750x, Samsung 970 EVO 500GB, Samsung 860 EVO 500GB, Intel SSD 530 120GB, WD AV Green Power 2TB, Chieftec Mesh LCX-01SL-SL-B silver, FiiO E10k OLYMPUS 2, EDIFIER R1280T WOOD
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“