120mm fan SilenX iXtrema

Vše co se týká chlazení vzduchem - větráčky, ventilátory, žebrované pasivy, atp.

Moderátor: morke

Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Díru jsem zvětšoval kvůli té lemovce, protože jinak by všude čouhala dovnitř asi 3mm, což mi přišlo neefektivní. A mřížka je na straně nasávání a drátěná, takže si myslím, že ničemu nevadí.

Jinak celej fan je plastovej, jen to působí "kovově"...
TherorCZ
Nováček
Nováček

Příspěvek od TherorCZ »

No a dá se porovnat s Noctua NF-P12-1300, ta má udávaný průtok vzduchu 92,3m3/hod a hlučnost 20db. Mám Noctua NF-S12-1200 a není slyšet(udáváno 17db).Je o cca 300 levnější oproti SilentXu.
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

promin, ale NF-S12 1200 slyset opravdu je a to ne malo :lol: Neres to a kup Nexusy
.
-hanys-
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -hanys- »

Gr8 Vivec píše:zvětšuješ díru ale pak tam díš mřížku, no nevim jestli je to zrovna nejefektivnější řešení :roll:
a ptám se ještě jednou: je ten rámeček kovovej nebo je to jen nějaká imitace? díky
ted asi blbe vidim ale zda se mi ze ta mrizka nepokryva celkove ani 10% toho fanu

tudiz si nemyslim ze nejaky ten cm vzduchu o ktery ho ta mrizka pripravi ublizi zdoji

tot muj nazor
TherorCZ
Nováček
Nováček

Příspěvek od TherorCZ »

To Holda:

Sorry mám NF-S12 800 a ta opravdu slyšet není.Moje chyba.
A kde se dá ten Nexus koupit?Na alza.cz,CZC,TNtrade ani casemodding.cz ho nemaj.
Díky za radu.
Jinak nemáš zkušenosti s Noctua NF-P12-1300?Nebo někdo jinej?
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

maji je na Alfacompu, jinak koukni a res ten vyber spis tady http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php? ... &start=860
.
Tomco
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomco »

Holda píše:promin, ale NF-S12 1200 slyset opravdu je a to ne malo :lol: Neres to a kup Nexusy
Hmm 100 lidi 100 chuti :-D Ja mam teda v case 5 x Noctua 120mm -1300...vsechny napojene na zdroj a nic neslysim:)
..HW..
Nováček
Nováček

Příspěvek od ..HW.. »

TherorCZ píše:To Holda:

Sorry mám NF-S12 800 a ta opravdu slyšet není.Moje chyba.
A kde se dá ten Nexus koupit?Na alza.cz,CZC,TNtrade ani casemodding.cz ho nemaj.
Díky za radu.
Jinak nemáš zkušenosti s Noctua NF-P12-1300?Nebo někdo jinej?
Zkus ACUTAKE, moc penez to neni a ja jich mam uz ve firme hodne. Usetris a kdyz nebudes spokojeny, tak o moc neprijdes, ale ja spokojeny jsem. A pokud si koupis NEXUS tak i tak, dej je vedle sebe a porovnej :-D uvidis sam
..HW..
Nováček
Nováček

Příspěvek od ..HW.. »

Tomco píše:
Holda píše:promin, ale NF-S12 1200 slyset opravdu je a to ne malo :lol: Neres to a kup Nexusy
Hmm 100 lidi 100 chuti :-D Ja mam teda v case 5 x Noctua 120mm -1300...vsechny napojene na zdroj a nic neslysim:)
Kazdy je jinak narocny a take ma jine zkusenosti. To tak je normalni. Nekdo rekne mam tichy pocitac a kdyz k nemu prijdu, tak teda ticho si predstavuji jinak :P

Pokud jsi spokojeny, je to tak v poradku.
faugusztin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od faugusztin »

..HW.. píše:Zkus ACUTAKE, moc penez to neni a ja jich mam uz ve firme hodne. Usetris a kdyz nebudes spokojeny, tak o moc neprijdes, ale ja spokojeny jsem. A pokud si koupis NEXUS tak i tak, dej je vedle sebe a porovnej :-D uvidis sam
Acutake ventilator (konkretne ACU-FAN120 PRO) ma zivotnost asi 2 tyzdne v horizontalnej polohe (potom zacal vydavat zvuky ako ked sa o seba suchaju plasty). Vo vertikalnej (normalnej) polohe som ho neprevadzkoval.
TherorCZ píše:Jinak nemáš zkušenosti s Noctua NF-P12-1300?Nebo někdo jinej?
Mal som ho na procesore. Minimalne moj kus hrozne vibroval, a ticho si fakt predstavujem trochu inac (nieze by bol extremne hlasny, ale pocut ho bolo).
Odpovědět

Zpět na „Vzduch“