120mm fan SilenX iXtrema
Moderátor: morke
- Stoobi
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- TherorCZ
- Nováček

-
- Holda
- Středně pokročilý

- -hanys-
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
ted asi blbe vidim ale zda se mi ze ta mrizka nepokryva celkove ani 10% toho fanuGr8 Vivec píše:zvětšuješ díru ale pak tam díš mřížku, no nevim jestli je to zrovna nejefektivnější řešení![]()
a ptám se ještě jednou: je ten rámeček kovovej nebo je to jen nějaká imitace? díky
tudiz si nemyslim ze nejaky ten cm vzduchu o ktery ho ta mrizka pripravi ublizi zdoji
tot muj nazor
- TherorCZ
- Nováček

-
- Holda
- Středně pokročilý

maji je na Alfacompu, jinak koukni a res ten vyber spis tady http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php? ... &start=860
.
- Tomco
- Žlutá karta Bazar

-
- Kontaktovat uživatele:
- ..HW..
- Nováček

-
Zkus ACUTAKE, moc penez to neni a ja jich mam uz ve firme hodne. Usetris a kdyz nebudes spokojeny, tak o moc neprijdes, ale ja spokojeny jsem. A pokud si koupis NEXUS tak i tak, dej je vedle sebe a porovnejTherorCZ píše:To Holda:
Sorry mám NF-S12 800 a ta opravdu slyšet není.Moje chyba.
A kde se dá ten Nexus koupit?Na alza.cz,CZC,TNtrade ani casemodding.cz ho nemaj.
Díky za radu.
Jinak nemáš zkušenosti s Noctua NF-P12-1300?Nebo někdo jinej?
- ..HW..
- Nováček

-
Kazdy je jinak narocny a take ma jine zkusenosti. To tak je normalni. Nekdo rekne mam tichy pocitac a kdyz k nemu prijdu, tak teda ticho si predstavuji jinakTomco píše:Hmm 100 lidi 100 chutiHolda píše:promin, ale NF-S12 1200 slyset opravdu je a to ne maloNeres to a kup Nexusy
Ja mam teda v case 5 x Noctua 120mm -1300...vsechny napojene na zdroj a nic neslysim:)
Pokud jsi spokojeny, je to tak v poradku.
- faugusztin
- Začátečník

-
Acutake ventilator (konkretne ACU-FAN120 PRO) ma zivotnost asi 2 tyzdne v horizontalnej polohe (potom zacal vydavat zvuky ako ked sa o seba suchaju plasty). Vo vertikalnej (normalnej) polohe som ho neprevadzkoval...HW.. píše:Zkus ACUTAKE, moc penez to neni a ja jich mam uz ve firme hodne. Usetris a kdyz nebudes spokojeny, tak o moc neprijdes, ale ja spokojeny jsem. A pokud si koupis NEXUS tak i tak, dej je vedle sebe a porovnejuvidis sam
Mal som ho na procesore. Minimalne moj kus hrozne vibroval, a ticho si fakt predstavujem trochu inac (nieze by bol extremne hlasny, ale pocut ho bolo).TherorCZ píše:Jinak nemáš zkušenosti s Noctua NF-P12-1300?Nebo někdo jinej?