to co je zašitý za zesilovač v tom subwooferu je prachsprostá čína, nějaký zmůstkovaný TDAčka, tak nemel že se to nedá za 1000-1500 i se zdrojem postavit. 2X 50W se správně citlivejma reproduktorama by tomu dalo nafrak možná v maximální hlasitosti, ale stoprocentně v kvalitě. ochrany v tom subu odhaduju na několik ks diod, a jeden subsonic za 20kč z tipy

Nikdo ti nebral že to jsou ty nejlepší repra pro PC. sám jsem to několikrát odkejval. JSOU. Je mi ale hodně líto že to opravdu jsou ty nejlepší co se daj koupit.
Skvělá sestava je to pro toho, kdo neví co je vevnitř a neviděl to na vlastní oči, neví jak funguje reproduktor, a za celý jeho život ho nepustili k poslechu kvalitních reproduktorů. Já to štěstí měl, a suše oznamuji, že je to za ty prachy pěkný svinstvo. Proč?
1) nehraje to dobře
2)nehraje to tak nahlas jak by mělo/mohlo
3)jsou tam zbytečnosti co se musej platit.
4)kvalita použitejch materiálů je docela bídná, z toho vyplývá další bod
5)je to spotřebka, se zárukou na dva-tři roky. reálná životnost, bezpečnost a trvanlivost při častém používání pár málo let.
Je to strašně jednoduchý. Je potřeba zaplatit halu kterou postavěj aby tam ty repráky mohli stavět, je potřeba zaměstnat lidi, zaměstnance, který potřebujou plat, je potřeba zaplatit dovoz zboží do a z fabriky, je potřeba počítat s marží několika rukou pod kolika to zboží projde, zbytečnosti co přidávaj na ceně, cla a bůhví co ještě, a na konci vám musí vyjít že to co kupujete je poměrně šrot. Ano, kvalitního povrchu subwooferu za 1000kč si asi neužijete, ale ty sr**** co vám z tý hmoty nalezou do kůže, to jak se ten sub za dva roky lehce ošoupe, to už nikdo nevidí, on si koupí repráky nový... Ten zesilovač co umí dělat rachot, ale je za pokrajem svejch možností, pomalu umíraj na přetížení jak výkonový tak tepelný, hřejou tak, že se často o ten pěknej chladič i spálíte, ale to je v pohodě, na ten jste přece neměli šahat, vaše blbost, někdy tam něco hoří tak strašně moc, až se začne pálit a hořet samotnej tišťák, takže se může stát že vám vyhoří byt, ale to se vám přece nemůže stát, šance je jedna ku 10000, a proto ve zprávách jednou za měsíc slyšíte jak zas někdo vyhořel. byl to asi blbeček, nebo starej člověk co s tim neuměl...
nechtěl jsem po někom ať si kupuje soustavy za 50k, jenom a't si tu lidi uvědoměj, že za 8000Kč jednoduše není možné koupit nic kvalitního - to slovo kvalitní dneska píšou snad na každičkej existující produkt.
tím to pro mě asi hasne.