problem je v tom, ze Macistu v redakci nemame a od nekoho, kdo na Mac OS X dela 3x do roka by ten clanek nemel smysl...h4__ píše:To je přesně to, co jsem tu už několikrát zmiňoval - OSX vs Vista na stejněm HW - tedy na Apple stroji (kvůli licenční politice Apple)... Rozhodně to bude jeden z prvních testů svého druhu a hodně lidí by to ocenilo.
Testovat ci netestovat noteboky Apple?
- Kamikadze
- Redaktor PCT

- Kontaktovat uživatele:
Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, píše:Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji
- Kamikadze
- Redaktor PCT

- Kontaktovat uživatele:
ale kriste pane ja nemel na mysli test MacBooku, ale srovnani Windows Vista versus Mac OS X Leopard na stejnem pocitaciTeuzz píše:To musi mit clovek specializaci na Mac, aby posoudil kvalitu notebooku? Porad je to notebook a ne zrcatko do kabelky, ne?
Jako rozhodne musi vedet, kde se to pousti (ne z okna) a co s tim delat, ale vydrz baterky, kvalita displeje a dalsi zakladni veci se snad testuji stejne
Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, píše:Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji
- Teuzz
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele: