tak ani ne takovy kaelthas to je tezky orisek:)) ted sme zustali vyset na gurtoggovi v BT healeri zatim celkem nestihajishanker píše:newim jak to mate vy ale pred BT a MH je celkem klidek
-=World of Warcraft=-
Moderátor: Baneshee
- KlaSniC
- Začátečník

- Luděk
- Začátečník

-
taky nechapu jak nekdo tu hru muze hrat jen pve, to je jen tupa mobovacka.oyza píše:ja zase nechapu jak to vubec nekdo muze hrat jako pve. sejmout nejakyho alika, kterej si zacne je ten nejlepsi pocit a ne nejaky tupy npc chovajici se podle skriptu...
jinac sdilim ten samej pocit jako ty ale z druhe strany.
samozrejme stejna nuda to je kdyz hrajes pouze pvp ....
- Wuuduu
- Středně pokročilý

Musite pochopit ale, ze niekomu PvE staci, pretoze si pri hrani potrebuje oddychnut, a len tak sa poflakovat... to na PvP serveroch by moc neslo.Luděk píše:taky nechapu jak nekdo tu hru muze hrat jen pve, to je jen tupa mobovacka.oyza píše:ja zase nechapu jak to vubec nekdo muze hrat jako pve. sejmout nejakyho alika, kterej si zacne je ten nejlepsi pocit a ne nejaky tupy npc chovajici se podle skriptu...
jinac sdilim ten samej pocit jako ty ale z druhe strany.
samozrejme stejna nuda to je kdyz hrajes pouze pvp ....
PvP je uz pre ludi, ktorim nestaci tupe bitie tupych mobov, tupym mecom. V PvP uz sa trosku treba viac snazit a hlavne to treba aj viac vediet hrat. Zivy clovek superovi neodpusti ziadnu chybu.
Prave preto ja hravam EVE Online
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM • uubuuW ... EVE Online • H00d
MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
- oyza
- Začátečník

to je ta pikatchovina jak litas hodiny a hodiny vesmirem a "expi" to za tebe kdyz tam nejsi? jak okliknes ze nekam letis a ono to tam leti treba 2 dny nebo si to pletu?
AMD X6 1090T cooled by Thermalright Ultra 120 Extreme + Noctua, Asus M4A78T-E, 6G OCZ XTC Platinum, Toxic HD6870, SSD, Asus Xonar D1 - live at Spire Swordfin, powered by Enermax Liberty 500W. Viewed by EIZO 22" + 19" Dell.
- Wuuduu
- Středně pokročilý

Dolezity je ten text, co nie je kurzivou, na kurzivu reagovat netreba, to je len poznamka pod ciarou. Aby sme neboli OT, bavili sme sa o PvP vs. PvE.oyza píše:to je ta pikatchovina jak litas hodiny a hodiny vesmirem a "expi" to za tebe kdyz tam nejsi? jak okliknes ze nekam letis a ono to tam leti treba 2 dny nebo si to pletu?
Hru si odhadol spravne, ale nepochopil.
Btw co robia vase/nase postavy vo svete WoW, LotRO, EQ2, L2... ked ste odlognuty? Spia? Sexuju? Masturbuju? Postava v EVE sa neflaka, ale cita skill-knihu, cim si zvysuje konkretny skill. Takze skripty na nekonecne zabijanie oveciek tu nefunguju, ani powerleveling.
A s tym "letom na dva dni" si tiez spravne - autopilot. Akurat ze akekolvek AFK v tejto hre = smrt. A smrt v EVE = ze prides o vsetko, co mas pri sebe,ked ta zabiju.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
- Skeeter
- Začátečník

- Vodnik
- Začátečník

-
Celkem triviální, postavit tankadina doprostřed místnosti ať chytá murloky z jihu, dalšího tankadina na sever do chodby... pokud nejsou paláti, tak je tam třeba feral druid + prot war (na každé straně). Nabrat murloky, dotáhnout na vršek schodů, AoE.Skeeter píše:Ma nekdo nejakou radu jak na Morgrima ? Uz dva dny na nem wipujem ale nejak se nam nedarej faze s MurlocamaZatim nas nejlepsi pokus byl asi 50% coz je bida....
Dali jsme ho celkem bez problémů na druhej pokus, palát na jihu, druid s warem na severu
vss Vodnik DrC+ (kp)
- Skeeter
- Začátečník

Problem byl ten, ze u nas bud preagroval healer a sezrali ho murloci nebo nepreagroval tzn. nehaloval a umrel tank. Jakoze ten prerostlej trapaslik dava crushing za 8-9k do tanka.
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
- Vodnik
- Začátečník

-
- Skeeter
- Začátečník

Hehe tak my jsme se jeste k bublinam nedostali
, vodopady nam jdou naprosto perfektne, jen ti murloci....Mozna bude problem v tom, ze nam dela MT druid. I kdyz ma teda cca 22k HP tak jakmile umre MT healer tak jde vetsinou i tank pac ostatni proste nestihaj. Chce to nejak natrenovat ty faze s Murlocama a bude to dobry...Nejak se musi healeri naucit, ze kdyz pribihaj murloci tak nesmi padnout zadnej heal...Jeste to zkusime tak, ze healovat MT v dobe prichodu Murlocu bude prot paladin kterej je tankuje, alespon tim nabere agro a neumrel nam tank 
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
- Rajče
- Mírně pokročilý

Jak Vám jede Wow v posledním týdnu na vašich serverech? Já teď hraju hordu na Drakthulu a je to tragédie - polovina osazenstva tam má teď nonstop lagy a ping od 2k do 20k a uklidní se to vždy až tak v jedenáct večer, když většina lidí odejde...nejdřív to byl problém jen lidí s UPC, teď už to kraví všem. Prej je problém někde ve Francii, kde se sesypala nějaká páteřní sít. Ale Frostmane, kde mám maina v Alianci mi jede nádherně...zkoušel jsem i jiné servery a některé jedou v poho a některé stejně, jak DT...
- Skeeter
- Začátečník

Cti ofic foum. Nedavno o tom byla i zprava primo ve hre...Maji nejaky problemy s latenci, ale jenom u nekterejch lidi. Ja mel v jeden den pingy okolo 500 a nebyl jsem sam. Na druhou stranu nektery lidi z guildy meli pingy naprosto v pohode...asi maj nejakej problem s routingem na nektery providery, nevim zkusim to forko...
- Rajče
- Mírně pokročilý

Já čtu ofic fórum, pokud na to mám časSkeeter píše:Cti ofic foum. Nedavno o tom byla i zprava primo ve hre...Maji nejaky problemy s latenci, ale jenom u nekterejch lidi. Ja mel v jeden den pingy okolo 500 a nebyl jsem sam. Na druhou stranu nektery lidi z guildy meli pingy naprosto v pohode...asi maj nejakej problem s routingem na nektery providery, nevim zkusim to forko...
- Vodnik
- Začátečník

-
Těch problémových serverů je asi 30 a jako obvykle je problém v tom, že se vysypal router na Telii. Na naše nadávání na Blizzard fóru už konečně zareagoval modrej panáček, tak se to snad pohne. Protože guilda se mi rozpadá pod rukama, lidi ruší subscription a za poslední dva týdny jsme nebyli schopni dát dohromady raid před 22.hodinouRajče píše:Jak Vám jede Wow v posledním týdnu na vašich serverech? Já teď hraju hordu na Drakthulu a je to tragédie - polovina osazenstva tam má teď nonstop lagy a ping od 2k do 20k a uklidní se to vždy až tak v jedenáct večer, když většina lidí odejde...nejdřív to byl problém jen lidí s UPC, teď už to kraví všem. Prej je problém někde ve Francii, kde se sesypala nějaká páteřní sít. Ale Frostmane, kde mám maina v Alianci mi jede nádherně...zkoušel jsem i jiné servery a některé jedou v poho a některé stejně, jak DT...
vss Vodnik DrC+ (kp)
- oyza
- Začátečník

jj taky sem si tam zanadaval. problem je presne telia a latence dosahuji od 1800 do 6k - pak se to odpoji
proste bomba .]
AMD X6 1090T cooled by Thermalright Ultra 120 Extreme + Noctua, Asus M4A78T-E, 6G OCZ XTC Platinum, Toxic HD6870, SSD, Asus Xonar D1 - live at Spire Swordfin, powered by Enermax Liberty 500W. Viewed by EIZO 22" + 19" Dell.
- Vlkodlakov
- Nováček

-
Nediv se, z developeru na requesty subscriberu každy sere. Za tři roky nebyli schopni udělat jakž takž balanc v classech. Takřka nic noveho ve hře, jen nove textury a poupravene staty. Navic už je to šileně ohrane a zastarale + AoC vyjde za par dnu, hodně lidi ještě odejde.Vodnik píše:... guilda se mi rozpadá pod rukama, lidi ruší subscription a za poslední dva týdny jsme nebyli schopni dát dohromady raid před 22.hodinou
E8200@3.6GHz, 295GTX
- oyza
- Začátečník

k AoC? ja na to koukal ted na nejakym preview a prislo mi to divnyVlkodlakov píše: Nediv se, z developeru na requesty subscriberu každy sere. Za tři roky nebyli schopni udělat jakž takž balanc v classech. Takřka nic noveho ve hře, jen nove textury a poupravene staty. Navic už je to šileně ohrane a zastarale + AoC vyjde za par dnu, hodně lidi ještě odejde.
- Vodnik
- Začátečník

-
- Perfect_
- Začátečník

- filletzz
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: