-=World of Warcraft=-

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
KlaSniC
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od KlaSniC »

shanker píše:newim jak to mate vy ale pred BT a MH je celkem klidek :)
tak ani ne takovy kaelthas to je tezky orisek:)) ted sme zustali vyset na gurtoggovi v BT healeri zatim celkem nestihaji :(
Luděk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Luděk »

oyza píše:ja zase nechapu jak to vubec nekdo muze hrat jako pve. sejmout nejakyho alika, kterej si zacne je ten nejlepsi pocit a ne nejaky tupy npc chovajici se podle skriptu...
taky nechapu jak nekdo tu hru muze hrat jen pve, to je jen tupa mobovacka.
jinac sdilim ten samej pocit jako ty ale z druhe strany.

samozrejme stejna nuda to je kdyz hrajes pouze pvp ....
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

Luděk píše:
oyza píše:ja zase nechapu jak to vubec nekdo muze hrat jako pve. sejmout nejakyho alika, kterej si zacne je ten nejlepsi pocit a ne nejaky tupy npc chovajici se podle skriptu...
taky nechapu jak nekdo tu hru muze hrat jen pve, to je jen tupa mobovacka.
jinac sdilim ten samej pocit jako ty ale z druhe strany.

samozrejme stejna nuda to je kdyz hrajes pouze pvp ....
Musite pochopit ale, ze niekomu PvE staci, pretoze si pri hrani potrebuje oddychnut, a len tak sa poflakovat... to na PvP serveroch by moc neslo.
PvP je uz pre ludi, ktorim nestaci tupe bitie tupych mobov, tupym mecom. V PvP uz sa trosku treba viac snazit a hlavne to treba aj viac vediet hrat. Zivy clovek superovi neodpusti ziadnu chybu.

Prave preto ja hravam EVE Online :wink: To je to prave PvP s poriadnou davkou adrenalinu, aku vam urcite WoW PvP neda, ani ziadne ine. Hra v ktorej ziadne wipe nie je pripustne a kazda chyba je malou, alebo velmi velkou katastrofou.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
oyza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oyza »

to je ta pikatchovina jak litas hodiny a hodiny vesmirem a "expi" to za tebe kdyz tam nejsi? jak okliknes ze nekam letis a ono to tam leti treba 2 dny nebo si to pletu?
AMD X6 1090T cooled by Thermalright Ultra 120 Extreme + Noctua, Asus M4A78T-E, 6G OCZ XTC Platinum, Toxic HD6870, SSD, Asus Xonar D1 - live at Spire Swordfin, powered by Enermax Liberty 500W. Viewed by EIZO 22" + 19" Dell.
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

oyza píše:to je ta pikatchovina jak litas hodiny a hodiny vesmirem a "expi" to za tebe kdyz tam nejsi? jak okliknes ze nekam letis a ono to tam leti treba 2 dny nebo si to pletu?
Dolezity je ten text, co nie je kurzivou, na kurzivu reagovat netreba, to je len poznamka pod ciarou. Aby sme neboli OT, bavili sme sa o PvP vs. PvE.

Hru si odhadol spravne, ale nepochopil. :wink:

Btw co robia vase/nase postavy vo svete WoW, LotRO, EQ2, L2... ked ste odlognuty? Spia? Sexuju? Masturbuju? Postava v EVE sa neflaka, ale cita skill-knihu, cim si zvysuje konkretny skill. Takze skripty na nekonecne zabijanie oveciek tu nefunguju, ani powerleveling.

A s tym "letom na dva dni" si tiez spravne - autopilot. Akurat ze akekolvek AFK v tejto hre = smrt. A smrt v EVE = ze prides o vsetko, co mas pri sebe,ked ta zabiju.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

Ma nekdo nejakou radu jak na Morgrima ? Uz dva dny na nem wipujem ale nejak se nam nedarej faze s Murlocama :) Zatim nas nejlepsi pokus byl asi 50% coz je bida....
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
Vodnik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vodnik »

Skeeter píše:Ma nekdo nejakou radu jak na Morgrima ? Uz dva dny na nem wipujem ale nejak se nam nedarej faze s Murlocama :) Zatim nas nejlepsi pokus byl asi 50% coz je bida....
Celkem triviální, postavit tankadina doprostřed místnosti ať chytá murloky z jihu, dalšího tankadina na sever do chodby... pokud nejsou paláti, tak je tam třeba feral druid + prot war (na každé straně). Nabrat murloky, dotáhnout na vršek schodů, AoE.

Dali jsme ho celkem bez problémů na druhej pokus, palát na jihu, druid s warem na severu
vss Vodnik DrC+ (kp)
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

Problem byl ten, ze u nas bud preagroval healer a sezrali ho murloci nebo nepreagroval tzn. nehaloval a umrel tank. Jakoze ten prerostlej trapaslik dava crushing za 8-9k do tanka.
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
Vodnik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vodnik »

Jak může tank od Murloca dostávat crushingy, měl by mít defense která tohle eliminuje, ne? Každopádně tank nám tam neumíral nikdy a healeři problém s aggrem neměli, nejvetší problém je aby neumírali lidi v bublinách
vss Vodnik DrC+ (kp)
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

Hehe tak my jsme se jeste k bublinam nedostali :), vodopady nam jdou naprosto perfektne, jen ti murloci....Mozna bude problem v tom, ze nam dela MT druid. I kdyz ma teda cca 22k HP tak jakmile umre MT healer tak jde vetsinou i tank pac ostatni proste nestihaj. Chce to nejak natrenovat ty faze s Murlocama a bude to dobry...Nejak se musi healeri naucit, ze kdyz pribihaj murloci tak nesmi padnout zadnej heal...Jeste to zkusime tak, ze healovat MT v dobe prichodu Murlocu bude prot paladin kterej je tankuje, alespon tim nabere agro a neumrel nam tank :)
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

Jak Vám jede Wow v posledním týdnu na vašich serverech? Já teď hraju hordu na Drakthulu a je to tragédie - polovina osazenstva tam má teď nonstop lagy a ping od 2k do 20k a uklidní se to vždy až tak v jedenáct večer, když většina lidí odejde...nejdřív to byl problém jen lidí s UPC, teď už to kraví všem. Prej je problém někde ve Francii, kde se sesypala nějaká páteřní sít. Ale Frostmane, kde mám maina v Alianci mi jede nádherně...zkoušel jsem i jiné servery a některé jedou v poho a některé stejně, jak DT...
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

Cti ofic foum. Nedavno o tom byla i zprava primo ve hre...Maji nejaky problemy s latenci, ale jenom u nekterejch lidi. Ja mel v jeden den pingy okolo 500 a nebyl jsem sam. Na druhou stranu nektery lidi z guildy meli pingy naprosto v pohode...asi maj nejakej problem s routingem na nektery providery, nevim zkusim to forko...
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

Skeeter píše:Cti ofic foum. Nedavno o tom byla i zprava primo ve hre...Maji nejaky problemy s latenci, ale jenom u nekterejch lidi. Ja mel v jeden den pingy okolo 500 a nebyl jsem sam. Na druhou stranu nektery lidi z guildy meli pingy naprosto v pohode...asi maj nejakej problem s routingem na nektery providery, nevim zkusim to forko...
Já čtu ofic fórum, pokud na to mám čas :) ...Dyť jsi napsal přesně to, co já :) ...jen se ptám, jak to tu lidem jede a na jakym serveru s jakym připojením...toť vše
Vodnik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vodnik »

Rajče píše:Jak Vám jede Wow v posledním týdnu na vašich serverech? Já teď hraju hordu na Drakthulu a je to tragédie - polovina osazenstva tam má teď nonstop lagy a ping od 2k do 20k a uklidní se to vždy až tak v jedenáct večer, když většina lidí odejde...nejdřív to byl problém jen lidí s UPC, teď už to kraví všem. Prej je problém někde ve Francii, kde se sesypala nějaká páteřní sít. Ale Frostmane, kde mám maina v Alianci mi jede nádherně...zkoušel jsem i jiné servery a některé jedou v poho a některé stejně, jak DT...
Těch problémových serverů je asi 30 a jako obvykle je problém v tom, že se vysypal router na Telii. Na naše nadávání na Blizzard fóru už konečně zareagoval modrej panáček, tak se to snad pohne. Protože guilda se mi rozpadá pod rukama, lidi ruší subscription a za poslední dva týdny jsme nebyli schopni dát dohromady raid před 22.hodinou
vss Vodnik DrC+ (kp)
oyza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oyza »

jj taky sem si tam zanadaval. problem je presne telia a latence dosahuji od 1800 do 6k - pak se to odpoji :) proste bomba .]
AMD X6 1090T cooled by Thermalright Ultra 120 Extreme + Noctua, Asus M4A78T-E, 6G OCZ XTC Platinum, Toxic HD6870, SSD, Asus Xonar D1 - live at Spire Swordfin, powered by Enermax Liberty 500W. Viewed by EIZO 22" + 19" Dell.
Vlkodlakov
Nováček
Nováček

Příspěvek od Vlkodlakov »

Vodnik píše:... guilda se mi rozpadá pod rukama, lidi ruší subscription a za poslední dva týdny jsme nebyli schopni dát dohromady raid před 22.hodinou
Nediv se, z developeru na requesty subscriberu každy sere. Za tři roky nebyli schopni udělat jakž takž balanc v classech. Takřka nic noveho ve hře, jen nove textury a poupravene staty. Navic už je to šileně ohrane a zastarale + AoC vyjde za par dnu, hodně lidi ještě odejde.
E8200@3.6GHz, 295GTX
oyza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oyza »

Vlkodlakov píše: Nediv se, z developeru na requesty subscriberu každy sere. Za tři roky nebyli schopni udělat jakž takž balanc v classech. Takřka nic noveho ve hře, jen nove textury a poupravene staty. Navic už je to šileně ohrane a zastarale + AoC vyjde za par dnu, hodně lidi ještě odejde.
k AoC? ja na to koukal ted na nejakym preview a prislo mi to divny :)
Vodnik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vodnik »

Vlkodlakov: Myslím, že tahle diskuze má dost příspěvků i bez další onlinovky, takže si propagaci AoC bež řešit na svůj píseček a do příslušného threadu
vss Vodnik DrC+ (kp)
Perfect_
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Perfect_ »

Classy nejsou o tom, že každá dá každou, ale o tom, že jedna je lepší na jinou... Rogue na cloťáky, mage třeba na warra... Proto se taky hraje 2v2, 3v3, 5v5 a ne 1v1. (Jediný co se mi hodně nelíbí jsou S4 sety, ale asi chápu, že maj hodně práce s WotLK.)
pc i5, etc.
ntb i5, etc.
filletzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od filletzz »

Jn TBC pohřbilo world pvp ve wowku... Na S4 je dobrý, že je konečně třeba rating na všechno
MacBook Air 13" Mid 2013 + iPhone 4s
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“