Steam a stazeny data

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Steam a stazeny data

Příspěvek od Red Devil »

Da se najit a pak pouzit napr aktualizace na lost planet,ktery se po steam aktivuje a aktualizuje?
Nemam zas tak rychlej net,abych po kazdym reinstalu mohl cekat nez steam vsechno stahne,popr.jina varianta.
Dik za radu,steam moc nepouzivam a neviuznam se v nem moc
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

V takovém případě ti podle mne Steam stáhne už aktualizovanou posledním patchem opatchovanou hru.

Řešením jak se vyhnout opětovnému stahování hry by mělo být udělat si backup hry. Right click na hru v rámci steam rozhraní a backup game files, ale nikdy jsem to nedělal a asi by to šlo zazálohovat i normálně mimo steam. Pak se případně dotáhne už jen nějaký ten update /automaticky/.
show must go on..
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

No me tahal aktualizaci na ten lost(ten jsem dnes koupil krabicovku) asi 4 hodiny a tomu se chci vyhnout dik za radu skusim
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

mozes si cely obsah zazalohovat, priamo v steame je na to funkcia
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Wuuduu píše:mozes si cely obsah zazalohovat, priamo v steame je na to funkcia
Nojo ale ja se englicky neucil..
Antonín Chromý
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Antonín Chromý »

A počítač sis skládal sám? Ovladače naistalovat umíš? Zapnout hru umíš? To ses taky asi neučil :wink:

Spusť Steam a dej: File - Backup games...

//EDIT - však taky radím, ale tvoje zdůvodnění mi přišlo hodně úsměvné, když vidím tvoji sestavu a je evidentní, že sis ten steam naistaloval a už si z něj i něco hrál.

//EDIT2:
Lost planet uz zalohovanej mam to mi poradil hned prvni odpovidajici ptal jsem se cim zazalohuju celej steam
K čemu? Veškeré informace jsou uloženy na serverech Valve, stačí stáhnout klienta, naistalovat a přihlásit se.

Osobně mám vyzkoušeno, že při reinstalaci windows mi stačilo pouze naistalovat klienta steamu do stejného umístění kde jsem ho měl předtím a protože to nebylo na systémovém disku, tak mi tam původní soubory zůstaly aniž bych je jakkoliv backupoval. A po instalaci klienta a přihlásení se vše fungovalo bez jakéhokoliv dalšího znovustahování her.
Naposledy upravil(a) Antonín Chromý dne sob 26. dub 2008, 22:14, celkem upraveno 5 x.
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Antonín Chromý píše:A počítač sis skládal sám? Ovladače naistalovat umíš? Zapnout hru umíš?
A co jako pane chytrej?
Pokud nechces poradit,popojdi o dum dal..

EDIT:
Vidim,ze radis,ale nejdriv si delal chytryho...
Lost planet uz zalohovanej mam to mi poradil hned prvni odpovidajici ptal jsem se cim zazalohuju celej steam
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Antonín Chromý píše:A počítač sis skládal sám? Ovladače naistalovat umíš? Zapnout hru umíš? To ses taky asi neučil :wink:

Spusť Steam a dej: File - Backup games...

//EDIT - však taky radím, ale tvoje zdůvodnění mi přišlo hodně úsměvné, když vidím tvoji sestavu a je evidentní, že sis ten steam naistaloval a už si z něj i něco hrál.
Ale jo hral mas pravdu asi bych to nasel,ale zeptat se muzu
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

No ja to mam prave v systemu a nechci zase tahat cca 4-5 hod aktualizace
spajdr
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od spajdr »

Normálně udělej zálohu celého adresáře steam a hotovo.
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

Antonín Chromý píše:Osobně mám vyzkoušeno, že při reinstalaci windows mi stačilo pouze naistalovat klienta steamu do stejného umístění kde jsem ho měl předtím a protože to nebylo na systémovém disku, tak mi tam původní soubory zůstaly aniž bych je jakkoliv backupoval. A po instalaci klienta a přihlásení se vše fungovalo bez jakéhokoliv dalšího znovustahování her.
Ja zapomnel reinstalovat Steam po reinstalaci systemu a svete div se, akorat se zeptal na login a heslo do Steamu a prihlasil se :up:
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
Antonín Chromý
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Antonín Chromý »

Tím pádem není o čem a "spajdrovu řešení" nebude bránit vůbec nic - snad jen velikost adresáře a nutnost použít nějaký archivátor.
spajdr
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od spajdr »

Jojo, steam si prostě nes*re žádné knihovny do adresáře windows, všechno potřebné má ve svém adresáři.
Lamac
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lamac »

Hlavně bacha na to, abyste nenainstalovaly STEAM do už plné složky. STEAM se sice nikam nesere, ale nemá rád když zdílí složku s někým jiným. Vysvětlovat tátovi kam zmizel "program files" na jeho pracovním počítači nebylo dvakrát příjemné 8) .
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

spajdr píše:Normálně udělej zálohu celého adresáře steam a hotovo.
Myslis normal skopnout jinam?
goelr
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od goelr »

Red Devil píše:
spajdr píše:Normálně udělej zálohu celého adresáře steam a hotovo.
Myslis normal skopnout jinam?
jasne...ja to tak delam bezne s cs:s
CPU: AMD RYZEN 7 9850X3D MB: ASUS ROG STRIX B650E-F GK: GAINWARD GeForce RTX 5080 Phoenix 16G RAM: Kingston FURY 32GB SSD: Samsung 850 PRO, Crucial M4 HDD: Seagate 8TB PSU: Seasonic Focus Gold 850W Case: Fractal Define R6
Partyman
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Partyman »

Záloha jde klidně i přenášet mezi dvěma účty. Kamošovi už jsem tak donesl několik her, aby je nemusel stahovat ze serveru.
To se mi na steamu líbí nejvíc, že se hry neinstalují přímo do systému a nedělají tam bordel.
,,Vyhrát v internetové diskusi je jako vyhrát na paraolympiádě.Ať vyhraješ,nebo prohraješ pořád jsi mrzák''
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Tak dikes za rady :wink:
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Tak nevim chlapy,zalohoval jsem hru ted sem ji musel insatlovat zase,ze zalohy to slo krasne ale stejne taha aktuailzace a to je to co sem nectel proc?
beardie
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od beardie »

vysli odvtedy, co si zazalohoval, nejake aktualizacie na tu hru?
¿ʇı ʇ,usı 'ƃuıʎouuɐ ʎʇʇǝɹd sı uʍop ǝpısdn ƃuıpɐǝɹ
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“