Steam a stazeny data
Moderátor: Baneshee
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Steam a stazeny data
Da se najit a pak pouzit napr aktualizace na lost planet,ktery se po steam aktivuje a aktualizuje?
Nemam zas tak rychlej net,abych po kazdym reinstalu mohl cekat nez steam vsechno stahne,popr.jina varianta.
Dik za radu,steam moc nepouzivam a neviuznam se v nem moc
Nemam zas tak rychlej net,abych po kazdym reinstalu mohl cekat nez steam vsechno stahne,popr.jina varianta.
Dik za radu,steam moc nepouzivam a neviuznam se v nem moc
- shadow
- Středně pokročilý

V takovém případě ti podle mne Steam stáhne už aktualizovanou posledním patchem opatchovanou hru.
Řešením jak se vyhnout opětovnému stahování hry by mělo být udělat si backup hry. Right click na hru v rámci steam rozhraní a backup game files, ale nikdy jsem to nedělal a asi by to šlo zazálohovat i normálně mimo steam. Pak se případně dotáhne už jen nějaký ten update /automaticky/.
Řešením jak se vyhnout opětovnému stahování hry by mělo být udělat si backup hry. Right click na hru v rámci steam rozhraní a backup game files, ale nikdy jsem to nedělal a asi by to šlo zazálohovat i normálně mimo steam. Pak se případně dotáhne už jen nějaký ten update /automaticky/.
show must go on..
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Wuuduu
- Středně pokročilý

mozes si cely obsah zazalohovat, priamo v steame je na to funkcia
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM • uubuuW ... EVE Online • H00d
MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM • uubuuW ... EVE Online • H00d
MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Antonín Chromý
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
A počítač sis skládal sám? Ovladače naistalovat umíš? Zapnout hru umíš? To ses taky asi neučil
Spusť Steam a dej: File - Backup games...
//EDIT - však taky radím, ale tvoje zdůvodnění mi přišlo hodně úsměvné, když vidím tvoji sestavu a je evidentní, že sis ten steam naistaloval a už si z něj i něco hrál.
//EDIT2:
Osobně mám vyzkoušeno, že při reinstalaci windows mi stačilo pouze naistalovat klienta steamu do stejného umístění kde jsem ho měl předtím a protože to nebylo na systémovém disku, tak mi tam původní soubory zůstaly aniž bych je jakkoliv backupoval. A po instalaci klienta a přihlásení se vše fungovalo bez jakéhokoliv dalšího znovustahování her.
//EDIT - však taky radím, ale tvoje zdůvodnění mi přišlo hodně úsměvné, když vidím tvoji sestavu a je evidentní, že sis ten steam naistaloval a už si z něj i něco hrál.
//EDIT2:
K čemu? Veškeré informace jsou uloženy na serverech Valve, stačí stáhnout klienta, naistalovat a přihlásit se.Lost planet uz zalohovanej mam to mi poradil hned prvni odpovidajici ptal jsem se cim zazalohuju celej steam
Osobně mám vyzkoušeno, že při reinstalaci windows mi stačilo pouze naistalovat klienta steamu do stejného umístění kde jsem ho měl předtím a protože to nebylo na systémovém disku, tak mi tam původní soubory zůstaly aniž bych je jakkoliv backupoval. A po instalaci klienta a přihlásení se vše fungovalo bez jakéhokoliv dalšího znovustahování her.
Naposledy upravil(a) Antonín Chromý dne sob 26. dub 2008, 22:14, celkem upraveno 5 x.
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
A co jako pane chytrej?Antonín Chromý píše:A počítač sis skládal sám? Ovladače naistalovat umíš? Zapnout hru umíš?
Pokud nechces poradit,popojdi o dum dal..
EDIT:
Vidim,ze radis,ale nejdriv si delal chytryho...
Lost planet uz zalohovanej mam to mi poradil hned prvni odpovidajici ptal jsem se cim zazalohuju celej steam
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Ale jo hral mas pravdu asi bych to nasel,ale zeptat se muzuAntonín Chromý píše:A počítač sis skládal sám? Ovladače naistalovat umíš? Zapnout hru umíš? To ses taky asi neučil![]()
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- spajdr
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- OndraSter
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ja zapomnel reinstalovat Steam po reinstalaci systemu a svete div se, akorat se zeptal na login a heslo do Steamu a prihlasil seAntonín Chromý píše:Osobně mám vyzkoušeno, že při reinstalaci windows mi stačilo pouze naistalovat klienta steamu do stejného umístění kde jsem ho měl předtím a protože to nebylo na systémovém disku, tak mi tam původní soubory zůstaly aniž bych je jakkoliv backupoval. A po instalaci klienta a přihlásení se vše fungovalo bez jakéhokoliv dalšího znovustahování her.
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
- Antonín Chromý
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- spajdr
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Lamac
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- goelr
- Začátečník

jasne...ja to tak delam bezne s cs:sRed Devil píše:Myslis normal skopnout jinam?spajdr píše:Normálně udělej zálohu celého adresáře steam a hotovo.
CPU: AMD RYZEN 7 9850X3D MB: ASUS ROG STRIX B650E-F GK: GAINWARD GeForce RTX 5080 Phoenix 16G RAM: Kingston FURY 32GB SSD: Samsung 850 PRO, Crucial M4 HDD: Seagate 8TB PSU: Seasonic Focus Gold 850W Case: Fractal Define R6
- Partyman
- Mírně pokročilý

-
Záloha jde klidně i přenášet mezi dvěma účty. Kamošovi už jsem tak donesl několik her, aby je nemusel stahovat ze serveru.
To se mi na steamu líbí nejvíc, že se hry neinstalují přímo do systému a nedělají tam bordel.
To se mi na steamu líbí nejvíc, že se hry neinstalují přímo do systému a nedělají tam bordel.
,,Vyhrát v internetové diskusi je jako vyhrát na paraolympiádě.Ať vyhraješ,nebo prohraješ pořád jsi mrzák''
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele: