GF 7600GST - ve 3D mrzne PC

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
Aceh
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

GF 7600GST - ve 3D mrzne PC

Příspěvek od Aceh »

Vlastním Inno 7600GST a od nedávna mi přestaly fungovat veškeré hry. Ve winech běží vše normálně. Ale stačí zapnout jakou kolik hru nebo 3dmark a do pár sekund vymrzne komp (rozsype se celý obraz), pomůže jedině restart. Hnedka po to vymrznutí se stane, že i pří uvodní načítací obrazovce se občas obraz rozsype a znova vytuhne...pak pomůže jen vypojení ze sítě. Jedniné NHL 08 mi občas vydrží celý zápas. Ovladače jsem zkoušel všechny reinstal nebo jiné. Dělá to i když ji nemám přetaktovanou. A teploty jsou uplně v pořádku mimo zátěž pod 40 stupňů v max zátěži nikdy nevyrostly přes 65 stupnů..... díky za rady
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Vyzkoušej ji pokud můžeš v jiném PC a když bude blbnout i tam, tak asi jedině reklamace (v případě, že je ještě záruka).

Možná ještě zkusit podtaktovat, ale vzhledem ke značce bych se ani nedivil, že časem odchází.
Goldnoob team proud member!
Aceh
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aceh »

No v záruce je, ale ten obchod už jaksi nejede, takže konec =( Jakou grafiku má vůbec smysl dávat do mého kompu viz. podpis? Možná bych to viděl ještě + 1gb ram...díky
Godzzila
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Godzzila »

Aceh píše:No v záruce je, ale ten obchod už jaksi nejede, takže konec =( Jakou grafiku má vůbec smysl dávat do mého kompu viz. podpis? Možná bych to viděl ještě + 1gb ram...díky
tak x1950GT / PRO.. ale to se resi jinde...

jeste zkus treba snizit takty...... nebylo neco taktovano?
Lojza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lojza »

No Inno3D je sráč, od toho už nikdy nic nekupuj, sám jsem měl 2 grafiky a obě šly do kytek...
Aceh
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aceh »

Už jsem zkoušel i podtaktovat, vydrželo to sice o něco déle...ale co už kopím novou dneska ty ceny jsou luxusní =)
Jan Machalík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Jan Machalík »

Lojza píše:No Inno3D je sráč, od toho už nikdy nic nekupuj, sám jsem měl 2 grafiky a obě šly do kytek...

Co dnes neni srac....vzdyt se to vetsinou flaka na bezici pas v jedny fabrice a vyrobci si tam daj jinej chladic, popr. flashnout bios :wink: Inna jsem mel celkem 3, GeForce 4 MX - bezi dodnes, 7600GST - upadnul kondenzator takze vraceni penez a ted jsem majitelem 8800GT.Jestli vydrzi nevim, ale zatim jede.Zatim jsem reklamoval vic karet jiny znacky nez Inno3D.Neverim dnes nicemu, tot muj nazor :)

sry za OT
SilentiumPC Regnum RG6V ARGB | Asus TUF Gaming B550M-Plus | AMD Ryzen 5 3600X | 16GB DDR4 Patriot Blackout 3600MHz CL17@3733MHz CL16 | ASRock Radeon RX 5600 XT D2 | Samsung 980 Pro Nvme 512GB | Crucial MX500 1TB SATA | Toshiba 3TB | Corsair TX750 | ARCTIC Liquid Freezer II 360 |
Aceh
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aceh »

Tak jsem v koncich. Zkoušel jsem to u kámoše a jela v klidu, ale nezkoušeli jsme to dlouho. Takže to bude možná i něčím jiným =( Zkoušel jsem i memtest vše ok... Tak jsem zkoušel měnit takty CPU, vymazat CMOS atd..tak se to dokonce rozsypalo i v Biosu..chtěl jsem formatovat a rozypalo se to i v úvodní modré obrazovce..takže jediné kde mi to většinou jede je windows, ale ten taky nenajede pokaždé..najede tehdy když do toho nevrtám a nebo vypojím na delší dobu PC z proudu...nechápu=( Že by něco se základkou? Už jsem z toho zoufalý =(
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

A jiná GK v tvé desce jede ? Aby nebyl problém v desce (třeba nedává dostatek šťávy) či co ...
Goldnoob team proud member!
Tao
Nováček
Nováček

Příspěvek od Tao »

skus iny zdroj, ja som mal noname 300Watt a zrazu sa rozsypal obral vo windowse par minut po nabehnuti (kopa ciarociek vodorovnych ako ked je zakodovane TV vysielanie mohol som dalej pracovat a trt som videl) alebo okamzite po spusteni 3D cohokolvek. Pozical som si znackovy 250Watt a windows potiahol v pohode 3D Mark sa zrutil az pri tretom teste, kupil som novy 400Watt a vsetko bolo OK. Graficka to bola stara GeForce GTS2

EDIT: a skus to reklamovat aj v inom obchode ked ten kde si to kupil uz neexistuje, pokial je to dobry obchod a ide im o zakaznika tak pomozu, ja som takto reklamoval zakladovku, obchod si to vie osefovat aby ho to nestalo nic. Odvtedy kupujem vacsinou len tam. Pripadne si najdi distributora a mozes to poslat rovno jemu.
Phenom X4 9850BE:|:Noctua NH-U12P:|:M3N-HT Deluxe/HDMI:|:GF9800GTX:|:Corsair HX520:|:SAMSUNG 640GB,F1:|:6GB Twinx Dominator DDRII 1066 CORSAIR:|:LCD Samsung 226BW
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“