GF 7600GST - ve 3D mrzne PC
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- Aceh
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
GF 7600GST - ve 3D mrzne PC
Vlastním Inno 7600GST a od nedávna mi přestaly fungovat veškeré hry. Ve winech běží vše normálně. Ale stačí zapnout jakou kolik hru nebo 3dmark a do pár sekund vymrzne komp (rozsype se celý obraz), pomůže jedině restart. Hnedka po to vymrznutí se stane, že i pří uvodní načítací obrazovce se občas obraz rozsype a znova vytuhne...pak pomůže jen vypojení ze sítě. Jedniné NHL 08 mi občas vydrží celý zápas. Ovladače jsem zkoušel všechny reinstal nebo jiné. Dělá to i když ji nemám přetaktovanou. A teploty jsou uplně v pořádku mimo zátěž pod 40 stupňů v max zátěži nikdy nevyrostly přes 65 stupnů..... díky za rady
- Thellwin
- Administrátor

- Aceh
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Godzzila
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Lojza
- Začátečník

- Aceh
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Jan Machalík
- Mírně pokročilý

Lojza píše:No Inno3D je sráč, od toho už nikdy nic nekupuj, sám jsem měl 2 grafiky a obě šly do kytek...
Co dnes neni srac....vzdyt se to vetsinou flaka na bezici pas v jedny fabrice a vyrobci si tam daj jinej chladic, popr. flashnout bios
sry za OT
SilentiumPC Regnum RG6V ARGB | Asus TUF Gaming B550M-Plus | AMD Ryzen 5 3600X | 16GB DDR4 Patriot Blackout 3600MHz CL17@3733MHz CL16 | ASRock Radeon RX 5600 XT D2 | Samsung 980 Pro Nvme 512GB | Crucial MX500 1TB SATA | Toshiba 3TB | Corsair TX750 | ARCTIC Liquid Freezer II 360 |
- Aceh
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem v koncich. Zkoušel jsem to u kámoše a jela v klidu, ale nezkoušeli jsme to dlouho. Takže to bude možná i něčím jiným =( Zkoušel jsem i memtest vše ok... Tak jsem zkoušel měnit takty CPU, vymazat CMOS atd..tak se to dokonce rozsypalo i v Biosu..chtěl jsem formatovat a rozypalo se to i v úvodní modré obrazovce..takže jediné kde mi to většinou jede je windows, ale ten taky nenajede pokaždé..najede tehdy když do toho nevrtám a nebo vypojím na delší dobu PC z proudu...nechápu=( Že by něco se základkou? Už jsem z toho zoufalý =(
- Thellwin
- Administrátor

- Tao
- Nováček

-
skus iny zdroj, ja som mal noname 300Watt a zrazu sa rozsypal obral vo windowse par minut po nabehnuti (kopa ciarociek vodorovnych ako ked je zakodovane TV vysielanie mohol som dalej pracovat a trt som videl) alebo okamzite po spusteni 3D cohokolvek. Pozical som si znackovy 250Watt a windows potiahol v pohode 3D Mark sa zrutil az pri tretom teste, kupil som novy 400Watt a vsetko bolo OK. Graficka to bola stara GeForce GTS2
EDIT: a skus to reklamovat aj v inom obchode ked ten kde si to kupil uz neexistuje, pokial je to dobry obchod a ide im o zakaznika tak pomozu, ja som takto reklamoval zakladovku, obchod si to vie osefovat aby ho to nestalo nic. Odvtedy kupujem vacsinou len tam. Pripadne si najdi distributora a mozes to poslat rovno jemu.
EDIT: a skus to reklamovat aj v inom obchode ked ten kde si to kupil uz neexistuje, pokial je to dobry obchod a ide im o zakaznika tak pomozu, ja som takto reklamoval zakladovku, obchod si to vie osefovat aby ho to nestalo nic. Odvtedy kupujem vacsinou len tam. Pripadne si najdi distributora a mozes to poslat rovno jemu.
Phenom X4 9850BE:|:Noctua NH-U12P:|:M3N-HT Deluxe/HDMI:|:GF9800GTX:|:Corsair HX520:|:SAMSUNG 640GB,F1:|:6GB Twinx Dominator DDRII 1066 CORSAIR:|:LCD Samsung 226BW