DOPORUČTE 24" A VĚTŠÍ LCD

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Zamčeno
Sheep-Master
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sheep-Master »

U toho LG jsem tady vycetl ze pri hw regulaci jde slyset jakesi btuceni...
vůbec nebzučí (to ti tam asi bzučí zářivky nebo nějaký transformátor. :lol: :lol: :lol: A to že jas hardwarově reguluju každej večer a ráno....
BTW při SW refuaci a jemom mění jas jako takovej ale trubice svítí stejně[/quote]
C2D E6600@3,4GHz + AC Freezer, GIGABYTE P35 DS3, 2x2GB A-DATA 900Mhz, SAPPHIRE HD4850 750/2200 + Accelero S1, Samsung F3 1TB, SB Audigy 4, Corsair HX520, TT Swing, LG 24" 245WP-BN

Lenovo Thinkpad W500 + SSD Intel 320 120GB + 9 Cell Battery
Sheep-Master
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

LG 245WP-BN

tak se mi podařilo zjistit že u LG 245WP-BN při podržení tlačítka menu a současného zapnutí monitoru naskočí rozšířené menu, patrně se tam toho nechá dost rozhasit ale možná tam pude naštelovat i něco k dobru, přikládám obrázek...
Obrázek
C2D E6600@3,4GHz + AC Freezer, GIGABYTE P35 DS3, 2x2GB A-DATA 900Mhz, SAPPHIRE HD4850 750/2200 + Accelero S1, Samsung F3 1TB, SB Audigy 4, Corsair HX520, TT Swing, LG 24" 245WP-BN

Robo779
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robo779 »

Sheep-Master nepozorujes na tom LG nejake neduhy jako imputlag,duchy a pod.?
Sheep-Master
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Robo779 píše:Sheep-Master nepozorujes na tom LG nejake neduhy jako imputlag,duchy a pod.?
nic nepozoruju

serizovatel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Vyber LCD

Příspěvek od serizovatel »

Robo779 píše:Takze po precteni nekolika diskuzi jsem zavrhnul HP2465....Pro hry je pry naprosto nepouzitelny :-( (kdyby to psal jeden uzivatel tek to prejdu bez povsimnuti, ale stejny nazor melo i mnoho dalsich ...)
Takze ted pockam co napise za 14 dnu Lacko a pak se rozhodnu (hlavne podle odezvy a celkoveho dojmu z her) jestli vezmu to LG L245WP-BN nebo se na to na vsechno vykaslu a vezmu toho "sprosteho HP 2408 ".

PS:"Lacko nezapomen na me a napis tady potom jake je podle tebe to LCD (pokud ho ovsem sezenes )Diky
ciste na hry to je dobra volba a ten kdo bude tvrdit ze jeho pva nebo mva v cene npr. do 20tis ma dobrej input-lag atd. tak se jen snazi si to namlouvat ale vzhledem k cene lcd to chapu

kdo ma na filmy arzenal v obyvacim pokoji ,dnes uz pomerne cenove dostupny ,tak pouze na hrani je 24ka tn dobra volba!!
R-COCKPIT,logitech G25,logitex x-530,logitech mx518,umax el-730,cyborg 3d gold,pro gamer command,lcd 30 hp lp3065 atd.... po rFactor zatím jen LFS na cargame.nl-- LFS je mrtvé, ale dal krásných 100000mil online závodění :)
Robo779
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robo779 »

Diky za tvuj nazor....Pokud nenajdu opravdu nejake vyjmecne XWA tak hold pujdu ho toho TN...a nebo vyhraju ve sportce a koupim si poradne S-IPS.

Diky vsem za jejich nazory a rady...
dumar
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od dumar »

Robo779 píše:...a nebo vyhraju ve sportce a koupim si poradne S-IPS.
...
Horsi jak to bude 5 nebo 4 cena ,to nebude ani na TN.... :-D . Asi bych v tvem pripade sel do tn. LG L246W,Samsung 2493HM ,Samsung 2493HM ,Benq G2400w a kdyby si chtel prece jenom pustit vice chlupu BenQ FP241,W,Dell 2407WFP-HC rev. A03!! (udajne se vyprodavaji za dobre ceny)Nec 2470WNX. V kazdem pripade preji stastnou ruku pri vyberu :up: :)
Robo779
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robo779 »

tak to jsi me pekne zviklal.Jeste zkusim najit nejake recenze, ale jsem rozhodnuty jit do toho Nec 2470WNX...Tak doufam ze ho nekde sezenu...
lacko
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lacko »

Robo779 píše:tak to jsi me pekne zviklal.Jeste zkusim najit nejake recenze, ale jsem rozhodnuty jit do toho Nec 2470WNX...Tak doufam ze ho nekde sezenu...
ten NEC nevypada spatne.. ale nejak sem neprisel na to, v cem je o tri klacky lepsi nez LG 245. Ma min vstupu a kdo vi jestli umi carovat s obrazem jako 245ka (1:1, 4:3, pip, pbp atd).
serizovatel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od serizovatel »

ja sem premejslel ze bych koupil nejakou full hd lcd tv"1920*1080" na hrani ,koukal jsem ze uz se da za 35tis 106cm o) ,pouzival bych to pouze na hrani ale i na putovani po www. ,nemohl by nekdo poreferovat jestli na takove lcd tv by byla dostatecna ostrost pisma pro serfovani po nettu?? za osobni zkusenost predem dekuji
R-COCKPIT,logitech G25,logitex x-530,logitech mx518,umax el-730,cyborg 3d gold,pro gamer command,lcd 30 hp lp3065 atd.... po rFactor zatím jen LFS na cargame.nl-- LFS je mrtvé, ale dal krásných 100000mil online závodění :)
Robo779
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robo779 »

lacko píše:
Robo779 píše:tak to jsi me pekne zviklal.Jeste zkusim najit nejake recenze, ale jsem rozhodnuty jit do toho Nec 2470WNX...Tak doufam ze ho nekde sezenu...
ten NEC nevypada spatne.. ale nejak sem neprisel na to, v cem je o tri klacky lepsi nez LG 245. Ma min vstupu a kdo vi jestli umi carovat s obrazem jako 245ka (1:1, 4:3, pip, pbp atd).
Neca neberu byl jsem ochoten ty penize za to dat!!!!Nasel jsem nejake recenze a diskuze....pote jsem mluvil s jednim clovekem co ho ma ze si na dsikuzi tady na PCTUNINGU stezuje na inputlag a pres ICQ jsme se pobavili a je to bohuzel tak je tam inputlag ktery se neda jenom tak lehce prehlednout!!!! Takze jsem na zacatku.Snad mi aspon ty prineses lepsi zpravy s tim LG....Budu cekat.BTW:i na recenzich psali ten nec je perfektni panel a ze proste NEC je spicka mezi vyrobci LCD nicmene tenhle tip neni doporucovan na hry.....
raptor
Začátečník
Začátečník

EIZO nebo DELL?

Příspěvek od raptor »

Mám také jednu prosbu. Nemohu se rozhodnout jaký monitor vybrat. Buď Dell UltraSharp 2408WFP nebo Eizo S2431W. Nyní doma mám Eizo S1910, který chci vyměnit právě za 24". Jen se nemohu rozhodnout. Máte někdo zkušenosti s těmito monitory?
Předem všem moc děkuji
CPU: E6750@3,6GHz + WB, MB: ASUS P5K-E RAM: 2x1GB GEIL DDR2 800 GPU: SAPPHIRE HD2900XT 512MB+WB, HDD: WD250KS SATA II | Zdroj: Enermax Liberty 500W | Case: CoolerMaster Centurion 530 2x 120mm Fan, DVD: Pioneer DVR 212, LCD: 19" EIZO 1910AS
NANAO
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: EIZO nebo DELL?

Příspěvek od NANAO »

raptor píše:Mám také jednu prosbu. Nemohu se rozhodnout jaký monitor vybrat. Buď Dell UltraSharp 2408WFP nebo Eizo S2431W. Nyní doma mám Eizo S1910, který chci vyměnit právě za 24". Jen se nemohu rozhodnout. Máte někdo zkušenosti s těmito monitory?
Předem všem moc děkuji
Ja myslím ,žre volba je jasná
Dell UltraSharp 2408WFP (8-bit,3 roky garance)
Eizo S2431W (10-bit,5 let garance)
dumar
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od dumar »

Pokud ti nevadi vyssi cena u Eiza sel bych do neho :)
lacko
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lacko »

LG W2600HP-BF uz spadl o litr dolu... cena je cim dal zajimavejsi. viz http://www.hifishop.cz/DetailPage.asp?DPG=124784

EDIT: kdybyste na neho nekde nasli recenzi (klidne v anglictine) byl bych moc vdecny. Ja sem o nem zatim moc informaci nenasel
Spike44
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Spike44 »

lacko píše:LG W2600HP-BF uz spadl o litr dolu... cena je cim dal zajimavejsi. viz http://www.hifishop.cz/DetailPage.asp?DPG=124784

EDIT: kdybyste na neho nekde nasli recenzi (klidne v anglictine) byl bych moc vdecny. Ja sem o nem zatim moc informaci nenasel
Tendlencten display se mi taky moc libi.. zatim je to muj favorit na zářijový nákup. Recenzi jsem zadnou taky jeste nenasel, ale tutaj:http://www.hardware.info/en-US/productd ... W2600HPBN/ maj zmerenej aspon inputlag a v krasnym porovnani s mnoha dalsimi modely. Podle vseho jsou vlastnosti tohoto 26" krasavce velice přijatelné. Mrzí mě, ze nema HDMI vstup a hlavne repráčky, ale jinak je super. jsem zvedav na cenu po prázdninách
lacko
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lacko »

tak me na nem vadi dve veci: a) nema pivota b) nema HDMI. Na druhou stranu ma aspon HDCP na DVI a stejne neumi vetsi rozliseni nez jde protlacit pres DVI. a hlavne je to SIPS, a s touhle technologii za 26" panel je ta cena vice nez prijatelna
Spike44
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Spike44 »

lacko píše:tak me na nem vadi dve veci: a) nema pivota b) nema HDMI. Na druhou stranu ma aspon HDCP na DVI a stejne neumi vetsi rozliseni nez jde protlacit pres DVI. a hlavne je to SIPS, a s touhle technologii za 26" panel je ta cena vice nez prijatelna
Kdy by jsi si ho kupoval, kdyby jsi se rozhodl pro tento kousek? Ouha, to je ale krkolomna veta :) No ale snad chapes, jde mi o to, jestli nam sem posles tvoje zhodnoceni pred tim, nez si ho koupim ja :D
beardie
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od beardie »

HP 2465 islo v alfacompe dole o 1200kc

inak mate s nim nejake negativne skusenosti?
¿ʇı ʇ,usı 'ƃuıʎouuɐ ʎʇʇǝɹd sı uʍop ǝpısdn ƃuıpɐǝɹ
lacko
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lacko »

beardie píše:HP 2465 islo v alfacompe dole o 1200kc

inak mate s nim nejake negativne skusenosti?
podle toho co sem celt ma horsi odezvu, duchy a imputlag. obraz dobry, ale pro hraji celkem opruz. jestli teda nevydali nejakou revizi
Zamčeno

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“