vůbec nebzučí (to ti tam asi bzučí zářivky nebo nějaký transformátor.U toho LG jsem tady vycetl ze pri hw regulaci jde slyset jakesi btuceni...
BTW při SW refuaci a jemom mění jas jako takovej ale trubice svítí stejně[/quote]
Moderátor: maXXmilian

vůbec nebzučí (to ti tam asi bzučí zářivky nebo nějaký transformátor.U toho LG jsem tady vycetl ze pri hw regulaci jde slyset jakesi btuceni...

nic nepozorujuRobo779 píše:Sheep-Master nepozorujes na tom LG nejake neduhy jako imputlag,duchy a pod.?

ciste na hry to je dobra volba a ten kdo bude tvrdit ze jeho pva nebo mva v cene npr. do 20tis ma dobrej input-lag atd. tak se jen snazi si to namlouvat ale vzhledem k cene lcd to chapuRobo779 píše:Takze po precteni nekolika diskuzi jsem zavrhnul HP2465....Pro hry je pry naprosto nepouzitelny(kdyby to psal jeden uzivatel tek to prejdu bez povsimnuti, ale stejny nazor melo i mnoho dalsich ...)
Takze ted pockam co napise za 14 dnu Lacko a pak se rozhodnu (hlavne podle odezvy a celkoveho dojmu z her) jestli vezmu to LG L245WP-BN nebo se na to na vsechno vykaslu a vezmu toho "sprosteho HP 2408 ".
PS:"Lacko nezapomen na me a napis tady potom jake je podle tebe to LCD (pokud ho ovsem sezenes )Diky

Horsi jak to bude 5 nebo 4 cena ,to nebude ani na TN....Robo779 píše:...a nebo vyhraju ve sportce a koupim si poradne S-IPS.
...

ten NEC nevypada spatne.. ale nejak sem neprisel na to, v cem je o tri klacky lepsi nez LG 245. Ma min vstupu a kdo vi jestli umi carovat s obrazem jako 245ka (1:1, 4:3, pip, pbp atd).Robo779 píše:tak to jsi me pekne zviklal.Jeste zkusim najit nejake recenze, ale jsem rozhodnuty jit do toho Nec 2470WNX...Tak doufam ze ho nekde sezenu...

Neca neberu byl jsem ochoten ty penize za to dat!!!!Nasel jsem nejake recenze a diskuze....pote jsem mluvil s jednim clovekem co ho ma ze si na dsikuzi tady na PCTUNINGU stezuje na inputlag a pres ICQ jsme se pobavili a je to bohuzel tak je tam inputlag ktery se neda jenom tak lehce prehlednout!!!! Takze jsem na zacatku.Snad mi aspon ty prineses lepsi zpravy s tim LG....Budu cekat.BTW:i na recenzich psali ten nec je perfektni panel a ze proste NEC je spicka mezi vyrobci LCD nicmene tenhle tip neni doporucovan na hry.....lacko píše:ten NEC nevypada spatne.. ale nejak sem neprisel na to, v cem je o tri klacky lepsi nez LG 245. Ma min vstupu a kdo vi jestli umi carovat s obrazem jako 245ka (1:1, 4:3, pip, pbp atd).Robo779 píše:tak to jsi me pekne zviklal.Jeste zkusim najit nejake recenze, ale jsem rozhodnuty jit do toho Nec 2470WNX...Tak doufam ze ho nekde sezenu...

Ja myslím ,žre volba je jasnáraptor píše:Mám také jednu prosbu. Nemohu se rozhodnout jaký monitor vybrat. Buď Dell UltraSharp 2408WFP nebo Eizo S2431W. Nyní doma mám Eizo S1910, který chci vyměnit právě za 24". Jen se nemohu rozhodnout. Máte někdo zkušenosti s těmito monitory?
Předem všem moc děkuji

Tendlencten display se mi taky moc libi.. zatim je to muj favorit na zářijový nákup. Recenzi jsem zadnou taky jeste nenasel, ale tutaj:http://www.hardware.info/en-US/productd ... W2600HPBN/ maj zmerenej aspon inputlag a v krasnym porovnani s mnoha dalsimi modely. Podle vseho jsou vlastnosti tohoto 26" krasavce velice přijatelné. Mrzí mě, ze nema HDMI vstup a hlavne repráčky, ale jinak je super. jsem zvedav na cenu po prázdnináchlacko píše:LG W2600HP-BF uz spadl o litr dolu... cena je cim dal zajimavejsi. viz http://www.hifishop.cz/DetailPage.asp?DPG=124784
EDIT: kdybyste na neho nekde nasli recenzi (klidne v anglictine) byl bych moc vdecny. Ja sem o nem zatim moc informaci nenasel

Kdy by jsi si ho kupoval, kdyby jsi se rozhodl pro tento kousek? Ouha, to je ale krkolomna vetalacko píše:tak me na nem vadi dve veci: a) nema pivota b) nema HDMI. Na druhou stranu ma aspon HDCP na DVI a stejne neumi vetsi rozliseni nez jde protlacit pres DVI. a hlavne je to SIPS, a s touhle technologii za 26" panel je ta cena vice nez prijatelna