Projekt: The Witcher

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sir_-_Death »

d.r.o.b.e.k. píše:nebudou ty řetězi řezat do ruk?Jen tak pro zajímavost kolik by to mělo vlastně vážit?
Řetězy snad řezat nebudou. Přeci jen jsou hladký a skříň se moc stěhovat nebude. Kolik to bude vážit nevim. Hlava má skoro kilo, nějaký blbůstky na tom... Nejtěžší je samotná case, páč to nejsou ty moderní fórový plíšky, ale pořádný "železo" :)

//Přidávám fotky z dnešní mini práce - "okování dveří". Ve finále to pochopitelně bude mít podobu "kovu" :wink:

Obrázek Obrázek
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Dnes došlo na jedno z posledních vrtání - otvory pro uchycení řetězů, a to na víku a ve vnitřku skříně.

Zapuštěná "madla" (otvory kudy prochází řetěz budou ještě opatřený nějakou gumovou vložkou, aby řetěz nejezdil po plechu).
Obrázek Obrázek

A pohled do interieru skrz stále nedokončený okýnko :oops:
Obrázek Obrázek
Bez_n1ck
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Bez_n1ck »

ty retezy dovnitr bych nedaval, nebo hodne dobre upevnit, ptz se muzou uvolnit a pak se zhoupnou do desky a zkrat a jeto :-D
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Bez_n1ck píše:ty retezy dovnitr bych nedaval, nebo hodne dobre upevnit, ptz se muzou uvolnit a pak se zhoupnou do desky a zkrat a jeto :-D
:wink: Ty řetězy jsou přišroubovaný, aby právě nebimbaly. Jiank bych nepsal, že sem vrtal otvory uvnitř case.
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Osobně bych asi ty madla udělal tak, že bych ty oka k sobě zavařil, aby držely nějaký použitelný tvar stále. Vypadalo by to si myslím hodně stylově a neblimbalo by to tak...ale to je věc názoru... :wink: Jinak mod sleduju a některý věci se mi opravdu moc líběj..
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Stoobi píše:Osobně bych asi ty madla udělal tak, že bych ty oka k sobě zavařil, aby držely nějaký použitelný tvar stále. Vypadalo by to si myslím hodně stylově a neblimbalo by to tak...ale to je věc názoru...
Do svařování se moc pouštět nechci, jednak nemám čím a jednak jsem to v životě nedělal :oops:
Stoobi píše:Jinak mod sleduju a některý věci se mi opravdu moc líběj..
Děkuju. Od tebe je to pro mě pocta :) Ostatním pochopitelně děkuju taky.
M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

Pekny, ty retezy to hodne ozivily, libi se me jak pouziti uvnitr tak venku jako madla. Jeste vic by se mi libilo kdyby ubnitr byl kus retezu ale ne pres celou bednu, ale jen kousek. Ale to by se musel nepatrne zavarit aby se nehybal a byl na jednom miste, stejne by clovek na prvni pohled nepoznal ze je napevno pokud by byly svary na strane k MB.
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

M4r1hu4n3 píše:Jeste vic by se mi libilo kdyby ubnitr byl kus retezu ale ne pres celou bednu, ale jen kousek. Ale to by se musel nepatrne zavarit aby se nehybal a byl na jednom miste,...
Tohle bylo v plánu, ale problém je s tim svářenim :)
M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

No nerikej ze nemas nikoho v okoli kdo by ti to svaril, at uz doma nebo v praci.
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

M4r1hu4n3 píše:No nerikej ze nemas nikoho v okoli kdo by ti to svaril, at uz doma nebo v praci.
No to by se určitě někdo našel. Nevim, ještě to promyslim a možná na to dojde. Ono stejnak to na fotce se muže klidně změnit.

/Zkuste vymyslet, čím doplnit bočnici s oknem :oops: Přijde mi to takhle docela chudý. Napadlo mě, udělat tam jakoby okno a pod nim prapor s logem hry (samozřejmě stylizovanej tak, aby se to ke zbytku case hodilo). Ale bojim se, jak to bude vypadat.

//Olemování "zadku" okna a otvorů pro řetěz + vyřízlý plexi.

Obrázek Obrázek

///Zkusil jsem nakreslit svou představu bočnice. Nezdá se vám to přeplácaný?

Obrázek

////Možná tam udělám jen vyčnívající trám s obloukem :oops:
M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

Me se to teda preplacany nezda, vypada to dobre.
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Jedna rychlovka: přilepení a zatmelení "stopy" ke case.

Obrázek

Tady jsem si natrénoval, jak rychle umim řezat pilkou na železo a brousit Dremlíkem. Nanes jsem si lepidlo a pak si všimnul, že mi skrz stopu čouhá kousíček plechu, čehož jsem si před tim nevšiml :oops:
Dodo677
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Dodo677 »

Líbí se mi to....aji ta bočnica je drsná( návrh )....ale nevím...ten zadní fan bude strašně udušenej.... :?
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Dodo677 píše:Líbí se mi to....aji ta bočnica je drsná( návrh )....ale nevím...ten zadní fan bude strašně udušenej.... :?
To nevadí, on je stejně 1000-otáčkovej, tak ten větřík někudy proteče :)
Drobek'
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Drobek' »

no on tam je celkem prostor.NA výfuk to ení tak hrozný když nemá uplně místo
Omlouvám se za hrubky!!
Občasné zobrazovadlo pro noťasy 40" 1920x 1020
NB: Atom & GM3150 & 1GB & 250 GB & 10" 1024x600
Game Notebook: Phenom II BE X4 & HD5850 & 6GB & 2x500GB & 17,3" 1600x1200
Fandím LIQUIDTECH//AQUACOOL//CAWEDOG
Nokia N8 (4gb+16gb) + T-Mobile G1 (2gb)
Anthrax
Nováček
Nováček

Příspěvek od Anthrax »

Osobně si myslí, že je to nadějný projekt (zatím vypadá dost dobře), ale hodně náročně .o)) Tak přeji hodně zdaru 8)
Drobek'
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Drobek' »

možná bych udělal celou tu bočnici ,,zcihlovanou".ALe taky jak by to bylo těžký že? :-D I když teď už je to jedno.A co druhá strana?tak cihle? nějáké větrání?
Omlouvám se za hrubky!!
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

d.r.o.b.e.k. píše:možná bych udělal celou tu bočnici ,,zcihlovanou".ALe taky jak by to bylo těžký že? :-D I když teď už je to jedno.A co druhá strana?tak cihle? nějáké větrání?
Skoro celá skříň bude cihlovaná :wink: To na tom obrázku jsou jen cihly, který budou vystupovat. Druhá strana nápis a cihly, větrání ne.
Drobek'
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Drobek' »

I když takoví větrání ve stylu tech mřížích zrezavělích :wink: .Já nevím mě by se bto líbilo takovej pás no :roll: .ale je to na tobě
Omlouvám se za hrubky!!
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

d.r.o.b.e.k. píše:...
Moc si to tam nedokážu představit a asi by to bylo i neefektivní. Takhle to nejspíš nic neodvětrá, když bude z druhý strany rovnou plech pod MB.

Dnešní práce: sestavení podlážek pro chůzi na hradbách (přijde na bočnici s oknem).

Obrázek

A řádně "ztrouchnivět" :)

Obrázek Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Projekty“