jak pojmenovat tenhle system ulozeni komponent do pater

Cokoli okolo skříní, jejich výběru, doporučení a problémů. Úpravy se řeší v sekci Casemodding.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
darth
Nováček
Nováček

jak pojmenovat tenhle system ulozeni komponent do pater

Příspěvek od darth »

Obrázek

Obrázek

Shanim nejakou inspiraci pro postaveni neceho podobneho, ale vubec netusim jak to pojmenovat, pro vyhledani nejakych odkazu na netu.
Nebo me zkuste rovnou inspirovat :)
Trinom
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinom »

Že by Cube nebo Barebone?
Obrázek Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
Nightavanger
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nightavanger »

spis ten cube (pokud by to mnelo na sobe jeste nejaky plechy :roll: ) jinak muzu se zeptat kam si dal zdroj ? :D
tx3rf
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tx3rf »

to je spis neco typu "testing station".. na testy komponent. Bejva to z vice pater, nahore je jenom deska, dole disky, zdroj, nechaniky.. Je to casto k videni na XS foru.
darth
Nováček
Nováček

Příspěvek od darth »

nasel jsem xs forum, ale nejak mi tam nefunguje search :(

jinak jsem dnes navstivil zdejsi baumax a metr*metr 4mm plexi z ktereho bych to chtel delat stoji 1500, jsem ziral... bohuzel me nenapada jiny material.Chtelo by to jen nejake zbytky, moje mb je opravdu malinka format mini-itx myslim
srna
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od srna »

tak nakup plexi jinde.....baumax je ukrutne drahej na podobny veci neco maj snad i na CzC, casemodding.cz, nebo se poptej u sklenare
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

4mm plexi je uz docela drahy. Tenci by nestacilo?
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Vlkodlakov
Nováček
Nováček

Příspěvek od Vlkodlakov »

darth píše:jinak jsem dnes navstivil zdejsi baumax a metr*metr 4mm plexi z ktereho bych to chtel delat stoji 1500, jsem ziral... bohuzel me nenapada jiny material.
To chceš mít neprustřelne, že to potřebuješ tak hrube? :)
E8200@3.6GHz, 295GTX
Kašpec
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Kašpec »

By jses divil jak lehce jde obyč 4mm plexi prostřelit ;) Tady se nejedná o balistickou odolnost ale o pevnost normálního používání, i když tady by bohatě stačilo imho kvalitnější 3mm plexi ... :roll:
PC: AMD Ryzen 7800X3D | Asus Ryujin 240 | Asus Strix B650E-E | G.Skill Z5 Neo 32GB 6000MHz CL30 | Gainward Phantom RTX 4080 | Solidigm P44 Pro 500GB | Solidigm P44 Pro 1TB | Seagate HDD 2TB | Asus Thor 850W | case CoolerMaster 932 | keyboard Asus Falchion | mouse Asus Keris | mousepad Razer Strider | headphones Beyerdynamic DT 770 PRO | monitors Asus PG27AQDM + XG27AQ
Odpovědět

Zpět na „Počítačové skříně“