Shanim nejakou inspiraci pro postaveni neceho podobneho, ale vubec netusim jak to pojmenovat, pro vyhledani nejakych odkazu na netu.
Nebo me zkuste rovnou inspirovat
to je spis neco typu "testing station".. na testy komponent. Bejva to z vice pater, nahore je jenom deska, dole disky, zdroj, nechaniky.. Je to casto k videni na XS foru.
nasel jsem xs forum, ale nejak mi tam nefunguje search
jinak jsem dnes navstivil zdejsi baumax a metr*metr 4mm plexi z ktereho bych to chtel delat stoji 1500, jsem ziral... bohuzel me nenapada jiny material.Chtelo by to jen nejake zbytky, moje mb je opravdu malinka format mini-itx myslim
darth píše:jinak jsem dnes navstivil zdejsi baumax a metr*metr 4mm plexi z ktereho bych to chtel delat stoji 1500, jsem ziral... bohuzel me nenapada jiny material.
To chceš mít neprustřelne, že to potřebuješ tak hrube?
By jses divil jak lehce jde obyč 4mm plexi prostřelit Tady se nejedná o balistickou odolnost ale o pevnost normálního používání, i když tady by bohatě stačilo imho kvalitnější 3mm plexi ...
PC: AMD Ryzen 7800X3D | Asus Ryujin 240 | Asus Strix B650E-E | G.Skill Z5 Neo 32GB 6000MHz CL30 | Gainward Phantom RTX 4080 | Solidigm P44 Pro 500GB | Solidigm P44 Pro 1TB | Seagate HDD 2TB | Asus Thor 850W | case CoolerMaster 932 | keyboard Asus Falchion | mouse Asus Keris | mousepad Razer Strider | headphones Beyerdynamic DT 770 PRO | monitors Asus PG27AQDM + XG27AQ