Divian píše:mám HIS radeon HD 3870 a ne moc dlouho asi prvni mesic vse jelo jak melo ale posledni dobou me zacla pekne sr*t newim cim to je ale kdyz zapnu hru chvili jede a pak pc jakoby zamrzne monitor napise no signal detected a musim kompa resetnout nahral sem si nejnovejsi ovladace od hisu flashnul sem bios ale nic nepomaha po restartu se pak obcas i prenastavi rozliseni a z 32bitovych barev to cvakne na 16 uz sem celkem zoufalej a newim co s tim prosim o kazdou radu jinak moje sestava: Procak: AMD athlon X2 6400+ 3,2Ghz GPU: HIS Radeon HD 3870 512MB DDR4 RAM: OCZ 2*2GB prosim poradte Sad
konecne mam i já svou novou grafarnu, ale netusil jsem jak bude tezke vyladit ji dle moznosti (doted to nemam). Nejhorsi je ale to ze pri hrani singlu CoD4 se mi to trha a seka a nevim co s tim, pracne jsem rozchodil zvuky, ale potrebuju POMOC jak nastavit kartu k tomu co udajne nabizi, před tím jsem měl také ATI, odinstal před vykopnutím staré GK proběhl, ale nějak to nefunguje a nefunguje.
DEKUJI za pomoc.
Win XP Home 32-bit, CPU AMD Dual-Core Athlon A64 X2 3800+ EE (65W) 64-bit, 2x 1Gb RAM (dual 667), MB GA-M55S-S3 no a kýžená Grafická karta - SAPPHIRE HD 3870, 512MB DDR4 (2250MHz), ATI Radeon HD 3870 (775MHz), PCIe x16, CrossFire, 256bit, 2xDVI, single slot
Můžete se někdo podělit o zkušenosti co s tím !!! PLS.