Mys
- m1na
- Začátečník

Mys
Tak se mi stala nemila vec a ie3 mi odesla
(i kdyz je tu porad sance ze pojede) a budu si mozna muset vybrat novou mys. Tak po tom co sem se dival tak mi vysli jako 2 kandidati razer deathadder a steelseries ikari. U deathadderu se mi liby ze by snad mohla mit stejne tvar jkao ie3 ale zas se bojim toho ze to je razer, a problemu s ovladacema a toho ze se mi nahore zachvilu osoupa, tak jestli by mi to nekdo mohl objasnit jak na tom je. U steelseries se mi zda celkem zajimavej tvar, kterej vypada ze by mohl padnout dobre do ruky ale nejak sem na ni nenasel moc recenzi a taky se bojim kvality, precijen firma vyrabi hlavne podlozky a na tech se neda co pokazit a jejich sluchatka nejsou uplne super ... muzete doporucit aji neco jinyho pokud neco existuje kolem 1000. Ale ne mx 518 o ktere sem uvazoval pred koupi ie3 ( protze ta mi lip sedla do ruky) ani dementniho diamondblacka nebo jak se ten krap jmenuje.
- Cujo
- Mírně pokročilý

- m1na
- Začátečník

- X-COM
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Mys
Mám Razer Copperhead přes rok a není ani ošoupaný ani nemám problém s ovladači.m1na píše:Tak se mi stala nemila vec a ie3 mi odesla(i kdyz je tu porad sance ze pojede) a budu si mozna muset vybrat novou mys. Tak po tom co sem se dival tak mi vysli jako 2 kandidati razer deathadder a steelseries ikari. U deathadderu se mi liby ze by snad mohla mit stejne tvar jkao ie3 ale zas se bojim toho ze to je razer, a problemu s ovladacema a toho ze se mi nahore zachvilu osoupa, tak jestli by mi to nekdo mohl objasnit jak na tom je. U steelseries se mi zda celkem zajimavej tvar, kterej vypada ze by mohl padnout dobre do ruky ale nejak sem na ni nenasel moc recenzi a taky se bojim kvality, precijen firma vyrabi hlavne podlozky a na tech se neda co pokazit a jejich sluchatka nejsou uplne super ... muzete doporucit aji neco jinyho pokud neco existuje kolem 1000. Ale ne mx 518 o ktere sem uvazoval pred koupi ie3 ( protze ta mi lip sedla do ruky) ani dementniho diamondblacka nebo jak se ten krap jmenuje.
Ryzen 7950X, RTX4090, 96GB RAM, 2TB NVMe SSD system, 2TB NVMe SSD data, 112TB RAID 6