Mys

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
m1na
Začátečník
Začátečník

Mys

Příspěvek od m1na »

Tak se mi stala nemila vec a ie3 mi odesla :( (i kdyz je tu porad sance ze pojede) a budu si mozna muset vybrat novou mys. Tak po tom co sem se dival tak mi vysli jako 2 kandidati razer deathadder a steelseries ikari. U deathadderu se mi liby ze by snad mohla mit stejne tvar jkao ie3 ale zas se bojim toho ze to je razer, a problemu s ovladacema a toho ze se mi nahore zachvilu osoupa, tak jestli by mi to nekdo mohl objasnit jak na tom je. U steelseries se mi zda celkem zajimavej tvar, kterej vypada ze by mohl padnout dobre do ruky ale nejak sem na ni nenasel moc recenzi a taky se bojim kvality, precijen firma vyrabi hlavne podlozky a na tech se neda co pokazit a jejich sluchatka nejsou uplne super ... muzete doporucit aji neco jinyho pokud neco existuje kolem 1000. Ale ne mx 518 o ktere sem uvazoval pred koupi ie3 ( protze ta mi lip sedla do ruky) ani dementniho diamondblacka nebo jak se ten krap jmenuje.
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

proč si nekoupíš další IE3?:D
m1na
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od m1na »

Protoze zmena je zivot. :) A chci vyzkouset zas neco jinyho. Ale vypada to nadejne ze stara ie3 jeste pojede tak uvidim. Ale aji presto by se nejaky info hodilo.
X-COM
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Mys

Příspěvek od X-COM »

m1na píše:Tak se mi stala nemila vec a ie3 mi odesla :( (i kdyz je tu porad sance ze pojede) a budu si mozna muset vybrat novou mys. Tak po tom co sem se dival tak mi vysli jako 2 kandidati razer deathadder a steelseries ikari. U deathadderu se mi liby ze by snad mohla mit stejne tvar jkao ie3 ale zas se bojim toho ze to je razer, a problemu s ovladacema a toho ze se mi nahore zachvilu osoupa, tak jestli by mi to nekdo mohl objasnit jak na tom je. U steelseries se mi zda celkem zajimavej tvar, kterej vypada ze by mohl padnout dobre do ruky ale nejak sem na ni nenasel moc recenzi a taky se bojim kvality, precijen firma vyrabi hlavne podlozky a na tech se neda co pokazit a jejich sluchatka nejsou uplne super ... muzete doporucit aji neco jinyho pokud neco existuje kolem 1000. Ale ne mx 518 o ktere sem uvazoval pred koupi ie3 ( protze ta mi lip sedla do ruky) ani dementniho diamondblacka nebo jak se ten krap jmenuje.
Mám Razer Copperhead přes rok a není ani ošoupaný ani nemám problém s ovladači.
Ryzen 7950X, RTX4090, 96GB RAM, 2TB NVMe SSD system, 2TB NVMe SSD data, 112TB RAID 6
m1na
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od m1na »

Tak mne nejak nazajima cooperhead kvuli otresnymu tvaru ... ale deathader
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“