Assassin's Creed

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

Ja jsem si hru uzival na prvni zatah, kdyz zacala nudit,tak jsem ji vypnul a pustil druhy den :) , co bylo vzdy po dokonani ukolu-vrazdy po cca 2-2.5h.
Plnil jsem vsechny ukoly,krome zbirani vlajecek na cas, zachranoval civilisty.

Animace komb nemaji chybu, nejoblibenejsi zbran byla kratka maceta, animace counter attacku zapichnuti macetky do lebky muzu videt kazdej den :D

Acre je nejlepsi lokace, na katedralu je nadhera hledet a ten volny pad z jejiho nejvyssiho bodu- krize, mnam

Hral jsem na gamepadu,takze souboje jednoduche, komba presne nacasovane, takze u me zadne pobihani dokola pri predposlednim boji.

U me bude v Top 5 za rok 2008
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
Chang
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chang »

Gamepad?!!! Teď sem si vzpomněl že jeden mám..díky za radu :)
CPU:Intel E8400, MB: Asus P5E X38, RAM: Patriot 2x1 GB 800 MHz, GPU:Asus 8800 GTS ( G92), HDD: WD 6400 AAKS, PSU: Fortron Blue Storm 500W
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

Hergot, neni hlavne ten posledni graf nejaky divny?? - http://www.computerbase.de/artikel/hard ... 00_gso/15/
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

durod píše:animace counter attacku zapichnuti macetky do lebky muzu videt kazdej den :D
Hlavně byl u toho super zvuk, jak praská lebka :lol:
Kašpec
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Kašpec »

Sobo píše:Hergot, neni hlavne ten posledni graf nejaky divny?? - http://www.computerbase.de/artikel/hard ... 00_gso/15/
Myslím že ne, v 1680x1050 1xAA/1xAF má 98GX2 cca 96 FPS, 3870X2 cca 83, takže to celkem sedí ...
PC: AMD Ryzen 7800X3D | Asus Ryujin 240 | Asus Strix B650E-E | G.Skill Z5 Neo 32GB 6000MHz CL30 | Gainward Phantom RTX 4080 | Solidigm P44 Pro 500GB | Solidigm P44 Pro 1TB | Seagate HDD 2TB | Asus Thor 850W | case CoolerMaster 932 | keyboard Asus Falchion | mouse Asus Keris | mousepad Razer Strider | headphones Beyerdynamic DT 770 PRO | monitors Asus PG27AQDM + XG27AQ
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

Kašpec: to jo, ale podivej se jeste o kousek niz na graf s 4xAA, ten uz nesedi, HD 3870 X2 neni skoro 2x rychlejsi, nez 9800GTX, ale vsechny Radeony si vedou nejak podezrele dobre.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
133
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od 133 »

AC si ako jedna z mala hier rozumie s ATi karami a vyuziva ich potencial.. V ostatnych pripadoch ide skor o hrozne drivery ATi, uvazoval som o kupe 3870X2 no ked som preletel fora, tak des! MIN FPS v riti vela hier nehratelnych.. V AC ale slapu ATi-ny good..
MB Asus M2N SLI (nFORCE560) CPU AthlonX2 5200+, 2x2GB DDR2 800 A-Data, BFG 8800GTX 768MB, WD 160GB SATA II. 300, LCD 19 Acer.. I love U Anus-SKA.
junglist
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od junglist »

bleskova a mozna trochu blba otazka :) Da se v tyhle hre nejak zapnout anti-aliasing? diky
Dejv Rok 99FPS
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dejv Rok 99FPS »

robuTEKK píše:bleskova a mozna trochu blba otazka :) Da se v tyhle hre nejak zapnout anti-aliasing? diky
jo da je to v grafickem nastaveni položka sampling 1 je 0AA 2 je 4AA a3 nevim asi 6xAA nebo 8xAA
CPU Q6600@3,4GHz, GPU HD3870 512MB GPU775MHz@885 VRAM 2250MHz@2530 ASUS P5E x38, RAM Corsair 4x2GB 800MHz cl 4, HDD 250GB Seagate, 640GB Samsung F1 1TB Samsung F3, Zdroj Forton 500W, Monitor Samsung LCD 2243NW 1680*1050
junglist
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od junglist »

aha.. diky za popostreceni :) zmatl me ten ceskej nazev :)
A jeste me napadlo.. Mam nejakou sanci na monitoru 4:3 hrat ve fulscreenu, nebo to bude porad sirokouhly?
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

Dejv Rok 99FPS píše:
robuTEKK píše:bleskova a mozna trochu blba otazka :) Da se v tyhle hre nejak zapnout anti-aliasing? diky
jo da je to v grafickem nastaveni položka sampling 1 je 0AA 2 je 4AA a3 nevim asi 6xAA nebo 8xAA
Řekl bych, že spíše natvrdo v ovladačích.. alespoń já mám AA na max ve hře, ale ve skutečnosti žádný efekt..
Tak to budu muset zapnout natvrdo..
Dejv Rok 99FPS
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dejv Rok 99FPS »

Still.Lord píše:
Dejv Rok 99FPS píše: jo da je to v grafickem nastaveni položka sampling 1 je 0AA 2 je 4AA a3 nevim asi 6xAA nebo 8xAA
Řekl bych, že spíše natvrdo v ovladačích.. alespoń já mám AA na max ve hře, ale ve skutečnosti žádný efekt..
Tak to budu muset zapnout natvrdo..
u mě na ati to funguje spolehlivě
CPU Q6600@3,4GHz, GPU HD3870 512MB GPU775MHz@885 VRAM 2250MHz@2530 ASUS P5E x38, RAM Corsair 4x2GB 800MHz cl 4, HDD 250GB Seagate, 640GB Samsung F1 1TB Samsung F3, Zdroj Forton 500W, Monitor Samsung LCD 2243NW 1680*1050
ader
Nováček
Nováček

Příspěvek od ader »

u me taky no problem
C2D 6300; 2x1GB RAM 667Mhz, Sapphire 1950 GT 512
junglist
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od junglist »

a co ta sirokouhlost? :oops:
Jinak u me to AA na 8800GT taky funguje...
Raoul Duke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Raoul Duke »

robuTEKK píše:a co ta sirokouhlost? :oops:
Poměr stran se dá měnit tímhle prográmkem: http://www.widescreengamingforum.com/fo ... 237#128237 . Oni ho používají na roztažení do stran, ale roztažení nahoru by měl umět taky.
Jen další blázen, v bláznivém království.
junglist
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od junglist »

a primo ve hre to nejde?
Chang
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chang »

Myslím že ne.. teda aspoň jsem to nenašel v nastavení :?
CPU:Intel E8400, MB: Asus P5E X38, RAM: Patriot 2x1 GB 800 MHz, GPU:Asus 8800 GTS ( G92), HDD: WD 6400 AAKS, PSU: Fortron Blue Storm 500W
SagiCZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od SagiCZ »

mne teda AA nefunguje ani kdybych se pretrh... :-D
F4kt0r
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od F4kt0r »

Taky sem to zkousel a taky mi AA nejelo,..
CPU - AMD 7800X3D @ 4,8 GHz | MB - ROG Strix B650E-F | RAM - 32GB DDR5 6000MHz | VGA - XFX AMD Radeon RX-6950XT MERC
Jackin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Jackin »

ad souboje - sice mam i gamepad, ale mys mi prisla lepsi, nemam rad pomale rozhlizeni ala RE4 (tam to melo svuj duvod). Ze by neslo delat counterattack jsem nepostrehl, vsechny souboje se daly dat i 1 na 20. Pokud chcete dukaz - pritelkyni co hraje pouze karty ve win jsem na chvilku ukazoval damasek a jeruzalem. Libil se ji "leap of faith", tak to na chvilku zkusila. Ackoliv mela problemy vubec chodit/behat/skakat a to zejmena po strechach, kdyz doslo na souboje, nemela problemy jich oddelat treba 10 naraz. Rekl jsem ji ze levy je utok, pravy obrana a ona to zbesila stridave mackala tak dlouho, dokud vsichni nelezeli v krvi. Osobne se mi vice zamlouva bojovy system ala prince of persia apod. Tam se clovek pri kazdem zapase tesil. I kdyz jsou animace dokonale, predem vite jak se bude souboj vyvyjet. Pichnu ho hned, nebo counterattackem ? Nebo ho hodim ze strechy rucne ? Nebo udelam jedno jedine combo zakoncene pesti do zubu? Rychla zmena zbrane se mi taky nejak nedarila. Nechapu proc altair nedokaze s kratkym mecem v ruce vytahnout mec dlouhy a kratkej teprve potom zastrcit. Holyma rukama se spatne brani. Samocine Prepnuti zamereneho vojaka, co jste prave hodili na zem na stojiciho, aby vam to znemoznilo ho pohodlne zabit, me taktez trochu iritovalo. Hratelnosti a stavy to zacalo nabirat ke konci, kdy se hra stala linearni. Kdyby vymysleli lepsi system ukolu (treba nejake odmeny, vyssi zdravi jen kdyz splnite tolik a tolik, nove zbrane za toto a toto...), jine ukoly atd (zkratka ne ten stereotyp, to bylo horsi nez titan quest), tak by to nemelo chybu. Lokace, animace, prostredi, grafika, system mest....vyborne. Hratelnost, rozmanitost ukolu....miziva. Posledni dobou se casaky nejak predhani v udavani 9 a 10kovych hodnoceni, ale jaksi ztraci soudnost.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“