Ja jsem si hru uzival na prvni zatah, kdyz zacala nudit,tak jsem ji vypnul a pustil druhy den , co bylo vzdy po dokonani ukolu-vrazdy po cca 2-2.5h.
Plnil jsem vsechny ukoly,krome zbirani vlajecek na cas, zachranoval civilisty.
Animace komb nemaji chybu, nejoblibenejsi zbran byla kratka maceta, animace counter attacku zapichnuti macetky do lebky muzu videt kazdej den
Acre je nejlepsi lokace, na katedralu je nadhera hledet a ten volny pad z jejiho nejvyssiho bodu- krize, mnam
Hral jsem na gamepadu,takze souboje jednoduche, komba presne nacasovane, takze u me zadne pobihani dokola pri predposlednim boji.
Kašpec: to jo, ale podivej se jeste o kousek niz na graf s 4xAA, ten uz nesedi, HD 3870 X2 neni skoro 2x rychlejsi, nez 9800GTX, ale vsechny Radeony si vedou nejak podezrele dobre.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
AC si ako jedna z mala hier rozumie s ATi karami a vyuziva ich potencial.. V ostatnych pripadoch ide skor o hrozne drivery ATi, uvazoval som o kupe 3870X2 no ked som preletel fora, tak des! MIN FPS v riti vela hier nehratelnych.. V AC ale slapu ATi-ny good..
MB Asus M2N SLI (nFORCE560) CPU AthlonX2 5200+, 2x2GB DDR2 800 A-Data, BFG 8800GTX 768MB, WD 160GB SATA II. 300, LCD 19 Acer.. I love U Anus-SKA.
aha.. diky za popostreceni zmatl me ten ceskej nazev
A jeste me napadlo.. Mam nejakou sanci na monitoru 4:3 hrat ve fulscreenu, nebo to bude porad sirokouhly?
ad souboje - sice mam i gamepad, ale mys mi prisla lepsi, nemam rad pomale rozhlizeni ala RE4 (tam to melo svuj duvod). Ze by neslo delat counterattack jsem nepostrehl, vsechny souboje se daly dat i 1 na 20. Pokud chcete dukaz - pritelkyni co hraje pouze karty ve win jsem na chvilku ukazoval damasek a jeruzalem. Libil se ji "leap of faith", tak to na chvilku zkusila. Ackoliv mela problemy vubec chodit/behat/skakat a to zejmena po strechach, kdyz doslo na souboje, nemela problemy jich oddelat treba 10 naraz. Rekl jsem ji ze levy je utok, pravy obrana a ona to zbesila stridave mackala tak dlouho, dokud vsichni nelezeli v krvi. Osobne se mi vice zamlouva bojovy system ala prince of persia apod. Tam se clovek pri kazdem zapase tesil. I kdyz jsou animace dokonale, predem vite jak se bude souboj vyvyjet. Pichnu ho hned, nebo counterattackem ? Nebo ho hodim ze strechy rucne ? Nebo udelam jedno jedine combo zakoncene pesti do zubu? Rychla zmena zbrane se mi taky nejak nedarila. Nechapu proc altair nedokaze s kratkym mecem v ruce vytahnout mec dlouhy a kratkej teprve potom zastrcit. Holyma rukama se spatne brani. Samocine Prepnuti zamereneho vojaka, co jste prave hodili na zem na stojiciho, aby vam to znemoznilo ho pohodlne zabit, me taktez trochu iritovalo. Hratelnosti a stavy to zacalo nabirat ke konci, kdy se hra stala linearni. Kdyby vymysleli lepsi system ukolu (treba nejake odmeny, vyssi zdravi jen kdyz splnite tolik a tolik, nove zbrane za toto a toto...), jine ukoly atd (zkratka ne ten stereotyp, to bylo horsi nez titan quest), tak by to nemelo chybu. Lokace, animace, prostredi, grafika, system mest....vyborne. Hratelnost, rozmanitost ukolu....miziva. Posledni dobou se casaky nejak predhani v udavani 9 a 10kovych hodnoceni, ale jaksi ztraci soudnost.