Spatne sformatovana SD karta SanDisk

Vše ostatní - tiskárny, skenery, zdroje, klávesnice, myši, herní zařízení, skříně a další.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
JSzu
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Spatne sformatovana SD karta SanDisk

Příspěvek od JSzu »

Mam problem s 2GB SD kartou od SanDisku (Model bohuzel ted nevim), byla pouzivana v kamere ATC2k, formatoval jsem ji v integrovane ctecce NB, jenze format nedobehl dokonce s hlaskou, ze System Wiindows nemohl dokončit formatovani (OS Vista HB x32). Ted v kamere hlasi Error, v NB nejde otevrit (vlozte disk do jednotky F:\...), pri formatu to nahlasi ze nemohl dokocit format hned ze zacatku, v CMD kdyz se chcu prepnout do jednotky F: hlasi ze parametr neni spravny.
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Spatne sformatovana SD karta SanDisk

Příspěvek od Dzin »

JSzu píše:Mam problem s 2GB SD kartou od SanDisku (Model bohuzel ted nevim), byla pouzivana v kamere ATC2k, formatoval jsem ji v integrovane ctecce NB, jenze format nedobehl dokonce s hlaskou, ze System Wiindows nemohl dokončit formatovani (OS Vista HB x32). Ted v kamere hlasi Error, v NB nejde otevrit (vlozte disk do jednotky F:\...), pri formatu to nahlasi ze nemohl dokocit format hned ze zacatku, v CMD kdyz se chcu prepnout do jednotky F: hlasi ze parametr neni spravny.
Zkus SDFormatter od Panasonicu...
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
JSzu
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JSzu »

Nejde.., Pise ze karta neni podporovana. Jinak ve spravci disku ukazuje ze je na karte 39,87GB neformatovaneho mista (a pritom ma 2GB!).
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Skus ho vyhodit :P Neeee len srandujem. Raz som mal ten isty problem lenze s kartou do mobilu -M2- V mobile mi neslo naformatovat a ani v pc nakonec som ho vyhodil (mal iba 64Mb. ) :razz:
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

JSzu píše:Nejde.., Pise ze karta neni podporovana. Jinak ve spravci disku ukazuje ze je na karte 39,87GB neformatovaneho mista (a pritom ma 2GB!).
Tak ji zkus jeste zformátovat z Linuxu ( stačí live CD ) pokud to nepomuže tak reklamace.
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Wlkus
Šéfredaktor PCT
Šéfredaktor PCT

Příspěvek od Wlkus »

Tohle j ebohuzel klasicky pripade mrtve karty, odesly mi stejne uz asi dve - proste system ji odmita formatovat i kdyz vymenitelny disk vidi. Pokud nezabere format z live cd linuxu (pochybuju), tak je to na reklamaci. Nastesti cena karet je dneska celkem smesna :)
PCT BOSS
LiftyYy
Začátečník
Začátečník

Re: Spatne sformatovana SD karta SanDisk

Příspěvek od LiftyYy »

Tento problém mám v práci pořád a vždy říkám nezkoušejte s tím dělat něco víc nebo to zese...te jeste vic.Sice se posílá na reklamaci a trvá to většinou tak 14dní,ale stejně to nikdo nespravuje hodí do krabice novou ;) Takže na reklamaci s tím.
Ryzen 7 5800X ; Dark Rock 4 Pro; MSI B550 MAG Tomahawk ; 2 x 8 GB Crucial Ballistix 3600 MHz ; MSI RTX 2080 Ti Duke ; M.2 MX500 1TB ; Corsair RM750x ; Fractal Design Meshify C DTG ; XF270HU 144Hz IPS 1440p;
Odpovědět

Zpět na „Ostatní hardware“