Spatne sformatovana SD karta SanDisk
Moderátor: L4mka
- JSzu
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Spatne sformatovana SD karta SanDisk
Mam problem s 2GB SD kartou od SanDisku (Model bohuzel ted nevim), byla pouzivana v kamere ATC2k, formatoval jsem ji v integrovane ctecce NB, jenze format nedobehl dokonce s hlaskou, ze System Wiindows nemohl dokončit formatovani (OS Vista HB x32). Ted v kamere hlasi Error, v NB nejde otevrit (vlozte disk do jednotky F:\...), pri formatu to nahlasi ze nemohl dokocit format hned ze zacatku, v CMD kdyz se chcu prepnout do jednotky F: hlasi ze parametr neni spravny.
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Re: Spatne sformatovana SD karta SanDisk
Zkus SDFormatter od Panasonicu...JSzu píše:Mam problem s 2GB SD kartou od SanDisku (Model bohuzel ted nevim), byla pouzivana v kamere ATC2k, formatoval jsem ji v integrovane ctecce NB, jenze format nedobehl dokonce s hlaskou, ze System Wiindows nemohl dokončit formatovani (OS Vista HB x32). Ted v kamere hlasi Error, v NB nejde otevrit (vlozte disk do jednotky F:\...), pri formatu to nahlasi ze nemohl dokocit format hned ze zacatku, v CMD kdyz se chcu prepnout do jednotky F: hlasi ze parametr neni spravny.
- JSzu
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- RiCK
- Začátečník

Skus ho vyhodit
Neeee len srandujem. Raz som mal ten isty problem lenze s kartou do mobilu -M2- V mobile mi neslo naformatovat a ani v pc nakonec som ho vyhodil (mal iba 64Mb. ) 
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- Wlkus
- Šéfredaktor PCT

-
- LiftyYy
- Začátečník

Re: Spatne sformatovana SD karta SanDisk
Tento problém mám v práci pořád a vždy říkám nezkoušejte s tím dělat něco víc nebo to zese...te jeste vic.Sice se posílá na reklamaci a trvá to většinou tak 14dní,ale stejně to nikdo nespravuje hodí do krabice novou
Takže na reklamaci s tím.
Ryzen 7 5800X ; Dark Rock 4 Pro; MSI B550 MAG Tomahawk ; 2 x 8 GB Crucial Ballistix 3600 MHz ; MSI RTX 2080 Ti Duke ; M.2 MX500 1TB ; Corsair RM750x ; Fractal Design Meshify C DTG ; XF270HU 144Hz IPS 1440p;