Jaky internet zvolit?
Moderátor: Don
- maslik
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Jaky internet zvolit?
Cauvec, co je dnes nejlepsi volit za internet, krom mistni WIFI?! Berte v potaz kdyz neni zrizena pevna linka atd... Díky
- gn.jirka
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
No tak asi Tmobile je jedna možnost a pak něco na styl upc, kterej Ti nabídne vlastní wifi připojení s vlastním ipéčkem, ale upc jsou celkem všivaci. Jinak pokuď nechceš se připojovat na městský sítě, který jsou a budou pořád zacpaný, takže stejnak víc jak 100 kilo z toho nevyždíneš (asi), tak nejednodušší řešení je buď tmobile nebo ta pevná, tu zřídíš za korunu;-) A nemusíš z ní ani volat, samozřejmě záleží zas na poskytovateli....Asi nejlepší je momentálně jít do O2 sice to jsou všichni stejní všiváci, ale maji asi nejlepší nabídku;-)
- maslik
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- mina
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
- NEONET
- Středně pokročilý

- Maxtor
- Začátečník

-
Pokud v dane lokalite vunguji vlastni site Ceskych Radiokomunikaci, nebo napr. one Novery, neni moc co resit.. patri dens k nejspolehlivejsim..
Jinak O2 bych se vyhl.. casto na ne jde sliset jen spina.. nejen z meho okoli.. podivne rychlosti, vypadky.. obzvlaste na malych mestech je to s rychlostma obcas velmi zvlastni..
Jinak O2 bych se vyhl.. casto na ne jde sliset jen spina.. nejen z meho okoli.. podivne rychlosti, vypadky.. obzvlaste na malych mestech je to s rychlostma obcas velmi zvlastni..
- Weslo
- Středně pokročilý

co se týče ADSL tak bych koukal jenom na cenu - kvalita je všude zhruba stejná.
Maxtor:GTS ani Radiokomunikace nemají žádnou vlastní síť - pouze si pronajímají dráty od O2.
Maxtor:GTS ani Radiokomunikace nemají žádnou vlastní síť - pouze si pronajímají dráty od O2.
AMD Ryzen 7 8700F 4100Mhz| XPG Levante X 240 | ASUS TUF GAMING B650M |64GB Corsair DDR5 5000Mhz | Gigabyte Radeon RX7600 16GB OC | 2x Samsung 980PRO 512GB + 2x2TB WDC WD20EZFX | Lian-Li O11 Dynamic Mini | Corsair SF-450 | 32" Dell S3222DGM | Synology DS223j + 2x6TB WD Red RAID1
- maslik
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- gn.jirka
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- gn.jirka
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Je to tak, pač O2 jsou největší, to je normální, nikdo není nejlepší a nikdo nejhorší, jedná se jen o cenu a hlavně kdo Ti nabídne bez limitu, na to se hraje;-) Já mám doma od O2 4mb, stahuju tak kolem 450 kilo za s a paušál je něco kolem 700, není to málo, naštěstí teď je to bez limitu, takže ideál:-)Maxtor píše:Pokud v dane lokalite vunguji vlastni site Ceskych Radiokomunikaci, nebo napr. one Novery, neni moc co resit.. patri dens k nejspolehlivejsim..
- Maxtor
- Začátečník

-
- maslik
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
A to mas tu pulrocni slevu??? Ja kdyz jsem to pocital bez slevy, tak vychazi 2MB/s na 829,- s DPH.gn.jirka píše: Je to tak, pač O2 jsou největší, to je normální, nikdo není nejlepší a nikdo nejhorší, jedná se jen o cenu a hlavně kdo Ti nabídne bez limitu, na to se hraje;-) Já mám doma od O2 4mb, stahuju tak kolem 450 kilo za s a paušál je něco kolem 700, není to málo, naštěstí teď je to bez limitu, takže ideál:-)
Volny vychazi na 690,- s DPH
- Maxtor
- Začátečník

-
- Filippop123
- Nováček

-
Vlny ne
Mam doma Volny ADSL a je to děs, hned jak mi vyprsi minimalnidoba jdu pryc -abych neplatil oc velkou pokudu a preruseni smlouvy.maslik píše:A jak je na tom VOLNY? Ten je o neco levnejsi...
Jsou nespolehlivy, asi 3mesice jim trvalo nez to rozbehli a to sem jim kazdej tejdem musel volat.
Tak kdy uz to bude? Vcem je roblem? Muzu vam v tom nejak pomoci?
Vse je v poraádku, do tydne to máte...
*Za tejden
Tak kdy uz to bude? Vcem je roblem? Muzu vam v tom nejak pomoci?
Vse je v poraádku, do tydne to máte...
...
Ted to mám a je to nanic, sice deklarovana rychlost vice mene odpovida, ale latence je na nic. Hodne jsem hral strilecky po netu ale pingy co mam... to je děs!
Bydlim v Praze v centru a tady bych patecni vypadky internetu nečekal... holt sice je krapet levnější, ale stojí za ***
- Maxtor
- Začátečník

-
No jak jsem rikal.. ja doporucuju jedine Noveru.. za ty leta co jsem u nich se sice taky obcas neco podelalo, ale pravdou je, ze vzdycky se vse resilo stylem, kdy mi zavolal primo typek z IT a s nim jsem behem peti minut vedel o co jde a proc se tak deje.. navic se s nima clovek domluvi IT reci zkusenejsich.. 
Co se tyce smluvnich veci, operatori taky kmitaj jako zbesili.. obzvlaste posledni dobou se vse resi prakticky okamzite..
A at to upresnim.. lokalita - sev. Morava, Bruntalsko.. Linka uz od dob Contactelu, tj. snad 3, 4 roky.. uz si nejsem jist.. vypadky prakticky zadne.. jestli jsem zazil za tu dobu dva.. rychlost konstatntni.. ping taktez.. kolem 30..
Co se tyce smluvnich veci, operatori taky kmitaj jako zbesili.. obzvlaste posledni dobou se vse resi prakticky okamzite..
A at to upresnim.. lokalita - sev. Morava, Bruntalsko.. Linka uz od dob Contactelu, tj. snad 3, 4 roky.. uz si nejsem jist.. vypadky prakticky zadne.. jestli jsem zazil za tu dobu dva.. rychlost konstatntni.. ping taktez.. kolem 30..
- Weslo
- Středně pokročilý

no já jenom že když jsou to stejné dráty tak je tam i stejná šance že se to vy... jako u jiných.A věř mi že vím o čem mluvím.Maxtor píše:Jeeezisi.. tak to je snad jasny.. koho to zajima.. virtualne proste vlastni sit maji a stejne tak ji prezentuji.. tady se uz snad nenajde thread, ktery by se obesel bez flamu a OT..
AMD Ryzen 7 8700F 4100Mhz| XPG Levante X 240 | ASUS TUF GAMING B650M |64GB Corsair DDR5 5000Mhz | Gigabyte Radeon RX7600 16GB OC | 2x Samsung 980PRO 512GB + 2x2TB WDC WD20EZFX | Lian-Li O11 Dynamic Mini | Corsair SF-450 | 32" Dell S3222DGM | Synology DS223j + 2x6TB WD Red RAID1
- Maxtor
- Začátečník

-
No to bych tak moc netvrdil.. ustrednama to casto neni.. jakoze treba prave u nas ve meste je to o tom, ze O2 jede prakticky kazdy den na jine rychlsoti.. neustale to kolisa a vypadky jsou dennim chlebem..
O sve letite Novere, ktera je mimochodem na konci mesta (cca 6km od ustredny / zkusenosti s O2 plynou od lidi z centra mesta) jsem psal vyse.. jsem nadmiru spokojen..
O sve letite Novere, ktera je mimochodem na konci mesta (cca 6km od ustredny / zkusenosti s O2 plynou od lidi z centra mesta) jsem psal vyse.. jsem nadmiru spokojen..
- Weslo
- Středně pokročilý

o ústřednách jsem nepsal ani slovo - mluvil jsem o drátech.Ústředna nemá na to jak ti běhá net žádný vliv.
- Maxtor
- Začátečník

-
- Weslo
- Středně pokročilý

hádat se s tebou nebudu - já se tímhle totiž živím víš.Denně komunikuju s "IT" všech operátorů a také řeším ty vaše "výpadky ústředen".Nicméně vidím že ty ovládáš xDSL problematiku na takové úrovni že se zde dále ztrapňovat nebudu.