Pctuning změnil majitele - jak to bude dál - a co se změni ?

Zde čtěte zprávy od administrátorů a hlašte problémy nebo návrhy na vylepšení + pravidla fóra.
Pravidelně sledujte tuto sekci.
MartyOC
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MartyOC »

Jo jo, na jedné straně je teorie a na druhé straně business :oops:

Jinak držím palce :) a jsem zvědav na změny... přijdu se zas někdy podívat ;)
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stratos »

Kamikadze píše: stratosi na tvem miste bych radeji o nejake nestrannosti mlcel...
moje netranost s tim nema nic spolecnyho protoze nejsem redaktor a nepisu clanky a recenze na internet :)

Ale OBR uz to proste prehani viz novinka pred 3 dnama kde ho lidi totalne uz vyhlasily at de nekam s tim pomlouvanim ATI a vychvalovanim Nvidie a dostal na provizich -130kc :)
Naposledy upravil(a) Stratos dne úte 3. čer 2008, 14:36, celkem upraveno 1 x.
Weslo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Weslo »

Wilik píše:Co se tyka toho, ze "fórum nedoznalo snad žádných změn" - snad uz konecne v nasledujicim mesici dozna :)
nebudeš ty nebo jiný admin sdílnější?Neprozradíš nám co se chystá? :roll:
AMD Ryzen 7 8700F 4100Mhz| XPG Levante X 240 | ASUS TUF GAMING B650M |64GB Corsair DDR5 5000Mhz | Gigabyte Radeon RX7600 16GB OC | 2x Samsung 980PRO 512GB + 2x2TB WDC WD20EZFX | Lian-Li O11 Dynamic Mini | Corsair SF-450 | 32" Dell S3222DGM | Synology DS223j + 2x6TB WD Red RAID1
crux2005
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od crux2005 »

bb3 ... ?
s pozdravom, crux.
Weslo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Weslo »

crux2005:no ano - samozřejmě.viz. hm...
Bathory píše: b) Vyřeší nové fórum, které už je připravené a čeká se pouze na .... na co se vlastně čeká?
když už se čeká... :roll:
AMD Ryzen 7 8700F 4100Mhz| XPG Levante X 240 | ASUS TUF GAMING B650M |64GB Corsair DDR5 5000Mhz | Gigabyte Radeon RX7600 16GB OC | 2x Samsung 980PRO 512GB + 2x2TB WDC WD20EZFX | Lian-Li O11 Dynamic Mini | Corsair SF-450 | 32" Dell S3222DGM | Synology DS223j + 2x6TB WD Red RAID1
Lukfi
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukfi »

No na phpbb3 se tu čeká už asi tři roky :) a taky hlavní strana PCT bude mít novej design, termín nasazení je minimálně od loňského září "příští měsíc" :razz:
Stratos píše:Ale OBR uz to proste prehani viz novinka pred 3 dnama kde ho lidi totalne uz vyhlasily at de nekam s tim pomlouvanim ATI a vychvalovanim Nvidie a dostal na provizich -130kc
Myslím, že si stěžuješ na nesprávném místě. Lidi tady s tebou můžou souhlasit nebo nesouhlasit, ale to je tak všechno. Pokud ti OBRův styl psaní a vyjadřování se v diskuzích připadá neakceptovatelný, stěžuj si přímo jemu (doporučuji psát s diakritikou, interpunkcí a velkými písmeny na začátku vět, oficiální stížnost musí mít nějakou slohovou úroveň). Pokud se ti dostane nějaké hrubé odpovědi, případně urážek tvé osoby, stěžuj si (s přiloženou citací tvé stížnosti a jeho odpovědi) u jeho nadřízených, tím bude v tomto případě šéfredaktor PCT. Tady jen plácáš do vody.
Výkaly prosím umisťujte do záchodové mísy a nikoliv diskuzního fóra.
Wilik
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Wilik »

Kdyz uz, tak by bylo dobre uvadet pravdu a ne nejake domnenky ci vymysly...

1. ano, bb3, ano ceka se na dodelavku zbytku noveho designu
2. ceka se na to uz asi 4,5 roku, kdy se zaclo odkazovat na "nove forum" napr. u pripadnych podsekci. Kazdopadne programatori s nim prisli az pred par mesici. Bylo dobre, ze jsem nenasadili zadny mod a tak se mohla data migrovat bez vetsich problemu.

3. novy design webmagu je v planu, vse co bylo pred vstupem Tydne "jako by nebylo", tj. jakekoli sliby a plany byvaleho vedeni nemohou byt brany jako smerodatne. Novy design se planuje na tento rok, ale neni to alfou a omegou. Zmeny budou probihat kontinualne - jako ze uz jich na webmagu nekolik je.

4. stiznosti na kohokoli za jeho chovani na foru (vc. soukrome korespondence) - resi administratori fora, stiznosti na chovani vuci ctenarum, resp. na webmagu, resi sefredaktor.
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

A kdo resi stiznosti na administratory? Nase vlada?
Lukfi
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukfi »

Wilik píše:1. ano, bb3, ano ceka se na dodelavku zbytku noveho designu
2. ceka se na to uz asi 4,5 roku, kdy se zaclo odkazovat na "nove forum" napr. u pripadnych podsekci. Kazdopadne programatori s nim prisli az pred par mesici.
Jen jsem řekl, že se pořád čeká, nemyslel jsem to nijak zle. A můj odhad byl zkreslen tím, že jsem tu teprve ty tři roky :oops:
Wilik píše:3. novy design webmagu je v planu, vse co bylo pred vstupem Tydne "jako by nebylo", tj. jakekoli sliby a plany byvaleho vedeni nemohou byt brany jako smerodatne.
OK, díky za vysvětlení. By mě ale zajímalo, jestli Týden nechává udělat nový design, nebo se nasadí ten, který byl už v to září údajně hotový a připravený k nasazení :satisfied:

=>Anonymní: Stížnosti od anonymů na cokoliv neřeší nikdo. Stížnosti na administrátory řeší administrátoři. Ještě se nestalo, že by uznali svou chybu, ale když si někdo v příslušné sekci postěžuje, tak se vyjádří.
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

Lukfi píše:By mě ale zajímalo, jestli Týden nechává udělat nový design, nebo se nasadí ten, který byl už v to září údajně hotový a připravený k nasazení :satisfied:
na designu se opravdu pracovalo, a redakce PCT ho viděla, takže nekecám. jak už bylo uvedeno nahoře, v současnosti je priorita taková, aby rozumně fungovalo to co máme teď, design se bude měnit spíš výhledově. momentálně je nutné řešit milion jiných věcí než design.
ignorelist: kremrole a dezoláti
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Lukfi píše: Stížnosti na administrátory řeší administrátoři.
JJ, taková "soudcovská nezávislost" aneb "Sami o sobě" :).
show must go on..
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Lukfi píše:Stížnosti na administrátory řeší administrátoři. Ještě se nestalo, že by uznali svou chybu, ale když si někdo v příslušné sekci postěžuje, tak se vyjádří.
Lukfi, spíš jsem čekal, že se zapojíš do dění na webmagu (ať jste tam konečně všichni ;-) ) a ne že zase začneš plácat blbosti v sekci pro adminy. I administrátoři jsou jenom lidi a občas něco zblbnou a věř mi, že už tady (pokud budu mluvit za sebe) pár lidí ode mne omluvu dostalo. Pochopitelně nemůžeme vyjít vstříc každému hovězímu nápadu, se kterým přijde ten soudce z klidu píšící o post výše, díky čemuž jsme pranýřováni a propíráni i na jiných internetových sajtách s nemožností se vyjádřit (rozuměj... při nevhodné odpovědi ban IP :roll: ), ale ve směs se snažíme tohle fórum vést ke spokojenosti "doufám", že většiny z vás...
Bathory
Wilik
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Wilik »

Lukfi píše:... jestli Týden nechává udělat nový design, nebo se nasadí ten, který byl už v to září údajně hotový a připravený k nasazení :satisfied:
To zatim nikdo nevi, ten puvodni novy, co byl v preview verzi dostupny, se muze nasadit, stejne tak upravit a stejne tak predelat :)
Anonymous píše:A kdo resi stiznosti na administratory? Nase vlada?
Stiznosti na administratora resi bud administratori a nebo (stejne jako driv) majitel.

Kazdopadne me fascinuje jak nekteri, kteri se zde nechteji vyjadrovat tak presto delaji a maji k tomu i dalsi registraci.
Weslo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Weslo »

páni administrátoři vy jste borci - napsat tolik textu a přesto neprozradit nic...
že bb3 bude nikdo nepochybuje - ale jak Lukfi trefně poznamenal nikdo neví kdy...

napište třeba: máme to v plánu za cca dva měsíce ale stát se může cokoliv ať se mám (a asi nejen já) na co těšit...

a ještě bych měl jeden dotaz.Na jakém HW momentálně fórum a webmag (pokud to víte) běží?
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Weslo píše:napište třeba: máme to v plánu za cca dva měsíce ale stát se může cokoliv ať se mám (a asi nejen já) na co těšit...
Ja jsem naopak pro to, aby se nepsalo nic.. uz loni jsme tady meli zarucenou zpravu, ze od cervna jedem.. pak radeji nic.. je to porad dokola.. :)
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Žádný pevný datum, nebo se nedočkáme nikdy :oops:

Jak píšou 3DRealms - It's done, when it's done !
Goldnoob team proud member!
Weslo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Weslo »

:lol: fajn dal jsem si do diáře že se mám zeptat zase za rok:)
Teuzz
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teuzz »

Bathory píše:(ať jste tam konečně všichni ;-) )
Už je ti líp? :)

zombux: no, ja nevim, jestli to, co jsme meli moznost videt odpovida dnesni dobe, obavam se, ze uz zase ne

Snad mě nikdo nezlynčuje za to, když řeknu, že PCT teď dostává komplet nový hardware, a tak vám admini nemůžou slíbit, kdy fórum bude, protože sami neví, kdy se na novém serveru budou moci realizovat... (výhružné maily prosím do doménového koše abuse@teuzz.net , díky)
Burn in hell.
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Teuzz píše:
Bathory píše:(ať jste tam konečně všichni ;-) )
Už je ti líp? :)
No to není, zvláště když si projdu některý výlevy některých aktérů z loňského léta :roll: .
Každopádně Lukfi, ať si o něm myslím co chci, je zatím borec... uvidíme jak dlouho...

Co se týče nového fóra, kdyby se nezměnil majitel, tak jsme na něm už jeli. Momentálně ale jeho spuštění vůbec nezáleží na nás, proto nemá smysl házet termíny, když žádný nejsou a slibovat něco, co nemůžeme ovlivnit.
Bathory
Lukfi
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukfi »

Bathory píše:Lukfi, spíš jsem čekal, že se zapojíš do dění na webmagu (ať jste tam konečně všichni ;-) )
Proč? :?
Bathory píše:a ne že zase začneš plácat blbosti v sekci pro adminy.
Bylo to myšleno s nadsázkou.
Bathory píše:I administrátoři jsou jenom lidi a občas něco zblbnou a věř mi, že už tady (pokud budu mluvit za sebe) pár lidí ode mne omluvu dostalo.
Však já vím, třeba onehdá, kdy Wilik (poté, co projevil neznalost vlastních pravidel) dělal, že se ho to netýká, a musel jsi to za něj vyřešit ty.
Odpovědět

Zpět na „Zprávy od a pro administrátory“