Jinak držím palce
Pctuning změnil majitele - jak to bude dál - a co se změni ?
- MartyOC
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
moje netranost s tim nema nic spolecnyho protoze nejsem redaktor a nepisu clanky a recenze na internetKamikadze píše: stratosi na tvem miste bych radeji o nejake nestrannosti mlcel...
Ale OBR uz to proste prehani viz novinka pred 3 dnama kde ho lidi totalne uz vyhlasily at de nekam s tim pomlouvanim ATI a vychvalovanim Nvidie a dostal na provizich -130kc
Naposledy upravil(a) Stratos dne úte 3. čer 2008, 14:36, celkem upraveno 1 x.
- Weslo
- Středně pokročilý

nebudeš ty nebo jiný admin sdílnější?Neprozradíš nám co se chystá?Wilik píše:Co se tyka toho, ze "fórum nedoznalo snad žádných změn" - snad uz konecne v nasledujicim mesici dozna
AMD Ryzen 7 8700F 4100Mhz| XPG Levante X 240 | ASUS TUF GAMING B650M |64GB Corsair DDR5 5000Mhz | Gigabyte Radeon RX7600 16GB OC | 2x Samsung 980PRO 512GB + 2x2TB WDC WD20EZFX | Lian-Li O11 Dynamic Mini | Corsair SF-450 | 32" Dell S3222DGM | Synology DS223j + 2x6TB WD Red RAID1
- crux2005
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Weslo
- Středně pokročilý

crux2005:no ano - samozřejmě.viz. hm...

když už se čeká...Bathory píše: b) Vyřeší nové fórum, které už je připravené a čeká se pouze na .... na co se vlastně čeká?
AMD Ryzen 7 8700F 4100Mhz| XPG Levante X 240 | ASUS TUF GAMING B650M |64GB Corsair DDR5 5000Mhz | Gigabyte Radeon RX7600 16GB OC | 2x Samsung 980PRO 512GB + 2x2TB WDC WD20EZFX | Lian-Li O11 Dynamic Mini | Corsair SF-450 | 32" Dell S3222DGM | Synology DS223j + 2x6TB WD Red RAID1
- Lukfi
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
No na phpbb3 se tu čeká už asi tři roky
a taky hlavní strana PCT bude mít novej design, termín nasazení je minimálně od loňského září "příští měsíc"
Myslím, že si stěžuješ na nesprávném místě. Lidi tady s tebou můžou souhlasit nebo nesouhlasit, ale to je tak všechno. Pokud ti OBRův styl psaní a vyjadřování se v diskuzích připadá neakceptovatelný, stěžuj si přímo jemu (doporučuji psát s diakritikou, interpunkcí a velkými písmeny na začátku vět, oficiální stížnost musí mít nějakou slohovou úroveň). Pokud se ti dostane nějaké hrubé odpovědi, případně urážek tvé osoby, stěžuj si (s přiloženou citací tvé stížnosti a jeho odpovědi) u jeho nadřízených, tím bude v tomto případě šéfredaktor PCT. Tady jen plácáš do vody.Stratos píše:Ale OBR uz to proste prehani viz novinka pred 3 dnama kde ho lidi totalne uz vyhlasily at de nekam s tim pomlouvanim ATI a vychvalovanim Nvidie a dostal na provizich -130kc
Výkaly prosím umisťujte do záchodové mísy a nikoliv diskuzního fóra.
- Wilik
- Administrátor

Kdyz uz, tak by bylo dobre uvadet pravdu a ne nejake domnenky ci vymysly...
1. ano, bb3, ano ceka se na dodelavku zbytku noveho designu
2. ceka se na to uz asi 4,5 roku, kdy se zaclo odkazovat na "nove forum" napr. u pripadnych podsekci. Kazdopadne programatori s nim prisli az pred par mesici. Bylo dobre, ze jsem nenasadili zadny mod a tak se mohla data migrovat bez vetsich problemu.
3. novy design webmagu je v planu, vse co bylo pred vstupem Tydne "jako by nebylo", tj. jakekoli sliby a plany byvaleho vedeni nemohou byt brany jako smerodatne. Novy design se planuje na tento rok, ale neni to alfou a omegou. Zmeny budou probihat kontinualne - jako ze uz jich na webmagu nekolik je.
4. stiznosti na kohokoli za jeho chovani na foru (vc. soukrome korespondence) - resi administratori fora, stiznosti na chovani vuci ctenarum, resp. na webmagu, resi sefredaktor.
1. ano, bb3, ano ceka se na dodelavku zbytku noveho designu
2. ceka se na to uz asi 4,5 roku, kdy se zaclo odkazovat na "nove forum" napr. u pripadnych podsekci. Kazdopadne programatori s nim prisli az pred par mesici. Bylo dobre, ze jsem nenasadili zadny mod a tak se mohla data migrovat bez vetsich problemu.
3. novy design webmagu je v planu, vse co bylo pred vstupem Tydne "jako by nebylo", tj. jakekoli sliby a plany byvaleho vedeni nemohou byt brany jako smerodatne. Novy design se planuje na tento rok, ale neni to alfou a omegou. Zmeny budou probihat kontinualne - jako ze uz jich na webmagu nekolik je.
4. stiznosti na kohokoli za jeho chovani na foru (vc. soukrome korespondence) - resi administratori fora, stiznosti na chovani vuci ctenarum, resp. na webmagu, resi sefredaktor.
- Lukfi
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jen jsem řekl, že se pořád čeká, nemyslel jsem to nijak zle. A můj odhad byl zkreslen tím, že jsem tu teprve ty tři rokyWilik píše:1. ano, bb3, ano ceka se na dodelavku zbytku noveho designu
2. ceka se na to uz asi 4,5 roku, kdy se zaclo odkazovat na "nove forum" napr. u pripadnych podsekci. Kazdopadne programatori s nim prisli az pred par mesici.
OK, díky za vysvětlení. By mě ale zajímalo, jestli Týden nechává udělat nový design, nebo se nasadí ten, který byl už v to září údajně hotový a připravený k nasazeníWilik píše:3. novy design webmagu je v planu, vse co bylo pred vstupem Tydne "jako by nebylo", tj. jakekoli sliby a plany byvaleho vedeni nemohou byt brany jako smerodatne.
=>Anonymní: Stížnosti od anonymů na cokoliv neřeší nikdo. Stížnosti na administrátory řeší administrátoři. Ještě se nestalo, že by uznali svou chybu, ale když si někdo v příslušné sekci postěžuje, tak se vyjádří.
- zombux
- Odborník PCT

na designu se opravdu pracovalo, a redakce PCT ho viděla, takže nekecám. jak už bylo uvedeno nahoře, v současnosti je priorita taková, aby rozumně fungovalo to co máme teď, design se bude měnit spíš výhledově. momentálně je nutné řešit milion jiných věcí než design.Lukfi píše:By mě ale zajímalo, jestli Týden nechává udělat nový design, nebo se nasadí ten, který byl už v to září údajně hotový a připravený k nasazení
ignorelist: kremrole a dezoláti
- shadow
- Středně pokročilý

- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Lukfi, spíš jsem čekal, že se zapojíš do dění na webmagu (ať jste tam konečně všichniLukfi píše:Stížnosti na administrátory řeší administrátoři. Ještě se nestalo, že by uznali svou chybu, ale když si někdo v příslušné sekci postěžuje, tak se vyjádří.
Bathory
- Wilik
- Administrátor

To zatim nikdo nevi, ten puvodni novy, co byl v preview verzi dostupny, se muze nasadit, stejne tak upravit a stejne tak predelatLukfi píše:... jestli Týden nechává udělat nový design, nebo se nasadí ten, který byl už v to září údajně hotový a připravený k nasazení![]()
Stiznosti na administratora resi bud administratori a nebo (stejne jako driv) majitel.Anonymous píše:A kdo resi stiznosti na administratory? Nase vlada?
Kazdopadne me fascinuje jak nekteri, kteri se zde nechteji vyjadrovat tak presto delaji a maji k tomu i dalsi registraci.
- Weslo
- Středně pokročilý

páni administrátoři vy jste borci - napsat tolik textu a přesto neprozradit nic...
že bb3 bude nikdo nepochybuje - ale jak Lukfi trefně poznamenal nikdo neví kdy...
napište třeba: máme to v plánu za cca dva měsíce ale stát se může cokoliv ať se mám (a asi nejen já) na co těšit...
a ještě bych měl jeden dotaz.Na jakém HW momentálně fórum a webmag (pokud to víte) běží?
že bb3 bude nikdo nepochybuje - ale jak Lukfi trefně poznamenal nikdo neví kdy...
napište třeba: máme to v plánu za cca dva měsíce ale stát se může cokoliv ať se mám (a asi nejen já) na co těšit...
a ještě bych měl jeden dotaz.Na jakém HW momentálně fórum a webmag (pokud to víte) běží?
- Maxtor
- Začátečník

-
- Thellwin
- Administrátor

- Weslo
- Středně pokročilý

- Teuzz
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Už je ti líp?Bathory píše:(ať jste tam konečně všichni)
zombux: no, ja nevim, jestli to, co jsme meli moznost videt odpovida dnesni dobe, obavam se, ze uz zase ne
Snad mě nikdo nezlynčuje za to, když řeknu, že PCT teď dostává komplet nový hardware, a tak vám admini nemůžou slíbit, kdy fórum bude, protože sami neví, kdy se na novém serveru budou moci realizovat... (výhružné maily prosím do doménového koše abuse@teuzz.net , díky)
Burn in hell.
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
No to není, zvláště když si projdu některý výlevy některých aktérů z loňského létaTeuzz píše:Už je ti líp?Bathory píše:(ať jste tam konečně všichni)
Každopádně Lukfi, ať si o něm myslím co chci, je zatím borec... uvidíme jak dlouho...
Co se týče nového fóra, kdyby se nezměnil majitel, tak jsme na něm už jeli. Momentálně ale jeho spuštění vůbec nezáleží na nás, proto nemá smysl házet termíny, když žádný nejsou a slibovat něco, co nemůžeme ovlivnit.
Bathory
- Lukfi
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Proč?Bathory píše:Lukfi, spíš jsem čekal, že se zapojíš do dění na webmagu (ať jste tam konečně všichni)
Bylo to myšleno s nadsázkou.Bathory píše:a ne že zase začneš plácat blbosti v sekci pro adminy.
Však já vím, třeba onehdá, kdy Wilik (poté, co projevil neznalost vlastních pravidel) dělal, že se ho to netýká, a musel jsi to za něj vyřešit ty.Bathory píše:I administrátoři jsou jenom lidi a občas něco zblbnou a věř mi, že už tady (pokud budu mluvit za sebe) pár lidí ode mne omluvu dostalo.