Pctuning změnil majitele - jak to bude dál - a co se změni ?

Zde čtěte zprávy od administrátorů a hlašte problémy nebo návrhy na vylepšení + pravidla fóra.
Pravidelně sledujte tuto sekci.
Teuzz
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teuzz »

Nejste trochu mimo téma panové? Hádali jste se před rokem, hádáte se teď, hadat se budete i za rok, jděte si s tím na smeťák...

//Osobní afektivy nejsou OT? Viděl jsi aspoň, jak se ten thread jmenuje?
Naposledy upravil(a) Teuzz dne úte 3. čer 2008, 12:04, celkem upraveno 1 x.
Burn in hell.
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Tak to nejsme hochu...

to, že jsem se vyjádřil k tomu, že se utečenci vracejí samozřejmě souvisí s tím, co se na PCT změní a co bude dál (viz nadpis), nebo snad ne? A je mi jedno, jestli to ty bereš osobně... to zaprvé a zadruhé se s Lukfim nehádáme, naopak, má v tomto směru moje sympatie, protože si stojí zatím, co onehdá napsal, byť jsem s tím tenkrát nesouhlasil... což platí pořád.
Bathory
Lukfi
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukfi »

Bathory píše:to, že jsem se vyjádřil k tomu, že se utečenci vracejí samozřejmě souvisí s tím, co se na PCT změní a co bude dál (viz nadpis)
Aha, takhle. V současné době nemám v úmyslu rozšířit řady zdejší redakce, jestli ses chtěl zeptat na tohle.
Bathory píše:protože si stojí zatím, co onehdá napsal, byť jsem s tím tenkrát nesouhlasil... což platí pořád.
Co jsem kde kdy "onehdá" napsal? :lookround: :oops:

//Bathory - no, nemohl jsem se zeptat přímo, páč by to tenhle thread mohlo změnit k nepoznání :roll:
Výkaly prosím umisťujte do záchodové mísy a nikoliv diskuzního fóra.
Sinpa
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sinpa »

Naposledy upravil(a) Sinpa dne čtv 5. čer 2008, 08:49, celkem upraveno 1 x.
AMD RYZEN 5 3600/Noctua NH-U12P, ASUS TUF B450-PRO GAMING, Patriot Viper 4 Series 16GB KIT DDR4 3200Mhz CL16, Sapphire Pulse Radeon RX 9070, Corsair RM750x, Samsung 970 EVO 500GB, Samsung 860 EVO 500GB, Intel SSD 530 120GB, WD AV Green Power 2TB, Chieftec Mesh LCX-01SL-SL-B silver, FiiO E10k OLYMPUS 2, EDIFIER R1280T WOOD
beardie
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od beardie »

¿ʇı ʇ,usı 'ƃuıʎouuɐ ʎʇʇǝɹd sı uʍop ǝpısdn ƃuıpɐǝɹ
Odpovědět

Zpět na „Zprávy od a pro administrátory“