Nejste trochu mimo téma panové? Hádali jste se před rokem, hádáte se teď, hadat se budete i za rok, jděte si s tím na smeťák...
//Osobní afektivy nejsou OT? Viděl jsi aspoň, jak se ten thread jmenuje?
Pctuning změnil majitele - jak to bude dál - a co se změni ?
- Teuzz
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Bathory
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
Tak to nejsme hochu...
to, že jsem se vyjádřil k tomu, že se utečenci vracejí samozřejmě souvisí s tím, co se na PCT změní a co bude dál (viz nadpis), nebo snad ne? A je mi jedno, jestli to ty bereš osobně... to zaprvé a zadruhé se s Lukfim nehádáme, naopak, má v tomto směru moje sympatie, protože si stojí zatím, co onehdá napsal, byť jsem s tím tenkrát nesouhlasil... což platí pořád.
to, že jsem se vyjádřil k tomu, že se utečenci vracejí samozřejmě souvisí s tím, co se na PCT změní a co bude dál (viz nadpis), nebo snad ne? A je mi jedno, jestli to ty bereš osobně... to zaprvé a zadruhé se s Lukfim nehádáme, naopak, má v tomto směru moje sympatie, protože si stojí zatím, co onehdá napsal, byť jsem s tím tenkrát nesouhlasil... což platí pořád.
Bathory
- Lukfi
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Aha, takhle. V současné době nemám v úmyslu rozšířit řady zdejší redakce, jestli ses chtěl zeptat na tohle.Bathory píše:to, že jsem se vyjádřil k tomu, že se utečenci vracejí samozřejmě souvisí s tím, co se na PCT změní a co bude dál (viz nadpis)
Co jsem kde kdy "onehdá" napsal?Bathory píše:protože si stojí zatím, co onehdá napsal, byť jsem s tím tenkrát nesouhlasil... což platí pořád.

//Bathory - no, nemohl jsem se zeptat přímo, páč by to tenhle thread mohlo změnit k nepoznání

Výkaly prosím umisťujte do záchodové mísy a nikoliv diskuzního fóra.
- Sinpa
- Mírně pokročilý
Naposledy upravil(a) Sinpa dne čtv 5. čer 2008, 08:49, celkem upraveno 1 x.
AMD RYZEN 5 3600/Noctua NH-U12P, ASUS TUF B450-PRO GAMING, Patriot Viper 4 Series 16GB KIT DDR4 3200Mhz CL16, Sapphire Pulse Radeon RX 9070, Corsair RM750x, Samsung 970 EVO 500GB, Samsung 860 EVO 500GB, Intel SSD 530 120GB, WD AV Green Power 2TB, Chieftec Mesh LCX-01SL-SL-B silver, FiiO E10k OLYMPUS 2, EDIFIER R1280T WOOD
- beardie
- Čestný člen