baterie v notebooku nevydrží ani 5 minut

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
jar.zima
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

baterie v notebooku nevydrží ani 5 minut

Příspěvek od jar.zima »

při běžné cestě autobusem se mi notebook náhle vypnul..když jsem se ho snažil znova zapnout, nenaběhl ani do systému a zase se vypnul..doma sem ho připojil na síť a jel v pohodě..když sem ho potom zase odpojil (baterie byla nabitá na 100%), po necelých 5 minutách klekl..potom už se vypínal hned po zapnutí..po zapojení do sítě zase notebook běží v pohodě a ukazuje nabití baterie 96%..nevíte co s tím může být??
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Odesla ti baterie. Skus skusacku ci je v nej stava pri plnom nabiti a ked ne tak mas smolu.
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
jar.zima
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jar.zima »

notebook mám asi 8 měsíců..to se mi zdá celkem brzo na odejití baterky
ChrastyII
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ChrastyII »

Holt jsi chytil blbej kus...stane se :)
kao
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kao »

..celkem divne, aby baterka odesla tak najednou.. ale rozhone musis zkusit jinou... už jsem videl i notas, co mel tak spatnou baterii, ze s ní nesel vubec zapnout... takze nozne je cokoliv..
FS Xi1546 (nvFX770m)
gn.jirka
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: baterie v notebooku nevydrží ani 5 minut

Příspěvek od gn.jirka »

jar.zima píše:při běžné cestě autobusem se mi notebook náhle vypnul..když jsem se ho snažil znova zapnout, nenaběhl ani do systému a zase se vypnul..doma sem ho připojil na síť a jel v pohodě..když sem ho potom zase odpojil (baterie byla nabitá na 100%), po necelých 5 minutách klekl..potom už se vypínal hned po zapnutí..po zapojení do sítě zase notebook běží v pohodě a ukazuje nabití baterie 96%..nevíte co s tím může být??
Taky mě to potkalo, baterka je v háji, ale ty máš výhodu, že je teprv 8 měsíců stará, takže ji máš ještě v záruce :-)...Já už ntb mám starej skoro 2 roky, takže baterku už nevyreklamuju
Cigi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Cigi »

Taky mě to potkalo, baterka je v háji, ale ty máš výhodu, že je teprv 8 měsíců stará, takže ji máš ještě v záruce :-)...Já už ntb mám starej skoro 2 roky, takže baterku už nevyreklamuju
Bohuzel, na vetsinu baterii se vztahuje zaruka pouze 6ti mesicni
Proudí mi v žilách klingonská krev... }}:-(
gn.jirka
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gn.jirka »

Bohuzel, na vetsinu baterii se vztahuje zaruka pouze 6ti mesicni[/quote]

Rok máš na baterku ne:))???
spanysek
Nováček
Nováček

Příspěvek od spanysek »

Ahoj, no tak tohle se přesně bohužel stalo i mě ..... vůbec jsem nevěděla čím to může bejt:-( tak jsem si na www.batteryshop.cz koupila novou baterku, a najednou všechno bylo v pohodě. Tak že by to i u tebe bylo tou baterkou co? ....
Zivan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zivan »

Na baterku je normalni zaruka 2 roky, ale neplati to pro obvykle opotrebeni. Pokud chces reklamaci zkusit, tak co nejdrive.
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP USB-C G5 Essential + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“