nahravani z CV-6000 DVR
- cervik67
- Nováček
-
nahravani z CV-6000 DVR
potreboval bych poradit se stahovanim filmu t STB CV-6000 DVR. film mam stazeny v pocitaci ale nejde spustit protoze je ve formatu HAV tak bych ho potreboval dat do jineho formatu ale nevim jak na to. diky
- Vodnik
- Začátečník
-
- cervik67
- Nováček
-
- cervik67
- Nováček
-
- Vodnik
- Začátečník
-
Ten program je freeware čili volně ke stažení, takže to že vyšel v nějakém časopise je celkem úsměvná informace ... Jinak na tvfreak je poměrně podrobný návod, pro ty co nejsou schopni zprovoznit stahování a konverzi videa z DVR Handan http://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php?t=15820
Naposledy upravil(a) Vodnik dne stř 16. dub 2008, 14:51, celkem upraveno 1 x.
vss Vodnik DrC+ (kp)
- cervik67
- Nováček
-
- mibat
- Nováček
-
Stahování souboru z Handan CV-6000 DVR
Dobrý den, chtěl bych se zeptat na nějaký program na stahování ze set-top-boxu od UPC. Stáhnul jsem si nabízený program který lze stáhnout z www. Pár dní jsem si stahoval filmy z boxu do PC. Jednoho krásného dne se mi na obrazovce TV zobrazila hláška na aktualizaci SW tak jsem dal Ok. A od té doby nelze pomocí uvedeného souboru stahovat z boxu. Neb lze stáhnout pouze ty volně dostupné 4 kanály. Ostatní soubory nahrané z placených stanic ten program nepřečte. takže pozor na update firmware!!!!!!!!. Díky za radu.
- Tomus
- Nováček
Bohuzel zrejme s tim asi nic udelat nepijde, je to zapricineno novym firmwarem ve kterem tato zmena nastala.
Kdyztak sledujte diskuzi v UPC foru na www.upczone.cz
mozna se casem na neco prijde, ted me napada jedine zmena na starsi verzi firmwaru, ale ten jen tak sehnat nepujde.
Kdyztak sledujte diskuzi v UPC foru na www.upczone.cz
mozna se casem na neco prijde, ted me napada jedine zmena na starsi verzi firmwaru, ale ten jen tak sehnat nepujde.