nahravani z CV-6000 DVR

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

Odpovědět
cervik67
Nováček
Nováček

nahravani z CV-6000 DVR

Příspěvek od cervik67 »

potreboval bych poradit se stahovanim filmu t STB CV-6000 DVR. film mam stazeny v pocitaci ale nejde spustit protoze je ve formatu HAV tak bych ho potreboval dat do jineho formatu ale nevim jak na to. diky
Vodnik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vodnik »

Zkus hledání, dával jsem sem odkaz na stránku s konvertorem
vss Vodnik DrC+ (kp)
cervik67
Nováček
Nováček

Příspěvek od cervik67 »

dik. zkousel jsem to ale nic z toho mi nejde spustit.
cervik67
Nováček
Nováček

Příspěvek od cervik67 »

dik za radu. uz jsem nasel vhodny program k prekodovani. jmenuje se ANY CONVERTER VIDEO. vysel na dvd v casopise PPK 06/2008.
Vodnik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vodnik »

Ten program je freeware čili volně ke stažení, takže to že vyšel v nějakém časopise je celkem úsměvná informace ... Jinak na tvfreak je poměrně podrobný návod, pro ty co nejsou schopni zprovoznit stahování a konverzi videa z DVR Handan http://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php?t=15820
Naposledy upravil(a) Vodnik dne stř 16. dub 2008, 14:51, celkem upraveno 1 x.
vss Vodnik DrC+ (kp)
cervik67
Nováček
Nováček

Příspěvek od cervik67 »

ja ho mam z toho casaku. myslel jsem si ze by to mohlo nekomu pomoct. jsem uplny lajk tak nemam prehled kde co ziskat. tak jsem rad za kazdou radu. :shock: dik
mibat
Nováček
Nováček

Stahování souboru z Handan CV-6000 DVR

Příspěvek od mibat »

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na nějaký program na stahování ze set-top-boxu od UPC. Stáhnul jsem si nabízený program který lze stáhnout z www. Pár dní jsem si stahoval filmy z boxu do PC. Jednoho krásného dne se mi na obrazovce TV zobrazila hláška na aktualizaci SW tak jsem dal Ok. A od té doby nelze pomocí uvedeného souboru stahovat z boxu. Neb lze stáhnout pouze ty volně dostupné 4 kanály. Ostatní soubory nahrané z placených stanic ten program nepřečte. takže pozor na update firmware!!!!!!!!. Díky za radu.
Tomus
Nováček
Nováček

Příspěvek od Tomus »

Bohuzel zrejme s tim asi nic udelat nepijde, je to zapricineno novym firmwarem ve kterem tato zmena nastala.
Kdyztak sledujte diskuzi v UPC foru na www.upczone.cz
mozna se casem na neco prijde, ted me napada jedine zmena na starsi verzi firmwaru, ale ten jen tak sehnat nepujde.
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“