Když hraju vynechává mi klávesnice...

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Podmasli
Začátečník
Začátečník

Když hraju vynechává mi klávesnice...

Příspěvek od Podmasli »

Mám Microsoft Wireless Desktop Elite Keyboard...a když hraju tak třeba běžim s panáčkem a za 5 vteřin se zastaví a musim znova zmáčknout tu klávesu...fakt mě to štve...nevíte čim to je?THX
gn.jirka
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Když hraju vynechává mi klávesnice...

Příspěvek od gn.jirka »

Podmasli píše:Mám Microsoft Wireless Desktop Elite Keyboard...a když hraju tak třeba běžim s panáčkem a za 5 vteřin se zastaví a musim znova zmáčknout tu klávesu...fakt mě to štve...nevíte čim to je?THX

Bezdrátem :(
Podmasli
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Podmasli »

gn.jirka píše:
Podmasli píše:Mám Microsoft Wireless Desktop Elite Keyboard...a když hraju tak třeba běžim s panáčkem a za 5 vteřin se zastaví a musim znova zmáčknout tu klávesu...fakt mě to štve...nevíte čim to je?THX

takže asi si musim koupi drátovou klávku co?
gn.jirka
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gn.jirka »

Podmasli píše:
gn.jirka píše:
takže asi si musim koupi drátovou klávku co?
No tohle holt dělají bezdráty, zkus na to splašit nový ovladače a vyměnit baterky, snad to pomůže...Já mám bezdrátovou numeriku a zlobí mě to jen když chcu začít psaát (ale to je tak 1:20), ale je to tam:(...Zkus ještě ty ovladače a baterky, snad to pomůže :)
Podmasli
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Podmasli »

gn.jirka píše:
Podmasli píše: takže asi si musim koupi drátovou klávku co?
No tohle holt dělají bezdráty, zkus na to splašit nový ovladače a vyměnit baterky, snad to pomůže...Já mám bezdrátovou numeriku a zlobí mě to jen když chcu začít psaát (ale to je tak 1:20), ale je to tam:(...Zkus ještě ty ovladače a baterky, snad to pomůže :)
To je steně divný dyk to je podle mě procesorem že to vynechává...a já mám 4 jádro takže to mě fakt S_R_.....ovladače i baterky sem měnil....asi to prodám.... :sad:
gn.jirka
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gn.jirka »

Podmasli píše:
gn.jirka píše: No tohle holt dělají bezdráty, zkus na to splašit nový ovladače a vyměnit baterky, snad to pomůže...Já mám bezdrátovou numeriku a zlobí mě to jen když chcu začít psaát (ale to je tak 1:20), ale je to tam:(...Zkus ještě ty ovladače a baterky, snad to pomůže :)
To je steně divný dyk to je podle mě procesorem že to vynechává...a já mám 4 jádro takže to mě fakt S_R_.....ovladače i baterky sem měnil....asi to prodám.... :sad:
Jako nechcu být rejpavej, ale bezdrát od microsoftu? A ještě bezdrát na hraní? To nejde do sebe:(( Vem nějakýho Logitecha nebo razra, to je kvalita sama o sobě, ale rozhodně drát;))Uvidíš ten rozdíl :))
Podmasli
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Podmasli »

gn.jirka píše:
Podmasli píše: To je steně divný dyk to je podle mě procesorem že to vynechává...a já mám 4 jádro takže to mě fakt S_R_.....ovladače i baterky sem měnil....asi to prodám.... :sad:
Jako nechcu být rejpavej, ale bezdrát od microsoftu? A ještě bezdrát na hraní? To nejde do sebe:(( Vem nějakýho Logitecha nebo razra, to je kvalita sama o sobě, ale rozhodně drát;))Uvidíš ten rozdíl :))
Asi budu muset už mám vyhlídnuto klávku A4Tech G800 a myš A4tech XL-750BF ...to je myslim dobrej poměř cena/výkon ne?na litra by mě to vyšlo dneska asi objednám :wink:
gn.jirka
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gn.jirka »

Tak g800kilo mě taky zajimá, pujdu se na ni kouknout jak vypadá:-) Jinak jestli chceš mít poměr výkon\cena tak jednoznačně g15 a myš MX518. Ta myš vypadá zajimavě, ale o co jde. Taky jsem v obrovské euforii koupil dom nejakou geniusku, za 380, nějakých 1600 dpi, říkám supr...No a použítí? Hrůza a děs, senzor strašnej, těžka, neklouže, ovladani strašný, manager, zpracování, mačkání...Prostě strašný, ale za ty peníze se nemůže člověk ničemu divit:)) Já jsem jednoznačně pro Logitecha...Pokuď nechceš přímo MX518, tak se dá vzí ještě 400, která příjde na necelou 500ti stovku, jinak MX518 za 900 kč, je asi to nej co může splašit;-)
Podmasli
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Podmasli »

gn.jirka píše:Tak g800kilo mě taky zajimá, pujdu se na ni kouknout jak vypadá:-) Jinak jestli chceš mít poměr výkon\cena tak jednoznačně g15 a myš MX518. Ta myš vypadá zajimavě, ale o co jde. Taky jsem v obrovské euforii koupil dom nejakou geniusku, za 380, nějakých 1600 dpi, říkám supr...No a použítí? Hrůza a děs, senzor strašnej, těžka, neklouže, ovladani strašný, manager, zpracování, mačkání...Prostě strašný, ale za ty peníze se nemůže člověk ničemu divit:)) Já jsem jednoznačně pro Logitecha...Pokuď nechceš přímo MX518, tak se dá vzí ještě 400, která příjde na necelou 500ti stovku, jinak MX518 za 900 kč, je asi to nej co může splašit;-)
takže řikáš že ta klávka je dobrá jo?a co mi teda doporučuješ za myš mám zhruba okolo 600 na myš....mám novej komp takže neni moc keš :(
gn.jirka
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gn.jirka »

Podmasli píše:
gn.jirka píše:Tak g800kilo mě taky zajimá, pujdu se na ni kouknout jak vypadá:-) Jinak jestli chceš mít poměr výkon\cena tak jednoznačně g15 a myš MX518. Ta myš vypadá zajimavě, ale o co jde. Taky jsem v obrovské euforii koupil dom nejakou geniusku, za 380, nějakých 1600 dpi, říkám supr...No a použítí? Hrůza a děs, senzor strašnej, těžka, neklouže, ovladani strašný, manager, zpracování, mačkání...Prostě strašný, ale za ty peníze se nemůže člověk ničemu divit:)) Já jsem jednoznačně pro Logitecha...Pokuď nechceš přímo MX518, tak se dá vzí ještě 400, která příjde na necelou 500ti stovku, jinak MX518 za 900 kč, je asi to nej co může splašit;-)
takže řikáš že ta klávka je dobrá jo?a co mi teda doporučuješ za myš mám zhruba okolo 600 na myš....mám novej komp takže neni moc keš :(
Jako nevím jestli je dobrá nebo ne ten A4tech, ale mě zaujal, zajimavým designem a vzhledem k tomu, že chcu nějkaou rádoby herní klávesnici, tak ji půjdu omrknout....Jinak myš samozřejmě záleží na tom co od ní očekáváš, nejlepší je si ji někde vyzkoušet, jestli je good do ruky, vyhovuje tvarově, dobře se Ti sní hraje, pracuje...Je to na odzkoušení. Zas je fajn mít aspoň 1600 dpi, ale je to o zvyku a na nastavení citlivosti v určitých hrách, každopádně pod 1200 bych v žádným případě nechodil....Mě osobně 1600 vyhovuje naprosto ideálně, mám 22" lcd na rýsování a je to supr;-)
gn.jirka
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gn.jirka »

Jediný co, tak u té klávesnice jsem mě moc nelíbí těch 5 tlačítek pod mezerníke, jestli to nebude vadit...Ale je to o zvyku, takže se uvidí:-))
Podmasli
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Podmasli »

gn.jirka píše:Jediný co, tak u té klávesnice jsem mě moc nelíbí těch 5 tlačítek pod mezerníke, jestli to nebude vadit...Ale je to o zvyku, takže se uvidí:-))
ani sem si těch čudlů nevšim :Dto mi snad vadit nebude....ta myš má myslim 2500 dpi a můžeš ti to měnit přímo z myši takže pohoda....já mám právě taky rýsvoání Solidworks tak to bude pěkný :wink:
gn.jirka
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gn.jirka »

Podmasli píše:
gn.jirka píše:Jediný co, tak u té klávesnice jsem mě moc nelíbí těch 5 tlačítek pod mezerníke, jestli to nebude vadit...Ale je to o zvyku, takže se uvidí:-))
ani sem si těch čudlů nevšim :Dto mi snad vadit nebude....ta myš má myslim 2500 dpi a můžeš ti to měnit přímo z myši takže pohoda....já mám právě taky rýsvoání Solidworks tak to bude pěkný :wink:
Ta myš má 2000 dpi, bohužel, jak jsem mluvil o te geniusce, ta měla taky 2000 dpi, ale u logitech to odpovídalo tak 1000dpi, záleží na senzoru, takže moc bych nejásal, že mají papírově tolik :)), však uvidíš....A přepínání přímo na myši je samozřejmost:)))...Nejlepší je pokuď si ji můžeš vyzkoušet, tak je to to nejlepší;)
Podmasli
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Podmasli »

gn.jirka píše:
Podmasli píše: ani sem si těch čudlů nevšim :Dto mi snad vadit nebude....ta myš má myslim 2500 dpi a můžeš ti to měnit přímo z myši takže pohoda....já mám právě taky rýsvoání Solidworks tak to bude pěkný :wink:
Ta myš má 2000 dpi, bohužel, jak jsem mluvil o te geniusce, ta měla taky 2000 dpi, ale u logitech to odpovídalo tak 1000dpi, záleží na senzoru, takže moc bych nejásal, že mají papírově tolik :)), však uvidíš....A přepínání přímo na myši je samozřejmost:)))...Nejlepší je pokuď si ji můžeš vyzkoušet, tak je to to nejlepší;)
To jo no ale mě už z toho tak tečou nervy že prostě už nutně chci něco s čim pude pařit...hlavně na Cryisis....to je ždímačka :-D
CPU: Intel Q9300 2,5Ghzzz,GPU: Geforce 9800GTeeeXXX 730Mhzzz - 1230Mhzzz,RAM: 4x1024 MB-1066Mhzzz, LCD: Hyundai W240D Moooore than FULL HD...a taky PS3 atd.....atd....atd....
gn.jirka
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gn.jirka »

Tak stím co máš pod jméno to pujde :lol: :lol: :lol:
gn.jirka
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gn.jirka »

Asi Tě naštvu, ale mrni na následujicí link..

http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php? ... 56#7608056
Podmasli
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Podmasli »

gn.jirka píše:Asi Tě naštvu, ale mrni na následujicí link..

co že pude co jako myslíš?a to že to blbe tak ať :-D dyk to můžu ze zákona do dvou tejdnů vrátit...aspoň myslim
CPU: Intel Q9300 2,5Ghzzz,GPU: Geforce 9800GTeeeXXX 730Mhzzz - 1230Mhzzz,RAM: 4x1024 MB-1066Mhzzz, LCD: Hyundai W240D Moooore than FULL HD...a taky PS3 atd.....atd....atd....
gn.jirka
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gn.jirka »

Podmasli píše:
gn.jirka píše:Asi Tě naštvu, ale mrni na následujicí link..

co že pude co jako myslíš?a to že to blbe tak ať :-D dyk to můžu ze zákona do dvou tejdnů vrátit...aspoň myslim
No to je fakt :DDDD, ale lepší vzít hned pořádnou ne? :lol: :lol:
Podmasli
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Podmasli »

gn.jirka píše:
Podmasli píše: co že pude co jako myslíš?a to že to blbe tak ať :-D dyk to můžu ze zákona do dvou tejdnů vrátit...aspoň myslim
No to je fakt :DDDD, ale lepší vzít hned pořádnou ne? :lol: :lol:
tak co teda? :lol:
gn.jirka
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gn.jirka »

Podmasli píše:
gn.jirka píše: No to je fakt :DDDD, ale lepší vzít hned pořádnou ne? :lol: :lol:
tak co teda? :lol:
Omrkni to někde a vyzkoušej...A4tech jsou teda na tom taky špatně se snímačema, snad ta klávesnice se nerozpdne:-D když ju vybalím...Jestli jo, tak klasika pujdu do Logitecha, nic se mě od nich ještě nepodělalo a to mám spousta kravin, takže jim věřím na plné čáře;))
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“