Když hraju vynechává mi klávesnice...
- Podmasli
- Začátečník

-
Když hraju vynechává mi klávesnice...
Mám Microsoft Wireless Desktop Elite Keyboard...a když hraju tak třeba běžim s panáčkem a za 5 vteřin se zastaví a musim znova zmáčknout tu klávesu...fakt mě to štve...nevíte čim to je?THX
- gn.jirka
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Když hraju vynechává mi klávesnice...
Podmasli píše:Mám Microsoft Wireless Desktop Elite Keyboard...a když hraju tak třeba běžim s panáčkem a za 5 vteřin se zastaví a musim znova zmáčknout tu klávesu...fakt mě to štve...nevíte čim to je?THX
Bezdrátem
- Podmasli
- Začátečník

-
takže asi si musim koupi drátovou klávku co?gn.jirka píše:Podmasli píše:Mám Microsoft Wireless Desktop Elite Keyboard...a když hraju tak třeba běžim s panáčkem a za 5 vteřin se zastaví a musim znova zmáčknout tu klávesu...fakt mě to štve...nevíte čim to je?THX
Bezdrátem
- gn.jirka
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
No tohle holt dělají bezdráty, zkus na to splašit nový ovladače a vyměnit baterky, snad to pomůže...Já mám bezdrátovou numeriku a zlobí mě to jen když chcu začít psaát (ale to je tak 1:20), ale je to tam:(...Zkus ještě ty ovladače a baterky, snad to pomůžePodmasli píše:takže asi si musim koupi drátovou klávku co?gn.jirka píše:
Bezdrátem
- Podmasli
- Začátečník

-
To je steně divný dyk to je podle mě procesorem že to vynechává...a já mám 4 jádro takže to mě fakt S_R_.....ovladače i baterky sem měnil....asi to prodám....gn.jirka píše:No tohle holt dělají bezdráty, zkus na to splašit nový ovladače a vyměnit baterky, snad to pomůže...Já mám bezdrátovou numeriku a zlobí mě to jen když chcu začít psaát (ale to je tak 1:20), ale je to tam:(...Zkus ještě ty ovladače a baterky, snad to pomůžePodmasli píše: takže asi si musim koupi drátovou klávku co?
- gn.jirka
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Jako nechcu být rejpavej, ale bezdrát od microsoftu? A ještě bezdrát na hraní? To nejde do sebe:(( Vem nějakýho Logitecha nebo razra, to je kvalita sama o sobě, ale rozhodně drát;))Uvidíš ten rozdílPodmasli píše:To je steně divný dyk to je podle mě procesorem že to vynechává...a já mám 4 jádro takže to mě fakt S_R_.....ovladače i baterky sem měnil....asi to prodám....gn.jirka píše: No tohle holt dělají bezdráty, zkus na to splašit nový ovladače a vyměnit baterky, snad to pomůže...Já mám bezdrátovou numeriku a zlobí mě to jen když chcu začít psaát (ale to je tak 1:20), ale je to tam:(...Zkus ještě ty ovladače a baterky, snad to pomůže
- Podmasli
- Začátečník

-
Asi budu muset už mám vyhlídnuto klávku A4Tech G800 a myš A4tech XL-750BF ...to je myslim dobrej poměř cena/výkon ne?na litra by mě to vyšlo dneska asi objednámgn.jirka píše:Jako nechcu být rejpavej, ale bezdrát od microsoftu? A ještě bezdrát na hraní? To nejde do sebe:(( Vem nějakýho Logitecha nebo razra, to je kvalita sama o sobě, ale rozhodně drát;))Uvidíš ten rozdílPodmasli píše: To je steně divný dyk to je podle mě procesorem že to vynechává...a já mám 4 jádro takže to mě fakt S_R_.....ovladače i baterky sem měnil....asi to prodám....)
- gn.jirka
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak g800kilo mě taky zajimá, pujdu se na ni kouknout jak vypadá:-) Jinak jestli chceš mít poměr výkon\cena tak jednoznačně g15 a myš MX518. Ta myš vypadá zajimavě, ale o co jde. Taky jsem v obrovské euforii koupil dom nejakou geniusku, za 380, nějakých 1600 dpi, říkám supr...No a použítí? Hrůza a děs, senzor strašnej, těžka, neklouže, ovladani strašný, manager, zpracování, mačkání...Prostě strašný, ale za ty peníze se nemůže člověk ničemu divit:)) Já jsem jednoznačně pro Logitecha...Pokuď nechceš přímo MX518, tak se dá vzí ještě 400, která příjde na necelou 500ti stovku, jinak MX518 za 900 kč, je asi to nej co může splašit;-)
- Podmasli
- Začátečník

-
takže řikáš že ta klávka je dobrá jo?a co mi teda doporučuješ za myš mám zhruba okolo 600 na myš....mám novej komp takže neni moc kešgn.jirka píše:Tak g800kilo mě taky zajimá, pujdu se na ni kouknout jak vypadá:-) Jinak jestli chceš mít poměr výkon\cena tak jednoznačně g15 a myš MX518. Ta myš vypadá zajimavě, ale o co jde. Taky jsem v obrovské euforii koupil dom nejakou geniusku, za 380, nějakých 1600 dpi, říkám supr...No a použítí? Hrůza a děs, senzor strašnej, těžka, neklouže, ovladani strašný, manager, zpracování, mačkání...Prostě strašný, ale za ty peníze se nemůže člověk ničemu divit:)) Já jsem jednoznačně pro Logitecha...Pokuď nechceš přímo MX518, tak se dá vzí ještě 400, která příjde na necelou 500ti stovku, jinak MX518 za 900 kč, je asi to nej co může splašit;-)
- gn.jirka
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Jako nevím jestli je dobrá nebo ne ten A4tech, ale mě zaujal, zajimavým designem a vzhledem k tomu, že chcu nějkaou rádoby herní klávesnici, tak ji půjdu omrknout....Jinak myš samozřejmě záleží na tom co od ní očekáváš, nejlepší je si ji někde vyzkoušet, jestli je good do ruky, vyhovuje tvarově, dobře se Ti sní hraje, pracuje...Je to na odzkoušení. Zas je fajn mít aspoň 1600 dpi, ale je to o zvyku a na nastavení citlivosti v určitých hrách, každopádně pod 1200 bych v žádným případě nechodil....Mě osobně 1600 vyhovuje naprosto ideálně, mám 22" lcd na rýsování a je to supr;-)Podmasli píše:takže řikáš že ta klávka je dobrá jo?a co mi teda doporučuješ za myš mám zhruba okolo 600 na myš....mám novej komp takže neni moc kešgn.jirka píše:Tak g800kilo mě taky zajimá, pujdu se na ni kouknout jak vypadá:-) Jinak jestli chceš mít poměr výkon\cena tak jednoznačně g15 a myš MX518. Ta myš vypadá zajimavě, ale o co jde. Taky jsem v obrovské euforii koupil dom nejakou geniusku, za 380, nějakých 1600 dpi, říkám supr...No a použítí? Hrůza a děs, senzor strašnej, těžka, neklouže, ovladani strašný, manager, zpracování, mačkání...Prostě strašný, ale za ty peníze se nemůže člověk ničemu divit:)) Já jsem jednoznačně pro Logitecha...Pokuď nechceš přímo MX518, tak se dá vzí ještě 400, která příjde na necelou 500ti stovku, jinak MX518 za 900 kč, je asi to nej co může splašit;-)
- gn.jirka
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Podmasli
- Začátečník

-
ani sem si těch čudlů nevšim :Dto mi snad vadit nebude....ta myš má myslim 2500 dpi a můžeš ti to měnit přímo z myši takže pohoda....já mám právě taky rýsvoání Solidworks tak to bude pěknýgn.jirka píše:Jediný co, tak u té klávesnice jsem mě moc nelíbí těch 5 tlačítek pod mezerníke, jestli to nebude vadit...Ale je to o zvyku, takže se uvidí:-))
- gn.jirka
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Ta myš má 2000 dpi, bohužel, jak jsem mluvil o te geniusce, ta měla taky 2000 dpi, ale u logitech to odpovídalo tak 1000dpi, záleží na senzoru, takže moc bych nejásal, že mají papírově tolikPodmasli píše:ani sem si těch čudlů nevšim :Dto mi snad vadit nebude....ta myš má myslim 2500 dpi a můžeš ti to měnit přímo z myši takže pohoda....já mám právě taky rýsvoání Solidworks tak to bude pěknýgn.jirka píše:Jediný co, tak u té klávesnice jsem mě moc nelíbí těch 5 tlačítek pod mezerníke, jestli to nebude vadit...Ale je to o zvyku, takže se uvidí:-))
- Podmasli
- Začátečník

-
To jo no ale mě už z toho tak tečou nervy že prostě už nutně chci něco s čim pude pařit...hlavně na Cryisis....to je ždímačkagn.jirka píše:Ta myš má 2000 dpi, bohužel, jak jsem mluvil o te geniusce, ta měla taky 2000 dpi, ale u logitech to odpovídalo tak 1000dpi, záleží na senzoru, takže moc bych nejásal, že mají papírově tolikPodmasli píše: ani sem si těch čudlů nevšim :Dto mi snad vadit nebude....ta myš má myslim 2500 dpi a můžeš ti to měnit přímo z myši takže pohoda....já mám právě taky rýsvoání Solidworks tak to bude pěkný), však uvidíš....A přepínání přímo na myši je samozřejmost:)))...Nejlepší je pokuď si ji můžeš vyzkoušet, tak je to to nejlepší;)
CPU: Intel Q9300 2,5Ghzzz,GPU: Geforce 9800GTeeeXXX 730Mhzzz - 1230Mhzzz,RAM: 4x1024 MB-1066Mhzzz, LCD: Hyundai W240D Moooore than FULL HD...a taky PS3 atd.....atd....atd....
- gn.jirka
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- gn.jirka
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Asi Tě naštvu, ale mrni na následujicí link..
http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php? ... 56#7608056
- Podmasli
- Začátečník

-
co že pude co jako myslíš?a to že to blbe tak aťgn.jirka píše:Asi Tě naštvu, ale mrni na následujicí link..
CPU: Intel Q9300 2,5Ghzzz,GPU: Geforce 9800GTeeeXXX 730Mhzzz - 1230Mhzzz,RAM: 4x1024 MB-1066Mhzzz, LCD: Hyundai W240D Moooore than FULL HD...a taky PS3 atd.....atd....atd....
- gn.jirka
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
No to je fakt :DDDD, ale lepší vzít hned pořádnou ne?Podmasli píše:co že pude co jako myslíš?a to že to blbe tak aťgn.jirka píše:Asi Tě naštvu, ale mrni na následujicí link..
http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php? ... 56#7608056dyk to můžu ze zákona do dvou tejdnů vrátit...aspoň myslim
- Podmasli
- Začátečník

-
tak co teda?gn.jirka píše:No to je fakt :DDDD, ale lepší vzít hned pořádnou ne?Podmasli píše: co že pude co jako myslíš?a to že to blbe tak aťdyk to můžu ze zákona do dvou tejdnů vrátit...aspoň myslim
![]()
- gn.jirka
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Omrkni to někde a vyzkoušej...A4tech jsou teda na tom taky špatně se snímačema, snad ta klávesnice se nerozpdne:-D když ju vybalím...Jestli jo, tak klasika pujdu do Logitecha, nic se mě od nich ještě nepodělalo a to mám spousta kravin, takže jim věřím na plné čáře;))Podmasli píše:tak co teda?gn.jirka píše: No to je fakt :DDDD, ale lepší vzít hned pořádnou ne?![]()