ty deš do tý samý co já?gn.jirka píše:Omrkni to někde a vyzkoušej...A4tech jsou teda na tom taky špatně se snímačema, snad ta klávesnice se nerozpdne:-D když ju vybalím...Jestli jo, tak klasika pujdu do Logitecha, nic se mě od nich ještě nepodělalo a to mám spousta kravin, takže jim věřím na plné čáře;))Podmasli píše: tak co teda?
Když hraju vynechává mi klávesnice...
- Podmasli
- Začátečník

-
CPU: Intel Q9300 2,5Ghzzz,GPU: Geforce 9800GTeeeXXX 730Mhzzz - 1230Mhzzz,RAM: 4x1024 MB-1066Mhzzz, LCD: Hyundai W240D Moooore than FULL HD...a taky PS3 atd.....atd....atd....
- gn.jirka
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Podmasli
- Začátečník

-
ttjngn.jirka píše:Jj jsem to psal, že se mě taky líbí ta klávesnice :-DD, tak jsem zvědavej, ještě ju omrknu na prodejně)) Ale snad klavesnice bude good
CPU: Intel Q9300 2,5Ghzzz,GPU: Geforce 9800GTeeeXXX 730Mhzzz - 1230Mhzzz,RAM: 4x1024 MB-1066Mhzzz, LCD: Hyundai W240D Moooore than FULL HD...a taky PS3 atd.....atd....atd....
- gn.jirka
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- gn.jirka
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
http://www.x7.cn/en/product.asp?id=10
No klavesnice vypadá zajimavě, má aji usb vstup...A A4tech má něco společnýho s ibm, tak to nevypá uplně bídně
No klavesnice vypadá zajimavě, má aji usb vstup...A A4tech má něco společnýho s ibm, tak to nevypá uplně bídně
- Podmasli
- Začátečník

-
Nevim.....zrovna před chvíli se někdo uz nás ve vsi zastřelil...viděl sem to...nevim držim smutekgn.jirka píše:http://www.x7.cn/en/product.asp?id=10
- gn.jirka
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Podmasli
- Začátečník

-
Bude až začátkem Července páč ve čtvrtek jedu dalekooooo pryč.....a přijedu v 1.Července až....nechci to teď vobjednávat ...nepříde to do Čtvrtka a Česká pošta to nemusim asi nic řikatgn.jirka píše:Aha tak to chápu:-((( No každopádně jak něco budeš vědět kolem kalvesnice dej vědět;-))
- gn.jirka
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Já du pro komp ve čtvrtek :DDDPodmasli píše:Bude až začátkem Července páč ve čtvrtek jedu dalekooooo pryč.....a přijedu v 1.Července až....nechci to teď vobjednávat ...nepříde to do Čtvrtka a Česká pošta to nemusim asi nic řikatgn.jirka píše:Aha tak to chápu:-((( No každopádně jak něco budeš vědět kolem kalvesnice dej vědět;-))
- Podmasli
- Začátečník

-
SUPR!!!!nic si kupovat nemusim....mám prgram na přetaktování grafárny a vždycky když se přihlásim ukáže mi to tip a zrovan tam byl tip že můžu všelijak nastavovat prgrámky...takže sem si našel tu klávesnici jako .exe a dak sem ať má prioritu jako proces...a už to funguje kua ušetřim litrgn.jirka píše:Já du pro komp ve čtvrtek :DDDPodmasli píše: Bude až začátkem Července páč ve čtvrtek jedu dalekooooo pryč.....a přijedu v 1.Července až....nechci to teď vobjednávat ...nepříde to do Čtvrtka a Česká pošta to nemusim asi nic řikat
- gn.jirka
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele: