Project MiniCooker by Zbyšek

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

laky99
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od laky99 »

jenom tie horaky mi nejak na tom nesedi ten najmensi je vzadu??? nemalo by to byt naopak ze najmensi je v predu??? :D :D :D
Obrázek
laky99
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od laky99 »

vela na case dela jej farba a ty ak das fabbu spravit niekomu kto na to ma veci a vybavenie tak to je pekna case i navzdory tomu je je jen obycejna ja napriklad vnutra case ktere ted delam davam mimu tatovy fo firmy galvanicky pokovovat dosiahnem tym krasnu lesku farbu aniz bych se natrapil a udelal neco pak uz asi rok delam do airbrush a svoj novou case bych chtel vybavit nejakou malbou mam uz kopu na padu
delal sem i kamosum auta takze s tym by nemnel byt problem :D :D :D

vys jak lidi zasnou nad tym kdyz vidi forda mustanga a zikaji si "je to je americka sila" no tak to je presne obraz casemoddingu pomaly ale iste sa obycejne upravene case budu stavat raritou a vyhledavanou "atrakcii"
protoze spousta mladich lidi jako ty prepadla movemu trendu o scela novych futuristickych casemodoch nevravim ze nejsou pekny no ale to neni muj styl muj stil je jako bych to zekl "stara skola" to je to prave slovo.

Vim ze na soutezich si lide skor vybiraji nejake odlisne case jako je ten tvuj hej no ale ak mas dobrej napad trochu penazi a volneja cas aj z obycajnej case sa da vytvorit vystavnej kousek
To mas presne tak jak to delaji ti americane ten porad se vola Hod rod auto alebo nejak tam tam vemou nejake stare auto a upraci ho v zihadlo to je presne to co se dela se staryma case :D :D :D
Obrázek
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ZdenekSveda »

No já stříkám všechno doma sám. Akorát už na to nemám moc prostory. Dříve to bylo lepší.
Jinak já rozhodně neodsuzuji tradiční case, jen musí být kvalitně upravena. Sám taky moduju i normální case, ale především pro zaujetí na soutěžích dělám každou sezónu alespoň jednu custom case.
Každopádně pěkná case udělá taky spoustu parády pokud ji udělá někdo pořádně. Ovšem tak jako tak je trochu smutnou realitou, že na soutěžích vždy vyhrají custom case proti běžným modům, protože to lidi prostě více zaujme.

Jinak ještě k těm hořákům: výrobci sporáků nabízí každý model sporáku v základním provedení, u kterého existuje několik variant rozložení hořáků nebo plotýnek. Je tedy možné najít několik stejných sporáků s jinak rozloženými plotýnkami. Doma třeba máme vepředu malou a velkou a vzadu dvě větší jak je vidět. Sousedi to zase mají naopak. Jde to tedy volit podle toho co člověk chce. Já to taky dal tak jak se mi to hodilo.
laky99
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od laky99 »

jo mi mame doma sporak tak jak ty preto som sa na forkach cudoval preco je ten najmesi vzadu ved je to jednoduche "spousta vyrobcu spousta inovaci"
Obrázek
laky99
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od laky99 »

doufam ze bude na dalsi rok i modding zraz 3 jelikos tenhle nestihnu (mam este skolu a nejake povinnosti dovolenka a tak) tak doufam ze na dalsi rok bych mohl prijet zo slovenska i s par kamaradama na zraz s nejakymi casemi :D :D :D

ale to je daleko nevime co bude jiz za rok :-D :-D :-D

vis co tam na jednom obrazku mas aj odfotenu aj nejaku staru case tu cernou ???
Tak ta case je taka BLBA A HLAVNE JEJ PLECH NA MD stasne montovanie a ako to drzi ten zadnej plech na tej case hrozne :D :D :D

ale plechy ma celkom kvalitne neni to papirak :-D :-D :-D
Obrázek
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Jestli bude i Modding sraz 2009 nemohu takto dopředu říct. Každopádně se o to budeme snažit. Nyní je pro nás ovšem podstatnější organizase letošního Modding srazu 2008. Tedy jak píšeš, kdo ví co bude za rok...

Ta skříň je jedna za starých EC. Taky jeden z kousků, který jde dost podstatně vylepšit z jeho bídného sériového stavu.

A prosím používej edit, ať nezakládáš zbytečné multiposty.
laky99
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od laky99 »

jo jasne neni problem :wink: :wink: :wink:

jo a ty nemas na blue winde zadni nozicky??? protoze mne to tak bavi delat nozicky pod pc vies ked mas malicky sustruch doma tak ho ches vyuzit delam hlavne nozicky z duralu mne sa to hrozne paci :-D :-D
Obrázek
Petrasenko
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Hořáky

Příspěvek od Petrasenko »

Bacha ať ti něco od těch hořáků nechytne..... :lol:
Drobek'
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Drobek' »

co je to tam za psa(nebo jiný zvíře)kde jsou ty dvě case vedle sebe?v pravo dole.
Omlouvám se za hrubky!!
Občasné zobrazovadlo pro noťasy 40" 1920x 1020
NB: Atom & GM3150 & 1GB & 250 GB & 10" 1024x600
Game Notebook: Phenom II BE X4 & HD5850 & 6GB & 2x500GB & 17,3" 1600x1200
Fandím LIQUIDTECH//AQUACOOL//CAWEDOG
Nokia N8 (4gb+16gb) + T-Mobile G1 (2gb)
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

laky99 píše:jo jasne neni problem :wink: :wink: :wink:

jo a ty nemas na blue winde zadni nozicky??? protoze mne to tak bavi delat nozicky pod pc vies ked mas malicky sustruch doma tak ho ches vyuzit delam hlavne nozicky z duralu mne sa to hrozne paci :-D :-D
Nene, BW nožičky nemá. Neseděly mi k jeho vzhledu. Je stavěn tak aby začínal vyloženě od země. Taky si na soustruhu občas dělám nějaké takové blbiny, ale spíš v poslední době hlavně vyhrává fréza.

d.r.o.b.e.k. píše:co je to tam za psa(nebo jiný zvíře)kde jsou ty dvě case vedle sebe?v pravo dole.
To je můj věrný pomocník Max. Je to bernský salašnický pes. Ten nechybí na fotkách u žádného projektu :)
Drobek'
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Drobek' »

Hezkej pejsek :) ale konec ot.
hezka case.libí se mě ty hořáky a taky ty otočný tlačítka na panelu.jenom se mě zád být hodně namáhaná ta mechanika tým krytem.
Omlouvám se za hrubky!!
Občasné zobrazovadlo pro noťasy 40" 1920x 1020
NB: Atom & GM3150 & 1GB & 250 GB & 10" 1024x600
Game Notebook: Phenom II BE X4 & HD5850 & 6GB & 2x500GB & 17,3" 1600x1200
Fandím LIQUIDTECH//AQUACOOL//CAWEDOG
Nokia N8 (4gb+16gb) + T-Mobile G1 (2gb)
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Kryt mechaniky vypadá především v reálu opravdu docela strašidelně velký, ale díky tomu, že je kompletně zevnitř odfrézovaný, váží podstatně méně než třeba záslepky co mám na blue windu na mechanikách. Tedy mechanika je na tom v klidu, i přesto, že je to zrovna jedně z těch, které mají velmi malou sílu.
Spo.On
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Spo.On »

Ahoj jo já na czc taky soutěřil měl sem projekt B2 ale jěště sem ho sem nedal protože není dodělanej a nemám čas. :( :( Ale ten sporák je fakt haluzzz. :worship: :worship: :worship: :worship: :up: :up: :up: :up: Jen tak dál.
Anthrax
Nováček
Nováček

Příspěvek od Anthrax »

Nejlepší mod (stavba) jakou jsem tu za poslední dobu viděl.

Boží .... moc pěkně udělané a propracované.

:inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :twisted:
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

M05ku5 píše:Ahoj jo já na czc taky soutěřil měl sem projekt B2 ale jěště sem ho sem nedal protože není dodělanej a nemám čas. :( :( Ale ten sporák je fakt haluzzz. :worship: :worship: :worship: :worship: :up: :up: :up: :up: Jen tak dál.
Ani si nevzpomínám co bylo to B2 za projekt. Máš prezentaci jen někde na czc nebo i někde jinde?
Spo.On
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Spo.On »

jenom na czc není to hotoví a nejsem schopnej se k tomu dokopat. :oops: :oops: tady: http://www.czechcomputer.cz/art_doc-1A3 ... 2AAE9.html
maart
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maart »

Cože?? :lol: :lol:

Tak tohodle jsem si všimnul až teď a čumím na to jak... :lol:

Skvělá práce :oops:

//samo že rekce byla na mod Zbyška. :oops:
Naposledy upravil(a) maart dne úte 24. čer 2008, 13:01, celkem upraveno 1 x.
Spo.On
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Spo.On »

No snažil sem se, jenomže sem přestříkával bočnice a pak sem je vyleštil, ale to se my nějak nelíbylo tak sem to chtěl znova přestříkat a neuvědomil sem si že je ten leštící krém je mastný. :oops: :oops: :oops: :oops: Asi víte jak to dopadlo, takže musím koupit barvu, obrousit na základovku a znova. :oops:
M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

eh, jsi si jisty ze maart reagoval na tvuj mod?
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský
gigik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gigik »

wou, naprostej respekt, s čím ty to neumíš? koukám kov, dřevo, plexi, plasty, laky, elektrika, ... masakr

to problikávání žlutý je supr třešnička

ps: radši taky dělám customy :)
Gigi bydlí na www.gigis.tk <<---- !!nové stránky!!
Odpovědět

Zpět na „Projekty“