Project MiniCooker by Zbyšek
Moderátor: L4mka
- laky99
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- laky99
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
vela na case dela jej farba a ty ak das fabbu spravit niekomu kto na to ma veci a vybavenie tak to je pekna case i navzdory tomu je je jen obycejna ja napriklad vnutra case ktere ted delam davam mimu tatovy fo firmy galvanicky pokovovat dosiahnem tym krasnu lesku farbu aniz bych se natrapil a udelal neco pak uz asi rok delam do airbrush a svoj novou case bych chtel vybavit nejakou malbou mam uz kopu na padu
delal sem i kamosum auta takze s tym by nemnel byt problem
vys jak lidi zasnou nad tym kdyz vidi forda mustanga a zikaji si "je to je americka sila" no tak to je presne obraz casemoddingu pomaly ale iste sa obycejne upravene case budu stavat raritou a vyhledavanou "atrakcii"
protoze spousta mladich lidi jako ty prepadla movemu trendu o scela novych futuristickych casemodoch nevravim ze nejsou pekny no ale to neni muj styl muj stil je jako bych to zekl "stara skola" to je to prave slovo.
Vim ze na soutezich si lide skor vybiraji nejake odlisne case jako je ten tvuj hej no ale ak mas dobrej napad trochu penazi a volneja cas aj z obycajnej case sa da vytvorit vystavnej kousek
To mas presne tak jak to delaji ti americane ten porad se vola Hod rod auto alebo nejak tam tam vemou nejake stare auto a upraci ho v zihadlo to je presne to co se dela se staryma case

delal sem i kamosum auta takze s tym by nemnel byt problem
vys jak lidi zasnou nad tym kdyz vidi forda mustanga a zikaji si "je to je americka sila" no tak to je presne obraz casemoddingu pomaly ale iste sa obycejne upravene case budu stavat raritou a vyhledavanou "atrakcii"
protoze spousta mladich lidi jako ty prepadla movemu trendu o scela novych futuristickych casemodoch nevravim ze nejsou pekny no ale to neni muj styl muj stil je jako bych to zekl "stara skola" to je to prave slovo.
Vim ze na soutezich si lide skor vybiraji nejake odlisne case jako je ten tvuj hej no ale ak mas dobrej napad trochu penazi a volneja cas aj z obycajnej case sa da vytvorit vystavnej kousek
To mas presne tak jak to delaji ti americane ten porad se vola Hod rod auto alebo nejak tam tam vemou nejake stare auto a upraci ho v zihadlo to je presne to co se dela se staryma case

- ZdenekSveda
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
No já stříkám všechno doma sám. Akorát už na to nemám moc prostory. Dříve to bylo lepší.
Jinak já rozhodně neodsuzuji tradiční case, jen musí být kvalitně upravena. Sám taky moduju i normální case, ale především pro zaujetí na soutěžích dělám každou sezónu alespoň jednu custom case.
Každopádně pěkná case udělá taky spoustu parády pokud ji udělá někdo pořádně. Ovšem tak jako tak je trochu smutnou realitou, že na soutěžích vždy vyhrají custom case proti běžným modům, protože to lidi prostě více zaujme.
Jinak ještě k těm hořákům: výrobci sporáků nabízí každý model sporáku v základním provedení, u kterého existuje několik variant rozložení hořáků nebo plotýnek. Je tedy možné najít několik stejných sporáků s jinak rozloženými plotýnkami. Doma třeba máme vepředu malou a velkou a vzadu dvě větší jak je vidět. Sousedi to zase mají naopak. Jde to tedy volit podle toho co člověk chce. Já to taky dal tak jak se mi to hodilo.
Jinak já rozhodně neodsuzuji tradiční case, jen musí být kvalitně upravena. Sám taky moduju i normální case, ale především pro zaujetí na soutěžích dělám každou sezónu alespoň jednu custom case.
Každopádně pěkná case udělá taky spoustu parády pokud ji udělá někdo pořádně. Ovšem tak jako tak je trochu smutnou realitou, že na soutěžích vždy vyhrají custom case proti běžným modům, protože to lidi prostě více zaujme.
Jinak ještě k těm hořákům: výrobci sporáků nabízí každý model sporáku v základním provedení, u kterého existuje několik variant rozložení hořáků nebo plotýnek. Je tedy možné najít několik stejných sporáků s jinak rozloženými plotýnkami. Doma třeba máme vepředu malou a velkou a vzadu dvě větší jak je vidět. Sousedi to zase mají naopak. Jde to tedy volit podle toho co člověk chce. Já to taky dal tak jak se mi to hodilo.
- laky99
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- laky99
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
doufam ze bude na dalsi rok i modding zraz 3 jelikos tenhle nestihnu (mam este skolu a nejake povinnosti dovolenka a tak) tak doufam ze na dalsi rok bych mohl prijet zo slovenska i s par kamaradama na zraz s nejakymi casemi
ale to je daleko nevime co bude jiz za rok

vis co tam na jednom obrazku mas aj odfotenu aj nejaku staru case tu cernou ???
Tak ta case je taka BLBA A HLAVNE JEJ PLECH NA MD stasne montovanie a ako to drzi ten zadnej plech na tej case hrozne

ale plechy ma celkom kvalitne neni to papirak

ale to je daleko nevime co bude jiz za rok
vis co tam na jednom obrazku mas aj odfotenu aj nejaku staru case tu cernou ???
Tak ta case je taka BLBA A HLAVNE JEJ PLECH NA MD stasne montovanie a ako to drzi ten zadnej plech na tej case hrozne
ale plechy ma celkom kvalitne neni to papirak

- ZdenekSveda
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jestli bude i Modding sraz 2009 nemohu takto dopředu říct. Každopádně se o to budeme snažit. Nyní je pro nás ovšem podstatnější organizase letošního Modding srazu 2008. Tedy jak píšeš, kdo ví co bude za rok...
Ta skříň je jedna za starých EC. Taky jeden z kousků, který jde dost podstatně vylepšit z jeho bídného sériového stavu.
A prosím používej edit, ať nezakládáš zbytečné multiposty.
Ta skříň je jedna za starých EC. Taky jeden z kousků, který jde dost podstatně vylepšit z jeho bídného sériového stavu.
A prosím používej edit, ať nezakládáš zbytečné multiposty.
- laky99
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Petrasenko
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Hořáky
Bacha ať ti něco od těch hořáků nechytne..... 
- Drobek'
- Začátečník

-
co je to tam za psa(nebo jiný zvíře)kde jsou ty dvě case vedle sebe?v pravo dole.
Omlouvám se za hrubky!!
Občasné zobrazovadlo pro noťasy 40" 1920x 1020
NB: Atom & GM3150 & 1GB & 250 GB & 10" 1024x600
Game Notebook: Phenom II BE X4 & HD5850 & 6GB & 2x500GB & 17,3" 1600x1200
Fandím LIQUIDTECH//AQUACOOL//CAWEDOG
Nokia N8 (4gb+16gb) + T-Mobile G1 (2gb)
- ZdenekSveda
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Nene, BW nožičky nemá. Neseděly mi k jeho vzhledu. Je stavěn tak aby začínal vyloženě od země. Taky si na soustruhu občas dělám nějaké takové blbiny, ale spíš v poslední době hlavně vyhrává fréza.laky99 píše:jo jasne neni problem![]()
![]()
jo a ty nemas na blue winde zadni nozicky??? protoze mne to tak bavi delat nozicky pod pc vies ked mas malicky sustruch doma tak ho ches vyuzit delam hlavne nozicky z duralu mne sa to hrozne paci![]()
To je můj věrný pomocník Max. Je to bernský salašnický pes. Ten nechybí na fotkách u žádného projektud.r.o.b.e.k. píše:co je to tam za psa(nebo jiný zvíře)kde jsou ty dvě case vedle sebe?v pravo dole.
- Drobek'
- Začátečník

-
Hezkej pejsek
ale konec ot.
hezka case.libí se mě ty hořáky a taky ty otočný tlačítka na panelu.jenom se mě zád být hodně namáhaná ta mechanika tým krytem.
hezka case.libí se mě ty hořáky a taky ty otočný tlačítka na panelu.jenom se mě zád být hodně namáhaná ta mechanika tým krytem.
Omlouvám se za hrubky!!
- ZdenekSveda
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Kryt mechaniky vypadá především v reálu opravdu docela strašidelně velký, ale díky tomu, že je kompletně zevnitř odfrézovaný, váží podstatně méně než třeba záslepky co mám na blue windu na mechanikách. Tedy mechanika je na tom v klidu, i přesto, že je to zrovna jedně z těch, které mají velmi malou sílu.
- Spo.On
- Začátečník

-
- Anthrax
- Nováček

- ZdenekSveda
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Spo.On
- Začátečník

-
jenom na czc není to hotoví a nejsem schopnej se k tomu dokopat.
tady: http://www.czechcomputer.cz/art_doc-1A3 ... 2AAE9.html
- Spo.On
- Začátečník

-
- M4r1hu4n3
- Mírně pokročilý

- gigik
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
wou, naprostej respekt, s čím ty to neumíš? koukám kov, dřevo, plexi, plasty, laky, elektrika, ... masakr
to problikávání žlutý je supr třešnička
ps: radši taky dělám customy
to problikávání žlutý je supr třešnička
ps: radši taky dělám customy
Gigi bydlí na www.gigis.tk <<---- !!nové stránky!!