Projekt: The Witcher

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
KapaCZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od KapaCZ »

Vyxpadá zajímavě jen doufám že se ti to pak neodlepí :D
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sir_-_Death »

Minizpráva: zabroušen spodní díl portálu a následně přilepen prostřední. Foto neni, přeci jen tam nebude oproti předešlejm nic novýho vidět :)

//Veškerý vrstvy, co jsem zatim vyfotil jsou už přilepeny a slepeny k sobě, momentálně tvrdnou. Dodělal jsem vrchní cihlovej díl, momentálně tvrdne. Zejtra foto kompletního portálu :)
klimo
Nováček
Nováček

Příspěvek od klimo »

No tak to abych se ti utrhlo z retaze to by bilo co :)
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Řetěz je použitelnej do 150kg, což si myslim, že case i s HW a i třeba s vodníkem mít nikdy nebude :wink:

Dneska postnu hotovej portál, i když ne zcela uplně. Ještě mi tvrdne podlaha a vnitřní obklad patek. Dál jsem udělal soklík ke schodum a k patce. Nebude po celý dýlce bočnice, na to neni ani materiál ani důvod. Zbytek se dořeší prostým namalováním :)

Obrázek
Obrázek
Obrázek
klimo
Nováček
Nováček

Příspěvek od klimo »

pekny modelař :D
H.o.m.i.e.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od H.o.m.i.e. »

Máš to fakt moc kezký. Takový úplně promakaný do detailu. :wink: Ale já bych se teda bál že se mně to odlepí. Fakt zajímavej mod.
Obrázek
laky99
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od laky99 »

je to doceka dobry len ci to tva case vsetchno unese neni to tezky to vsechno??? :D :D :D
Obrázek
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

Moc pekny ale patinovat bych to nechtel. :)
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Anthrax
Nováček
Nováček

Příspěvek od Anthrax »

Kua to je ale piplačka .... ale vypadá to dost dobře .o)))
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Anthrax píše:Kua to je ale piplačka ...
Jo, to je, ale baví mě to :)

Pořídil jsem si tohle:

Obrázek

...a chci se zeptat, myslíte, že ten nápis bude rušit styl modu, takže bych ho měl nějak zamaskovat, nebo ho nechat, čimž by se oddělil jakoby mod od zbytku HW? No prostě, mám do rozbořený tvrze stylizovat i vnitřek case nebo ho nechat prostě počítačovej?

Snad to pochopíte :oops:
M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

maskovat, jednoznacne maskovat
kvuli tomu debilnimu napisu jsem si tu hmotu ani neporizoval, kazila by mi interier...
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský
Mirek E.
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mirek E. »

já jí mám a koupil jsem si 3 balení a vyřezal jsem jen to okolo nápisu a ty napisi zahodil
B650M-HDV | 7600X + Elite 360 | Trident Z5 32GB 6000/30 | 9070XT Swift | SN850 1TB + KC3000 2TB | Focus GX 650W | Prime AP201 | UltraGear 32" QHD 165Hz | Nari, Basilisk V3 35K, Gigantus V2 XXL
PS5 1TB | MP600 PRO LPX 2TB
1neon1
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 1neon1 »

KapaCZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od KapaCZ »

Prostě vyřízni ten nápis a nahrad jinou čístí z jiné desky :)
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

1neon1 píše:co takhle poridit toto
http://www.alphacool.cz/produkt/Cooltek ... ?arg1=0120&
Zbytečně drahý :)
M4r1hu4n3 píše:...
Právě ten nápis mě tam (teď by se mělo ozvat pípnutí), ale cena hovořila jasně pro. S "maskáží" jsem už počítal, jen jsem chtěl znát i názor ostatních na tu kravinu Akasy dát logo i s webovkou na desku :)
Desky jsem už vytvaroval takže je stačí jen nalepit (ještě musim trošku povyrovnat podklad).
M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

ja to vymyslel tak ze tam dam takovej koberec na zakryti toho napisu, a nakonec jsem tu hmotu ani nekupoval protoze jsem to zkombinoval s platy korku takze utlum na serveru je uzasny
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Akasa je nalepená ve skříni. Už jen čeká na doupravení maskováním a dolepší se okraje větráků.

Obrázek
Obrázek

Dál jsem konečně doplácal poslední cihly na portálu. Zbytek už bude jen namalovanej (krom těch, co budou lemovat okno).

Obrázek
Obrázek
Obrázek

A nakonec přidělanž plexi k bočnici.

Obrázek
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Dnešní minipráce. Předbarvil jsem imitaci železných lemů vrat (=dvířek case) a přilepil.

Obrázek

Pochopitelně přijde úprava spojů a zestárnutí vrat.
starbalde
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od starbalde »

Me se to libi uz od zacatku,ale az ted muzu rict ze jde letos o jeden z nej modu tu u nas v republice.Jen tak dal a ne ze to nedodelas
co se dá udělat hned,odlož radši fakt na zítra!!!
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

starbalde píše:...ale az ted muzu rict ze jde letos o jeden z nej modu tu u nas v republice...
Až tak? :oops: Díky moc.
starbalde píše:...a ne ze to nedodelas
Dodělám :wink: Tenhle mod mě hrozně baví (i když čas mi nepřeje), narozdíl od Diablo casu, kdy jsem měl občas chuť to rozmlátit kladivem.
Odpovědět

Zpět na „Projekty“