graf. na opteron
Moderátoři: morke, Walker1134, PKBO
- FuWU
- Žlutá karta Bazar

-
graf. na opteron
Ahoj, chci se zeptat mam sestavu opteron 144 @2.2gb-pasiv, x1600xt, MSI nf4ultra, 2gb ram, asi melo tenhle problem vice lidi, ktery meli opterona a premysleli v tehle dobe o upgradu. Novou sestavu zatim nechci prece jenom dal sem do ni 35000,- vc monitoru v te dobe. (2.5 roku z5!:( zajima me jestli se vubec vyplati do toho neco davat nejake penize, aby to melo nejaky smysl (zvyseni poctu fps u novejsich her). Premyslel jsem o radeonu 3850 bo 3870 kvuli spotrebe v klidu. Zvysi se mi o tolik fps aby se mi to vyplatilo. Ted si zahraju nektere novejsi hry ale neni to zadna slava, nezajimaji me very high detaily jenom chci aby to bezelo plynule. Pokud je to vubec s touhle sestavou mozne? Pro chytraky kup si novy pocitac je to za pakatel, prosim nepiste.
- kul1k
- Mírně pokročilý

Re: graf. na opteron
no tak upgrade se ti vyplati v podobe hd3850tky daj se sehnat i pod 2k takze to bych zvolil vykon oprpti x1600 je obrovsky sam kdys sem prechazel z x1600 na x1950 byl sem prekvapen (ram mas dost jen ten procesor skus ho poskadlit na 2,6-2,8)
NB:Acer Aspire V3 571G
- FuWU
- Žlutá karta Bazar

-
diky, myslis ze se to opravdu vyplati? jde mi o to, aby mi to ten procik utahl, nema cenu kupovat novou grafiku, kdyz se mi to bude stejne sekat kvuli procaku. Zkousel sem ho skadlit vic, ale nejak je to potom nestabilni (bo se ani nezapne) zkousel sem podtaktovat pameti, ale stejne nic vic. aspon na 2.4 by mohl jit smejd 
- Mrtvola
- Začátečník

- kul1k
- Mírně pokročilý