graf. na opteron

Cokoli se týká koupě nové grafiky, upgradu starší či porovnání různých typů.

Moderátoři: morke, Walker1134, PKBO

Odpovědět
FuWU
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

graf. na opteron

Příspěvek od FuWU »

Ahoj, chci se zeptat mam sestavu opteron 144 @2.2gb-pasiv, x1600xt, MSI nf4ultra, 2gb ram, asi melo tenhle problem vice lidi, ktery meli opterona a premysleli v tehle dobe o upgradu. Novou sestavu zatim nechci prece jenom dal sem do ni 35000,- vc monitoru v te dobe. (2.5 roku z5!:( zajima me jestli se vubec vyplati do toho neco davat nejake penize, aby to melo nejaky smysl (zvyseni poctu fps u novejsich her). Premyslel jsem o radeonu 3850 bo 3870 kvuli spotrebe v klidu. Zvysi se mi o tolik fps aby se mi to vyplatilo. Ted si zahraju nektere novejsi hry ale neni to zadna slava, nezajimaji me very high detaily jenom chci aby to bezelo plynule. Pokud je to vubec s touhle sestavou mozne? Pro chytraky kup si novy pocitac je to za pakatel, prosim nepiste.
kul1k
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: graf. na opteron

Příspěvek od kul1k »

no tak upgrade se ti vyplati v podobe hd3850tky daj se sehnat i pod 2k takze to bych zvolil vykon oprpti x1600 je obrovsky sam kdys sem prechazel z x1600 na x1950 byl sem prekvapen (ram mas dost jen ten procesor skus ho poskadlit na 2,6-2,8)
NB:Acer Aspire V3 571G
FuWU
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od FuWU »

diky, myslis ze se to opravdu vyplati? jde mi o to, aby mi to ten procik utahl, nema cenu kupovat novou grafiku, kdyz se mi to bude stejne sekat kvuli procaku. Zkousel sem ho skadlit vic, ale nejak je to potom nestabilni (bo se ani nezapne) zkousel sem podtaktovat pameti, ale stejne nic vic. aspon na 2.4 by mohl jit smejd :)
Mrtvola
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mrtvola »

Pokud ten CPU dáš tak na 2.5Ghz, tak to v pohodě uživí, dokonce si myslím že i na méně. Toho bych se nebál. Přece jen HD3850 není Triple SLI že:-)
i5 3570K, Asus P8Z77 M-Pro, Kingston HyperX XMP 1600Mhz 8GB, GB HD7870, Crucial M4 128GB, Cosmos S (díky Pejsku :-) ), Seasonic X560W
kul1k
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kul1k »

ona ta x1600 je dost slaba karta ktero clovek nakrmi i starou p4 urcite bych se nebal a sel do 3850 prodas x1600 za nejakych 500-600 a nova karta te bude stat tak 1500 coz je dobry polepseni za tolik penez. horsi by bylo kdyby jsi mel treba jen 1GB ram a procik na 1,8Ghz
NB:Acer Aspire V3 571G
olafnikov
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od olafnikov »

přiklánim se k ostatním tou 3850 to bude o dost lepší, ale přece jen v některých hrách to bude brzdit procesor... Budeš z něho muset vykroutit max.
Odpovědět

Zpět na „Rady s nákupem a porovnání“