Striker II Extreme + 9800gtx sli

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Trek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Trek »

A jak se projevovala spatna deska? Me nefunguje v soucasnosti SLI, jinak to ale bezi dobre (napr. s jednou kartou).
Myslis, ze bych ji mel reklamovat, pokud nefunguje jen sli?
V bios defaultech mi normalne nefunguje, musim dat CPU 1.25V, NB 1.46V, pak to s jednou kartou funguje.
vlastoun
Nováček
Nováček

Příspěvek od vlastoun »

Tu druhou kartu ktera je ok jsi zkousel v obou slotech? jestli facha ok v obou slotech? Pokud jo jenom bych pockal na vyreklamovani te vadne a pak to zkusil znova. Nevim jak jsou na tom ted biosy od asusu ale na zacatku to dycky bejva hruza. Musis si vic pohrat s nastavenim. Ja rikam ze vsechno co se tyka PC je magie. Jednou to jede a podruhy zase ne.
Trek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Trek »

Uz mi prisla predevcirem. Testoval jsem obe zvlast v primarnim slotu hodinu (hdr demo a occt soucasne 1 hodinu). Toto bezi jiz bez problemu (ne ale bios defaulty, musim mit nb 1.46 a cpu 1.25 jinak to zatuhava i s jednou kartou).
Ve sli to vytuhne za cca 30 minut toho stress testu.

Spodni slot jsem zvlast netestoval, myslis, ze bych mel?
vlastoun
Nováček
Nováček

Příspěvek od vlastoun »

zkus to muze bejt jeden slot spatnej nikdy nevis. Co teploty chipsetu atd? zkus si pohrat s voltazema.
Jinak zkus pohledat na googlu a forech nastaveni.
Trek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Trek »

Takze muzu nejspis uzavrit tento problem.

Vsechno zpusobovaly ovladace graficke karty od Nvidie. Neuveritelne, ale je to tak, 177.35 jedou krasne, a uz jsou i 177.39 s physx na cude, perfecto.
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“