Nádherný je design monitoru, klavírová čerň je prostě čerň, jen se to hned upatlá od pracek
Fotky:
P6190177.JPG
P6190182.JPG
Moderátor: maXXmilian

není nejnovější Samsung SyncMaster T260 ?Bearder píše:to ChrastyII
nejnovější 26" TN panel od Samsungu?

Já si pro nové lcd raději zajedu. přece jenom v tomhle jsem perfekcionista a když něco kupuju za velké háky, tak to musí být bez chyb, takže raději si ho nechám v obchodě předvést.Don#2 píše:Tak panove, LG W2600HP-BF je doma.
Sice má jeden vadný pixel, ale jde vidět jen když se dívám tak z deseti centimetrů takže při normálním používání nijak nevadí.

jj každopádně dej vědět. díkLoneWolf píše:Vracel jsem ho teď v úterý. Docela mě to mrzí, protože jsem LCD vybíral přes půl roku abych se vyhnul případnému zklamání.
Teď jsem zpátky na svém 21" CRT Dell P1130. (do teď jsem si myslel, že má ucházející barvy )A... jiného kandidáta na LCD nemám. Tenhle W2600HP se mi právě docela líbil. S-IPS + 26" + design za dobrou cenu.
Jen doufám, že jsme byli jediní a další už budou v pořádku. Protože z toho mého hledání žádnej jinej nevykrystalizovalResp. tenhle všechny ostatní kandidáty odsunul na okraj mého zájmu.
Hned jak ho (ne)budu mít zpátky, tak poreferuju jak to dopadlo (oprava, novej kus nebo peníze).

Zkusil sem tez ten Eizo test.Bearder píše:
Don#2 dokážeš prosím prosím potvrdit Robovy poznatky?

Doden píše:http://www.alza.sk/SK/lcd-monitor-lg-w2 ... d93246.htm
alebo ak by ste mi vedeli odporučiť v tejto cenovej hladine lepší prosím napíšete .... a rád by som bol aj keby mi niekto napísal čo si o tom monitore myslí.... monitor chcem prevažne na hry,občas kuknúť film.
dík

No nakonec u mě vyhrál desing tak jsem vzal T260, podařilo se mi to od známeho od SAMSUNGu sehat o poznání levněji. Kdyby jsi chtěl tu T260 na recenzi, řekni, půjčím ji do redakce, není problém. Stejně tam musímBudyShine píše:já ho mám.je skvělej.z důvodu nedostatku času a lidí jsme zatím nestihli na ddworldu vydat recenzi snad do konce měsíce si najdeme čas a uveřejníme test.mohu jej vřele doporučit (řeč je o Samsung SyncMaster 2693HM - LCD 26" -ta druhá verze je shit)..Ke vší smůle tedka odjíždím do Skotska tak že test sám nemohu vydat.je již napsaný přes měsíc ale stále se nenašel nikdo kdo by dal naměřené výsledky do grafů atd..vše je na J.Stachovi a ten bohužel nestihá. důvod proč vzít 26" oproti 24"?? 26" stojí skoro stejně ale rozdíl ve velikosti obrazovky je brutální.mám zde ještě LG flatron 24" a ten je co se týče kvality obrazu na stejném levelu jako ten samsung..cena je podobná..ale obraz je o dost větší.. 30" moc nedoporučuji.je to již moc veliké a blbě se na tom hraje zatím co 26" je akorát ...24" mi zase připadne jako malá.Jiří Mrázek píše:Hele tak co ten SAMSUNG? Má někdo na něj nějakej ten názor?
určo jdi do Samsung SyncMaster 2693HM - LCD 26" -neuděláš chybu