Fyzika ti ve hrách chybět nebude... co HAVOK? Podpora vývojářů je dost velká a je to pro ně zažitýmokrejbandita píše:Tak 3-4 fps nárust v Crysis stejně nepoznáš. Na High je to hratelný parádně i ted. Ve very High to nemá smysl..Jinak paradní práce ATI to se musí uznat, silně uvažuji o 4870 do Crossu , že bych změnil značku? Ještě mi chybí fyzika... i když já prostě Radeon měl a ty ovladače..jak je to ted s Catalystama? stabilita a tak? interface se změnil? ptám se známý mám jen samý zelený
ATi Radeon HD4850 / HD4870 - info, testy, recenze
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- Krteq
- Středně pokročilý

-
- fobos
- Začátečník

- Mirek Koci
- Redaktor PCT

- Kontaktovat uživatele:
- Wilduv Pyj
- Nováček

- P&UL
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
NEWilduv Pyj píše:no pockej to jako bude ten chladic otoceny vrtulkou dolu k PCB?
Procesor: Intel Core 2 Duo E8400 @4,0GHz, Základní deska: Asus P5Q Deluxe, Paměť: A-Data Vitesta EE 4GB (2x2GB) 800MHz+, Grafická karta: Gainward ATi Radeon HD4850 Golden Sample 512MB, Pevný disk: Western Digital Claviar 320GB AAKS, Repro: Logitech X-230, Monitor: Acer 17" LCD, Klávesnice: Genius KB-29e, Myš: Genius ERGO 300, OS: Windows Vista Home Premium 64Bit, Nejlepší hry: Parkan 2, Supreme Commander, Lineage2.
- fobos
- Začátečník

- beardie
- Středně pokročilý

- redsaq
- Začátečník

-
Další leaknute demo: http://www.youtube.com/watch?v=x2fS9covXBs
- Lukfi
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Cinema 2.0 je jen marketingovy název
- The secret of Cinema 2.0 is the blending of highly complex and realistic graphics that traditionally are the exclusive domain of blockbuster films, with the dynamic 3D interactivity of popular video games. Before now, a typical computer-generated scene could take up to 30 hours to render each frame on CPUs. To achieve the smooth interactivity seen in today’s games, a minimum of 25 to 30 frames per second of rendering speed is needed. Based on these numbers, conventional wisdom among prominent game developers and expert computer graphics artists estimated a Cinema 2.0-like technological milestone to be up to ten years away.
- rostaxx
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- lukas85
- Začátečník

A ted pro lidi kteří tak plyně nevladnou Angličtinou aby si to nepřeložily špatně.....(I když celkem rozumím co je tam psáno tak z toho nejsem moc moudrýKrteq píše:Cinema 2.0 je jen marketingovy názevhttp://www.amd.com/us-en/Corporate/Virt ... 30,00.html
- The secret of Cinema 2.0 is the blending of highly complex and realistic graphics that traditionally are the exclusive domain of blockbuster films, with the dynamic 3D interactivity of popular video games. Before now, a typical computer-generated scene could take up to 30 hours to render each frame on CPUs. To achieve the smooth interactivity seen in today’s games, a minimum of 25 to 30 frames per second of rendering speed is needed. Based on these numbers, conventional wisdom among prominent game developers and expert computer graphics artists estimated a Cinema 2.0-like technological milestone to be up to ten years away.
Láska je mechanizmus jenž vymysleli bankéři aby nás donutily přečerpat účet...
- froxic
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
to vypada slibne, dokonce je tam i jiny chladic 
FACEBOOK fanpage | HWBOT profil | YouTube kanál | Napsané recenze a novinky na PCT | Official Czech and Slovak Republic overclocking FB Trust Me, I'm an "overclocker" =)
- viky58
- Černá karta

-
Tak na tohle čumim jak puk
http://www.nextcomp.cz/main.aspx?CLS=PR ... _ID=253842
GIGABYTE VGA ATI Radeon HD4870 512MB
Specification Model GV-R487-512H-B Tiptop Name R4875HB GPU Radeon HD 4870 Core Clock (MHz) 750MHz Shader Clock (MHz) N/A Mem Clock (MHz) 3600MHz Mem Size (MB) 512MB Mem Bus (bit) 256bit Card Interface PCIE EXPRESS X16(PCI Express 2.0) Board Form ATX PCB Size 241*111.15mm Direct X 10.1 Pixel Pipeline N/A Stream Processor 800 Mem Type DDR5 16Mx32 Mem Package uBGA Memory(pcs) 8 D-SUB Yes(by adapter) TV-OUT S/AV DVI 2*DVI-I HDMI Yes(by adapter) HDCP Yes Fan/Heat Sink ATI Fansink Tools N/A Display Matrix CRT+TV Yes CRT+DVI Yes DVI+TV Yes DVI+TV+CRT No
Specification Model GV-R487-512H-B Tiptop Name R4875HB GPU Radeon HD 4870 Core Clock (MHz) 750MHz Shader Clock (MHz) N/A Mem Clock (MHz) 3600MHz Mem Size (MB) 512MB Mem Bus (bit) 256bit Card Interface PCIE EXPRESS X16(PCI Express 2.0) Board Form ATX PCB Size 241*111.15mm Direct X 10.1 Pixel Pipeline N/A Stream Processor 800 Mem Type DDR5 16Mx32 Mem Package uBGA Memory(pcs) 8 D-SUB Yes(by adapter) TV-OUT S/AV DVI 2*DVI-I HDMI Yes(by adapter) HDCP Yes Fan/Heat Sink ATI Fansink Tools N/A Display Matrix CRT+TV Yes CRT+DVI Yes DVI+TV Yes DVI+TV+CRT No
- Lukfi
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Já tomu rozumím, ale na THG to nějak hrozně zamotali. Je to prostě jen marketingový název, že s tím výkonem jde dělat realistickou grafiku, nic víc to není.lukas85 píše:A ted pro lidi kteří tak plyně nevladnou Angličtinou aby si to nepřeložily špatně.....(I když celkem rozumím co je tam psáno tak z toho nejsem moc moudrý)
Výkaly prosím umisťujte do záchodové mísy a nikoliv diskuzního fóra.
- Igoreso
- Moderátor

-
- Kontaktovat uživatele:
ovladace ATI jsou dnes lepsi nez Nvidia..mokrejbandita píše:Tak 3-4 fps nárust v Crysis stejně nepoznáš. Na High je to hratelný parádně i ted. Ve very High to nemá smysl..Jinak paradní práce ATI to se musí uznat, silně uvažuji o 4870 do Crossu , že bych změnil značku? Ještě mi chybí fyzika... i když já prostě Radeon měl a ty ovladače..jak je to ted s Catalystama? stabilita a tak? interface se změnil? ptám se známý mám jen samý zelenýKrteq píše:To není... ale jako důkaz, že HD4870 bude výkonější o více jak 10% než HD4850 to poslouží dobře
//jj ti turci...však to taky není ofic. recenze...
stavim nekolik kompu tejdne a mene problemu ma ted ati.. hlavne co se tyka dvou grafik v PC...
AMD Ryzen 7 5800X / 32GB DDR4 3600MHz CL16 / RX 6700 10G / SSD FireCuda 530 2TB - PCI-E 4 / TUF GAMING B550-PLUS /
- spajdr
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
No sice rychlost jak prase ty paměti, ale ta velikost ramky bude na max rozlišení a detaily brzda, no jsem hoodně zvědav na testy.viky58 píše:Tak na tohle čumim jak puk
- Mirek Koci
- Redaktor PCT

- Kontaktovat uživatele:
Igoreso píše:ovladace ATI jsou dnes lepsi nez Nvidia..mokrejbandita píše: Tak 3-4 fps nárust v Crysis stejně nepoznáš. Na High je to hratelný parádně i ted. Ve very High to nemá smysl..Jinak paradní práce ATI to se musí uznat, silně uvažuji o 4870 do Crossu , že bych změnil značku? Ještě mi chybí fyzika... i když já prostě Radeon měl a ty ovladače..jak je to ted s Catalystama? stabilita a tak? interface se změnil? ptám se známý mám jen samý zelený
stavim nekolik kompu tejdne a mene problemu ma ted ati.. hlavne co se tyka dvou grafik v PC...
Díky
- lukas85
- Začátečník

Tak si počkej na 1GB verzi a nebudeš mít problém.....spajdr píše:No sice rychlost jak prase ty paměti, ale ta velikost ramky bude na max rozlišení a detaily brzda, no jsem hoodně zvědav na testy.viky58 píše:Tak na tohle čumim jak puk
Láska je mechanizmus jenž vymysleli bankéři aby nás donutily přečerpat účet...