-=World of Warcraft=-

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od hypnotic666 »

oyza píše:tak to nevim jak delate... ja jsem oom kazdou chvili....
No já už to naštěstí nehraju, takže to teď nedělám nijak... Ale základ byl v tom, že sis pořídil healbot, nastavil si více ranků na různý příkazy a klikal jsi :) Si pamatuju, že v mojí poslední guildě lidi tvrdili, že je healbot na nic, ale ti ho evidentně neuměli používat... Ono to nebylo jenom o tom, healovat jak palát spamem, ale dívat se, co ten healbot píše... Takže když vidím, že na někoho jdou 2 healy, že po nich bude ještě třeba 1k hp overheal, tak to raději stopnu a neplýtvám. Vím, že celýho toho gaylorda na konci tk (už si nepamatuju jméno) jsem odhealoval s nižším rankem chain healu (t4/t5 eq) a byl jsem na konci fightu druhej za palátem co spamoval mt... Hlavní je na sobě pořád držet ten water shield (healbot to umí hlídat), navíc v některých fightech ten shield reaguje na spelly co boss používá, takže hned jak ho na sobě nemám, tak ho obnovit... Třeba u hydrosse jsem nikdy nepil flašku.. vystačil jsem si s mana totemem a water shieldem... A právě u gaylorda mám pocit ve 3. části taky ten shield mizí hned, takže many je dostatek...
Taky co je důležitý, je nehealovat malým lesser healem (pokud to není opravdu nutný-neschopní paláti)... Je tam strašnej nepoměr heal/mana... Od toho tam jsou paláti. Raději tam prasknout malý rank healing wave... resto shaman je prostě o chain healu a když jsem healoval třeba i 1 target v nějaký instanci, tak jsem taky jel jenom chain healem... Prostě na něj jsou ti shamani dělaní.

Nevím no, já jsem za ty 2 roky hraní wowu hrál vždy jenom resto shamana, alta jsem dělal až asi 2mesíce před skončení s hraním wowu, takže už jsem měl shamíka zmáknutýho. Je to o cviku a addonech...
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
susman
Nováček
Nováček

Příspěvek od susman »

Tak tu máme PTR 2.4.3

odkaz na patch notes http://www.mmo-champion.com/index.php?topic=8979.0
oyza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oyza »

hypnotic666 píše:
oyza píše:tak to nevim jak delate... ja jsem oom kazdou chvili....
No já už to naštěstí nehraju, takže to teď nedělám nijak... Ale základ byl v tom, že sis pořídil healbot, nastavil si více ranků na různý příkazy a klikal jsi :) Si pamatuju, že v mojí poslední guildě lidi tvrdili, že je healbot na nic, ale ti ho evidentně neuměli používat... Ono to nebylo jenom o tom, healovat jak palát spamem, ale dívat se, co ten healbot píše... Takže když vidím, že na někoho jdou 2 healy, že po nich bude ještě třeba 1k hp overheal, tak to raději stopnu a neplýtvám. Vím, že celýho toho gaylorda na konci tk (už si nepamatuju jméno) jsem odhealoval s nižším rankem chain healu (t4/t5 eq) a byl jsem na konci fightu druhej za palátem co spamoval mt... Hlavní je na sobě pořád držet ten water shield (healbot to umí hlídat), navíc v některých fightech ten shield reaguje na spelly co boss používá, takže hned jak ho na sobě nemám, tak ho obnovit... Třeba u hydrosse jsem nikdy nepil flašku.. vystačil jsem si s mana totemem a water shieldem... A právě u gaylorda mám pocit ve 3. části taky ten shield mizí hned, takže many je dostatek...
Taky co je důležitý, je nehealovat malým lesser healem (pokud to není opravdu nutný-neschopní paláti)... Je tam strašnej nepoměr heal/mana... Od toho tam jsou paláti. Raději tam prasknout malý rank healing wave... resto shaman je prostě o chain healu a když jsem healoval třeba i 1 target v nějaký instanci, tak jsem taky jel jenom chain healem... Prostě na něj jsou ti shamani dělaní.

Nevím no, já jsem za ty 2 roky hraní wowu hrál vždy jenom resto shamana, alta jsem dělal až asi 2mesíce před skončení s hraním wowu, takže už jsem měl shamíka zmáknutýho. Je to o cviku a addonech...
healbot mam a pouzivam - je super. incoming ostatnich tam nevidim, asi to mam vyply(ikdyz vetsinou stejne mame rozdeleny kdo koho healuje). podivam se po tom. ws i mana tide pouzivam, ale proste mana dochazi, hoodne, to je to na co dojizdim casto. LHW pouzivam pro "rychlej" heal. kdyz je potreba vytahnout nekoho z cervenejch, jinak jedu CHH. Sem tam HW pres NS, kdyz je tank na tom blede, ale proste 8k many je za chvili pryc, ale asi to bude tim, ze jsme zatim lamy v necelym kz eq :)
AMD X6 1090T cooled by Thermalright Ultra 120 Extreme + Noctua, Asus M4A78T-E, 6G OCZ XTC Platinum, Toxic HD6870, SSD, Asus Xonar D1 - live at Spire Swordfin, powered by Enermax Liberty 500W. Viewed by EIZO 22" + 19" Dell.
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

susman píše:Tak tu máme PTR 2.4.3

hehe mounti od lvl 30 :) to uz je fakt sila... :shock:
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
Renus
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Renus »

Skeeter píše:
susman píše:Tak tu máme PTR 2.4.3

hehe mounti od lvl 30 :) to uz je fakt sila... :shock:
30 nebo 40 je jedno,zvláště s blížícím se zvýšením na lvl 80..a aspon se budou rychleji levlit alti:)
IBM Thinkpad T42p
PzKpfw VI Tiger
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PzKpfw VI Tiger »

JJ, taky myslim, že to je jedno. Alespoň nebudou mít druidi výhodu s travel formou. :lol:
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

Zdravím, ségra dělá výzkum pro bakalářku - prosociální chování ve virtuálním světě WoW. Potřebovala by poradit jak zincenovat situaci ve hře, která bude vyzývat k pomoci druhých. Není možno použít slova (help...). Ségřina představa zatím je, že by její postavu napadl fiktivní nepřítel, popř. by se rozbrečela atd. Pokud byste měli jakékoliv náměty, vylepšení, tak se mi ozvěte buď v threadu nebo po SZ.

Předem díky :wink:
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
PzKpfw VI Tiger
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PzKpfw VI Tiger »

Jestli sem to dobře pochopil, tak tvoje ségra se snaží zjistit, co musí udělat, aby jí ostatní pomohli, kromě toho, že bude vyřvávat "help"?
Napadá mě akorát beg :roll:
VictimCZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od VictimCZ »

SpeedyGT píše:Zdravím, ségra dělá výzkum pro bakalářku - prosociální chování ve virtuálním světě WoW. Potřebovala by poradit jak zincenovat situaci ve hře, která bude vyzývat k pomoci druhých. Není možno použít slova (help...). Ségřina představa zatím je, že by její postavu napadl fiktivní nepřítel, popř. by se rozbrečela atd. Pokud byste měli jakékoliv náměty, vylepšení, tak se mi ozvěte buď v threadu nebo po SZ.

Předem díky :wink:
to zni jako RP.... ve wow je hafo emotu. nekde to je vse vypsane .. da se jima vyjadrit spousta "veci"
C2D E8500, Noctua NH-U12P, 4GB DDR2 Patriot 1066MHz, Gigabyte P45-DQ6, Veloci Raptor 300GB, Gainward HD 4870 Golden Sample 512MB DDR5, Enermax MODU82+ 525W
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

PzKpfw VI Tiger píše:Jestli sem to dobře pochopil, tak tvoje ségra se snaží zjistit, co musí udělat, aby jí ostatní pomohli, kromě toho, že bude vyřvávat "help"?
Napadá mě akorát beg :roll:
Nenene, ona právě zkoumá, jak jsou lidi ochotný pomoct, když vidějí někoho v nouzi. Ovšem ten někdo si o to nesmí říct právě tím helpem, snad jen brečení je povolený :)
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
oyza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oyza »

no pro me normalni, a i se mi to casto vraci, je, ze kdyz vidim nekde nekoho bojovat, tak mrknu kolik ma hp a dostane/dostanu heal-buffy(dle postavy) a jde-li jich vic, tak helpnu. a jediny co se u toho rekne, je nakonci TY a NZ :)
AMD X6 1090T cooled by Thermalright Ultra 120 Extreme + Noctua, Asus M4A78T-E, 6G OCZ XTC Platinum, Toxic HD6870, SSD, Asus Xonar D1 - live at Spire Swordfin, powered by Enermax Liberty 500W. Viewed by EIZO 22" + 19" Dell.
Tomco
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomco »

Jakozto Age of Conan hrac sem vcera natahnul WoW trial a co se grafiky tyce.... jako nic hnusnejsiho sem nevidel.... nechapu jak sem to moh zhruba 2 a pul roku hrat :razz: Ale na druhou stranu v Elwinn forestu 280fps..... 1920:1200 a vsecfhny detaily na max.

Kdyz si vzpomenu na starickyho athlona a 6800GT .... v raidech sem se brodil s 20 fps. To bylo... :)
oyza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oyza »

a tos nam jako chtel rict ze je AoC uzasny nebo jsem to pochopil spatne? Vysmaz na forum o AoC, nas to nezajima .)

p.s. videl jsem jen screenshoty z AoC a musim rict, ze grafika taky zadnej zazrak, ale nejspis to asi byly jen spatny screenshoty.... treba na oficialnich strankach jsou paradni - 320x200 nebo co to je :)
MYTH
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MYTH »

Jn, mě se grafika AoC nelibí ikdyž je nová prostě mi přijde lepší ,že WoW má lepší "styl".
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Hlavně wow toho nabízí 5x tolik pro hráče a o to tu přece jde ne? Všichni píší, jak jim jde o hratelnost... ;)
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

Tomco píše:Jakozto Age of Conan hrac sem vcera natahnul WoW trial a co se grafiky tyce.... jako nic hnusnejsiho sem nevidel.... nechapu jak sem to moh zhruba 2 a pul roku hrat :razz: Ale na druhou stranu v Elwinn forestu 280fps..... 1920:1200 a vsecfhny detaily na max.

Kdyz si vzpomenu na starickyho athlona a 6800GT .... v raidech sem se brodil s 20 fps. To bylo... :)
A to se tu chceš chlubit že máš na GF280GTX takové FPS které sou ti stejně k ***** ? Na plynulé hraní v 25 lidech na raidu ti bohatě stačí 30-50 fps, stejně hledíš maximálně na cast bary nebo výstrahy u DBM/Bigwings. A to jestli Gruul má ruky ( čti lopaty ) trochu zubaté nebo krásně zaoblené je ti u p*****...
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
LOVIT
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LOVIT »

Tomco píše:Jakozto Age of Conan hrac sem vcera natahnul WoW trial a co se grafiky tyce.... jako nic hnusnejsiho sem nevidel.... nechapu jak sem to moh zhruba 2 a pul roku hrat :razz: Ale na druhou stranu v Elwinn forestu 280fps..... 1920:1200 a vsecfhny detaily na max.

a co jako frajere?
ja zase nejsem uplne hotovej z toho ze postavy vypadaj stejne socialne jak na 20 tak i na 80 levelu, a grafika je ve stylu hry, navic se mi libi vic jak ta z conana, pokud si to hral 2,5 roku asi si to nehral kvuli grafice si trosku protirecis a nebo si nejdriv rozmysli co napises
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Mr. Dirk píše:A to jestli Gruul má ruky ( čti lopaty ) trochu zubaté nebo krásně zaoblené je ti u p*****...
Tjn :D Já jakožto healer dodnes ani nevím, jak nekteří bossové vypadali :D

Vodnik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vodnik »

hypnotic666 píše:Tjn :D Já jakožto healer dodnes ani nevím, jak nekteří bossové vypadali :D
Kdybys hrál tanka tak víš detailně jak boss vypadá ... od kolen dolu :-)
vss Vodnik DrC+ (kp)
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

Vodnik píše:Kdybys hrál tanka tak víš detailně jak boss vypadá ... od kolen dolu :-)
U gnoma spíš od kotníku dolů. :lol:
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“