oyza píše:tak to nevim jak delate... ja jsem oom kazdou chvili....
No já už to naštěstí nehraju, takže to teď nedělám nijak... Ale základ byl v tom, že sis pořídil healbot, nastavil si více ranků na různý příkazy a klikal jsi

Si pamatuju, že v mojí poslední guildě lidi tvrdili, že je healbot na nic, ale ti ho evidentně neuměli používat... Ono to nebylo jenom o tom, healovat jak palát spamem, ale dívat se, co ten healbot píše... Takže když vidím, že na někoho jdou 2 healy, že po nich bude ještě třeba 1k hp overheal, tak to raději stopnu a neplýtvám. Vím, že celýho toho gaylorda na konci tk (už si nepamatuju jméno) jsem odhealoval s nižším rankem chain healu (t4/t5 eq) a byl jsem na konci fightu druhej za palátem co spamoval mt... Hlavní je na sobě pořád držet ten water shield (healbot to umí hlídat), navíc v některých fightech ten shield reaguje na spelly co boss používá, takže hned jak ho na sobě nemám, tak ho obnovit... Třeba u hydrosse jsem nikdy nepil flašku.. vystačil jsem si s mana totemem a water shieldem... A právě u gaylorda mám pocit ve 3. části taky ten shield mizí hned, takže many je dostatek...
Taky co je důležitý, je nehealovat malým lesser healem (pokud to není opravdu nutný-neschopní paláti)... Je tam strašnej nepoměr heal/mana... Od toho tam jsou paláti. Raději tam prasknout malý rank healing wave... resto shaman je prostě o chain healu a když jsem healoval třeba i 1 target v nějaký instanci, tak jsem taky jel jenom chain healem... Prostě na něj jsou ti shamani dělaní.
Nevím no, já jsem za ty 2 roky hraní wowu hrál vždy jenom resto shamana, alta jsem dělal až asi 2mesíce před skončení s hraním wowu, takže už jsem měl shamíka zmáknutýho. Je to o cviku a addonech...