Kupujete herní časopisy?
Moderátor: Baneshee
- Thellwin
- Administrátor

Je možné, že Excalibur vstane opět z mrtvých, zatím je tady tenhle blog - http://excalblog.blogspot.com/
No já se přiznám, že doby tohohle časáku už jsou pro mě moc dřevní, takže jsem ho nezažil. A tak trochu pochybuju, jestli má dneska šanci uspět herní časopis, který bude stavět mimo jiné tak trochu na bývalé slávě. Doby, kdy se kolem těhle časopisů tvořili komunity, které se navzájem "nenáviděly" už jsou pryč a lidi se pro ten časák asi nepoženou jenom proto, že to je "ten legendární Excalibur".
No já se přiznám, že doby tohohle časáku už jsou pro mě moc dřevní, takže jsem ho nezažil. A tak trochu pochybuju, jestli má dneska šanci uspět herní časopis, který bude stavět mimo jiné tak trochu na bývalé slávě. Doby, kdy se kolem těhle časopisů tvořili komunity, které se navzájem "nenáviděly" už jsou pryč a lidi se pro ten časák asi nepoženou jenom proto, že to je "ten legendární Excalibur".
Goldnoob team proud member!
- hypnotic666
- Mírně pokročilý

Heh, já si dodnes pamatuju, jak jsem do svého prvního compu dal cd excalibru a totálně mi to zřídilo comp, že se to muselo formátovat... 
V každém případě podle mě je doba herních časopisů pryč a pokud ne, tak brzy bude, protože internet se šíří mezi lidi strašně rychle, rychlosti se zvyšují....
V každém případě podle mě je doba herních časopisů pryč a pokud ne, tak brzy bude, protože internet se šíří mezi lidi strašně rychle, rychlosti se zvyšují....
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit
Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
No já mám doma ještě číslo 50 Excalibru, které mělo v roce 1995 150 stran (!), a celkově bylo neuvěřitelně nabušené.Bohužel tahle éra vydržela nějaká dvě čísla, pak se to zase vrátilo ke klasice.
Jinak já byl vždycky spíš pro Score, nicméně poslední co jsem si koupil bylo to obsahující Vampire Bloodlines..od té doby nic.
Jinak já byl vždycky spíš pro Score, nicméně poslední co jsem si koupil bylo to obsahující Vampire Bloodlines..od té doby nic.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
- Emer619
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Kašpec
- Mírně pokročilý

Nekupuju, protože recenze si přečtu na internetu a taky mě nebaví číst ty hrozné články o hardware a to co tam píšou ti redaktoři stojí taky za nic ... 
PC: AMD Ryzen 7800X3D | Asus Ryujin 240 | Asus Strix B650E-E | G.Skill Z5 Neo 32GB 6000MHz CL30 | Gainward Phantom RTX 4080 | Solidigm P44 Pro 500GB | Solidigm P44 Pro 1TB | Seagate HDD 2TB | Asus Thor 850W | case CoolerMaster 932 | keyboard Asus Falchion | mouse Asus Keris | mousepad Razer Strider | headphones Beyerdynamic DT 770 PRO | monitors Asus PG27AQDM + XG27AQ
- Maxtor
- Začátečník

-
- WoiTa
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- kotas
- Středně pokročilý

..OD NOVÉHO ROKU UŽ NEKUPUJI, BOHUŽEL, NENÍ ČAS A ASI JSEM TROCHU VYROSTL..kotas píše:Už sedmým rokem SCORE a nikdy jsem nevynechal (předplatné)
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
- 133
- Začátečník

Score kupujem stale pravidlne, mam ich doma uz riadnu hromadu (od cisla 88 vsetky) asi je to pre mna povinnost, a ked mam z coho rad ich podporim.. Keby klasicke herne caspisy zanikli bola by to skoda a vyzitka hracskej komunity.
MB Asus M2N SLI (nFORCE560) CPU AthlonX2 5200+, 2x2GB DDR2 800 A-Data, BFG 8800GTX 768MB, WD 160GB SATA II. 300, LCD 19 Acer.. I love U Anus-SKA.
- Rytmus
- Žlutá karta

-
- kotas
- Středně pokročilý

Jo, to je!!!! A to ještě slušně řečeno..Rytmus píše:ja jsem zacinal u SCORE a u nej taky zustanu level je podle mne na ...
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
- Thellwin
- Administrátor

- sheriff.wiggum
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Thellwin
- Administrátor

Score na prodej a potom konec - http://bonusweb.idnes.cz/zurnal/Section ... ostatni_oz
Zajímavý, pokud by se ty spekulace a následně možnost ukončení vydávání Score ukázaly jako pravdivé, tak by tu zbyl v podstatě jediný regulérní časopis, věnující se PC hrám.
Zajímavý, pokud by se ty spekulace a následně možnost ukončení vydávání Score ukázaly jako pravdivé, tak by tu zbyl v podstatě jediný regulérní časopis, věnující se PC hrám.
Goldnoob team proud member!
- Maxtor
- Začátečník

-
Tak pokud bylo prodano jedine dobre.. soucasne casopisy totiz nebojuji s nezajmem verejnosti (ktery samozrejme pod tlakem internetu vzdy slabne), ale spise s neuveritelnym amaterismem redakci.. srovnavat to s EN PC Gamerem apod. se to neda ani z letadla..
Takze nezajem lidi je spise zpetnou reakci na to, co to tady vychazi za bullshity..
Taky ktery starsi clovek (rekneme 20 a vic, nevim) ma naladu cist ty pubertalni kecy nekolika malo obtloustlych jedincu, kteri nikdy nedospeli a studnici zivota je jim pocitacova hra, pripadne internet..
Muj nazor tedy jasny.. jedine dobre.. pokud se to potvrdi a Score by spadalo pod iDnes (i pres jeho pop charakter), mohlo by to prinest plusy v podobe serioznejsiho cteni pro daleko sirsi vekove skupiny (hlavne smerem vyse)..
Jedine, co jsem nejak nepobral je to, ze zprava hovori o tom, ze iDnes koupil Score proto, aby jej mohl zrusit.. tohle me nejak nejde do hlavy.. o team zajem nebude.. tisk byl externi.. nevidim tedy jediny duvod, proc by se neco podobneho melo stat.. nevim no.. sam autor clanku v tom ma zrejme trochu nejasno..
Takze nezajem lidi je spise zpetnou reakci na to, co to tady vychazi za bullshity..
Taky ktery starsi clovek (rekneme 20 a vic, nevim) ma naladu cist ty pubertalni kecy nekolika malo obtloustlych jedincu, kteri nikdy nedospeli a studnici zivota je jim pocitacova hra, pripadne internet..
Muj nazor tedy jasny.. jedine dobre.. pokud se to potvrdi a Score by spadalo pod iDnes (i pres jeho pop charakter), mohlo by to prinest plusy v podobe serioznejsiho cteni pro daleko sirsi vekove skupiny (hlavne smerem vyse)..
Jedine, co jsem nejak nepobral je to, ze zprava hovori o tom, ze iDnes koupil Score proto, aby jej mohl zrusit.. tohle me nejak nejde do hlavy.. o team zajem nebude.. tisk byl externi.. nevidim tedy jediny duvod, proc by se neco podobneho melo stat.. nevim no.. sam autor clanku v tom ma zrejme trochu nejasno..
- Rytmus
- Žlutá karta

-
- shadow
- Středně pokročilý

Myslím, že hlavně jsme malej trh, a to v kombinaci s konkurencí internetu (jak po stránce jeho obsahu, tak i dostupnosti a rychlosti linek) není pro tištěná periodika dobré...
Jsem sice taky pro dospělejší a kultivovanější herní čtení, nicméně nejsem si jist, že zrovna taková IDNES, resp. Mafra, by to měla zajistit. Vždycky záleží na cílové skupině. Např. pokud bude cílovou skupinou nějaký sice dospělý, ale casual gamer (a těch bude čím dál tím více), tak sice sloh nebude vyznívat infantilně, ale zase se bude vyznačovat takovou obecností a povrchností (malou konkrétností, kdy navíc x řádků bude věnováno přiblížení vůbec toho, o co vlastně jde, což takovému tradičnímu hard-core gamerovi je dávno jasné
) ).
Jsem sice taky pro dospělejší a kultivovanější herní čtení, nicméně nejsem si jist, že zrovna taková IDNES, resp. Mafra, by to měla zajistit. Vždycky záleží na cílové skupině. Např. pokud bude cílovou skupinou nějaký sice dospělý, ale casual gamer (a těch bude čím dál tím více), tak sice sloh nebude vyznívat infantilně, ale zase se bude vyznačovat takovou obecností a povrchností (malou konkrétností, kdy navíc x řádků bude věnováno přiblížení vůbec toho, o co vlastně jde, což takovému tradičnímu hard-core gamerovi je dávno jasné
show must go on..
- M4r1hu4n3
- Mírně pokročilý

Driv jsem kupoval minilevel protoze o nejake plne hry nestojim, ale ten pak zrusili kvuli malemu zajmu ctenaru. Takze ted ctu jedine na internetu, sice mi chybi Jama pekel Dana Vavry ale davat za casopis 200,- jen proto ze je tam plna hra ktera me nezajima a chtel bych si jen pocist...
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský
- PersonalComputer
- Začátečník

-
Přesně ! Kupoval jsem si pravidelně miniLevel. Nechápu proč nevydávají level jen bez DVD, kdo stojí o leckdy druhořadé až podprůměrné hry dávané jako bonus k těmto magazínům ? Já ne. Docela s povděkem kvituji že ABC vydává některé zajímavé kousky (Flatout 2) za 37Kč...
Case: Be Quiet "Dark Base" 900 CPU: i7 7700K 4.0GHz MB: MSi Z170M3 Gaming RAM: Crucial Ballistix Sport 2400Mhz GPU:MSi GTX 1070 Gaming X 8GB HDD: Seagate Desktop 2TB PSU: Corsair RMx 750W OS: Windows 10 Home 64bit Keyboard: Cherry MX Board 6.0 Mouse: Razer DeathAdder Chroma
- Deponer
- Nováček

podlě mého názoru je dobré umět napsat nějaký článek na herní téma do LEVELu a vyhrát jeho 1/2roční předplatné s DVD, jak jsem to udělal já
Jinak dost dobrá varianta Levelu je MINI. Jak mnozí z vás napsali - dobře se čte a není až tak drahý... Score nekupuji ani bych to nědělal Kdysi dávno na škole se vedly bitvy Score vs. Level příznivci a já byl na straně výrazně lepšího LEVELu ( po pravdě tehdy možná vedlo score
) Ale věci se mění a proto: "Čtěte Level!"
na památku Drakena...
na památku Drakena...
Intel Core 2 DUO 4600 2,4@3,0; ASUS P5GC-MX/GBL; zevl DDR2 667Mhz 2x 1GB RAM; ATI Radeon X1950 pro;HDD Samsung 250GB ale upgrade in progress