Přesunutí souboru/složky

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
Yahoodka
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Přesunutí souboru/složky

Příspěvek od Yahoodka »

Ahojík lidičky, mám problém.. Před několika dny jsem si stáhla a nainstalovala Service Pack 3 na XPčka.. Všechno jede v pohodě, až na takový to klasické chycení souboru nebo složky myší a přesunutí na ikonu porgramu, nebo nějak jinam.. Před instalací to bylo úplně v pohodě a najednou toto.. Zkoušela jsme to někde najít v počítači, ale tak trošku jsem nic nenašla.. Neuměl by mi někdo pomoci?

Díky moc předem... :P
NEONET
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NEONET »

zkus chytit danou slozku pravym tlacitkem mysi a nekam pretahnout a pustit, mela by se zobrazit nabitka co delat (kopirovat, presunout storno) tak vyzkousej, osobne to vyuzivam vice
MB: Gigabyte P35-DS3R *|*CPU: Intel C2D E6850 @ 3.6Ghz *|*RAM: 4GB @ 800Mhz CL4 *|*GPU:Radeon HD3850@730/2048MHz *|* Windows 8 x64
Yahoodka
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yahoodka »

Tak to jsem teď zkoušela a na to mi tlačítko absolutně nereaguje.. Úplně to samé, co s levým tlačítkem.. :(
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

Na některých počítačích mi tohle zlobí pokud je spuštěný outlook xp nebo acrobat reader.
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Yahoodka
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Re: Přesunutí souboru/složky

Příspěvek od Yahoodka »

Nj, když ono nic takového spuštěného není.. Pokud přetahuji třeba z archivu .rar, tak to jde úplně v pohodě, ale co se týče jen složek, souborů nebo přetahování kvůli otevření v programu, tak to je to jediné, co nejde.. :(
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“