Díky moc předem...
Přesunutí souboru/složky
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- Yahoodka
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Přesunutí souboru/složky
Ahojík lidičky, mám problém.. Před několika dny jsem si stáhla a nainstalovala Service Pack 3 na XPčka.. Všechno jede v pohodě, až na takový to klasické chycení souboru nebo složky myší a přesunutí na ikonu porgramu, nebo nějak jinam.. Před instalací to bylo úplně v pohodě a najednou toto.. Zkoušela jsme to někde najít v počítači, ale tak trošku jsem nic nenašla.. Neuměl by mi někdo pomoci?
Díky moc předem...
Díky moc předem...
- NEONET
- Středně pokročilý

zkus chytit danou slozku pravym tlacitkem mysi a nekam pretahnout a pustit, mela by se zobrazit nabitka co delat (kopirovat, presunout storno) tak vyzkousej, osobne to vyuzivam vice
MB: Gigabyte P35-DS3R *|*CPU: Intel C2D E6850 @ 3.6Ghz *|*RAM: 4GB @ 800Mhz CL4 *|*GPU:Radeon HD3850@730/2048MHz *|* Windows 8 x64
- Yahoodka
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- karf
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Yahoodka
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Re: Přesunutí souboru/složky
Nj, když ono nic takového spuštěného není.. Pokud přetahuji třeba z archivu .rar, tak to jde úplně v pohodě, ale co se týče jen složek, souborů nebo přetahování kvůli otevření v programu, tak to je to jediné, co nejde..