3870X2

Vše co se týká chlazení vzduchem - větráčky, ventilátory, žebrované pasivy, atp.

Moderátor: morke

Odpovědět
scotty
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

3870X2

Příspěvek od scotty »

Cus, potřeboval bych poradit s chlazením mé 3870X2, mám pokoj v podkrví, tak dostává(m) dost zabrat. 9tkč do vodníka ochotnej invetovat nejsem a jediný na co jsem se vzduchem narazil, tak je toto http://www.flickr.com/photos/maudite/24 ... 024948882/ jediná chybka, tak že se jeden musí ohnout směrem nahoru.:-( a ještě k tomu 1200 za jeden, to ju radši za 3 prodám a koupím 4870+ accelero. Ještě jsem viděl, že tam někdona pctf dával dva zalmany, ale nemůžu to najít a ještě k tomu je nějak vořezával..
Tak budu rád, když mi nějak poradíte. :)
spajdr
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od spajdr »

Tam je problém v tom, že mezi dvěma gpu je jedna součástka co má, pokud není retail chladič nebo vodníka teplotu přes 100C během chvíle a pokud se dostane výše, tak ti resetne ovladač neboli obrazovku a bude ti to tak dělat dokolečka, proto se taky nikdy vlastně neobjevily nejspíš chladiče na X2ku, protože by bylo problematické to uchladit, ty zalmany tam můžeš narvat, ale musíš někde žebrování odřezat, jinak se to tam smolí do napájecího konektoru na grafice. Radši tu kartu prodej, to bude nejlepší a vezmi 4870 :)
scotty
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od scotty »

Tou součástkou myslíš ten pci-e řadič.? tak na ten bych dal chladič z mx400. :D
patap
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od patap »

scotty
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od scotty »

Jo já vím, už jsem to našel. Ale nevím jaká součástka je špatně chlazená..?
Odpovědět

Zpět na „Vzduch“